unitedtrustag
Početnik
- Poruka
- 15
Ima li nekog ko poznaje astrologiju da razmenimo iskustva.Za pocetak ja sam blizanac-vaga,mesec u raku...Ima li koga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
unitedtrustag:Ima li nekog ko poznaje astrologiju da razmenimo iskustva.Za pocetak ja sam blizanac-vaga,mesec u raku...Ima li koga?
Imas li problema sa ocima(mesec konj.sunce)?jel ti sve to u devetoj?simple_things:unitedtrustag:Ima li nekog ko poznaje astrologiju da razmenimo iskustva.Za pocetak ja sam blizanac-vaga,mesec u raku...Ima li koga?
Rak/vaga....mesec u raku u 10.u konjukciji sa Suncem,MC-om i Venerom,u trigonu sa Uranom,u kvadratu sa Plutonom iz 1.,sekstilu sa Jupiterom....blabla
Svakako da si promenljiva.Mesec u 1.kuci te cini osetljivom,pa si zato podlozna promenama.Da li je super sto je tu-zavisi kakve aspekte pravi i kakav mu je dispozitor.Na osnovu toga sto je u blizancima moze se reci da ti je majka mladolika i da si vezana za nju.Leze ti partneri u vazdusnim znacima,a ovaj polozaj meseca aludira i na vise brakova....Ambasadorka:ma mesec mi je u blizancima, bas kao i podznak....strucniji od mene kazu da je super ako ti je mesec u prvoj kuci i poklapa se sa podznakom, samo je nezgodno zbog ceste promene raspolozenja.
Ako si lav onda ti je 7.kuca u vodoliji-znaci tezis ka slobodnim neformalnim vezama.S mesecom u ovnu savetujem ti partnere u znaku lava,ovna ili strelca.Majka ti je verovatno jaka i energicna,a ako ti je mesec u 9.-buducu zenu mozes upoznati na fax-u ili inostranstvu i verovatno ce biti plava,eventualno crvena.Volis zene sa sportskim duhom....Mare:Moj znak je bik, a koleginica sa faxa mi je izracunala da sam u podznaku lav i mesec ovna. Meni to nista ne govori, pa ako neko ko zna znanje hoce da mi kaze nesto vise o meni?
unitedtrustag:Imas li problema sa ocima(mesec konj.sunce)?jel ti sve to u devetoj?simple_things:unitedtrustag:Ima li nekog ko poznaje astrologiju da razmenimo iskustva.Za pocetak ja sam blizanac-vaga,mesec u raku...Ima li koga?
Rak/vaga....mesec u raku u 10.u konjukciji sa Suncem,MC-om i Venerom,u trigonu sa Uranom,u kvadratu sa Plutonom iz 1.,sekstilu sa Jupiterom....blabla
Pa moze,ali Neptun tu govori i o prevarama u braku.Sklona si idelizaciji partnera,pa su izvesna i razocarenja.Strelac na vrhu sedme jeste visoko obrazovan partner ili stranac,ali samo ako i drugi faktori to potvrde(polozaj i aspekti Ju,disp.).Ambasadorka:Na vrhu sedme kuce imam neptun u strelcu, u opoziciji sa mesecom, mislim da mi sleduje neki muz-alkos![]()
da li sedma kuca sa pocetnim znakom u strelcu moze da znaci da cu se udati za stranca? Venera mi je u vagi, u petoj kuci.
Pa ako ne u ovom tranzitu Sa onda sigurno u nekom dr.Bavis li se Astrologijom,imas lepe predispozicije za to.Inace radim oko 5 god.simple_things:unitedtrustag:Imas li problema sa ocima(mesec konj.sunce)?jel ti sve to u devetoj?simple_things:unitedtrustag:Ima li nekog ko poznaje astrologiju da razmenimo iskustva.Za pocetak ja sam blizanac-vaga,mesec u raku...Ima li koga?
Nemam problema sa ocima...bar ne za sada.Sve to mi je u 10.kuci ,a ne u 9.Koliko dugo se bavis astrologijom?
HVALA PUNO na objasnjenjima!unitedtrustag:Pa moze,ali Neptun tu govori i o prevarama u braku.Sklona si idelizaciji partnera,pa su izvesna i razocarenja.Strelac na vrhu sedme jeste visoko obrazovan partner ili stranac,ali samo ako i drugi faktori to potvrde(polozaj i aspekti Ju,disp.).Ambasadorka:Na vrhu sedme kuce imam neptun u strelcu, u opoziciji sa mesecom, mislim da mi sleduje neki muz-alkos![]()
da li sedma kuca sa pocetnim znakom u strelcu moze da znaci da cu se udati za stranca? Venera mi je u vagi, u petoj kuci.
Mo opozic. Ne,opisuje probleme u kuci sa vodovodnim instalacijama i vodom uopste.Stomak ti je osetljiv pa su cesta trovanja hranom i picem,nepodnosis alkohol...
Sa Ve u 5. kuci imaces lepe i uzvracene ljubavi.Partner ce ti biti lep i dobijaces cesto poklone od njega.U brak ces uci iz ljubavi i verovatno odmah po ulasku u brak rodices decu.Ovo je i znak naglasene plodnosti narocito ako je Ve trigon Mo.Dalje govore aspekti koje Ve pravi.
unitedtrustag:Pa ako ne u ovom tranzitu Sa onda sigurno u nekom dr.Bavis li se Astrologijom,imas lepe predispozicije za to.Inace radim oko 5 god.simple_things:unitedtrustag:Imas li problema sa ocima(mesec konj.sunce)?jel ti sve to u devetoj?simple_things:unitedtrustag:Ima li nekog ko poznaje astrologiju da razmenimo iskustva.Za pocetak ja sam blizanac-vaga,mesec u raku...Ima li koga?
Nemam problema sa ocima...bar ne za sada.Sve to mi je u 10.kuci ,a ne u 9.Koliko dugo se bavis astrologijom?
Zbog te konjukcije u raku u trigonu sa uranom,mogla bi se proslaviti sa takvom 10.Inace cula sam da Petkovic priprema dobru knjigu o cvorovima,trebalo bi da izadje u septembru.Kako podnosis ovaj tranzit Saturna,kod mene se bas osetio,Mo konj.Me u raku kvadrat Pluton u vagi.simple_things:unitedtrustag:Pa ako ne u ovom tranzitu Sa onda sigurno u nekom dr.Bavis li se Astrologijom,imas lepe predispozicije za to.Inace radim oko 5 god.simple_things:unitedtrustag:Imas li problema sa ocima(mesec konj.sunce)?jel ti sve to u devetoj?simple_things:unitedtrustag:Ima li nekog ko poznaje astrologiju da razmenimo iskustva.Za pocetak ja sam blizanac-vaga,mesec u raku...Ima li koga?
Nekih 5-6 godina...Ali to mi je samo hobi :wink:
Bila sam u skolici Nikole Stojanovica,zavrsila prvi stepen,u septembru krecem na drugi,a u oktobru karmicka kod Petkovica...
Jos uvek ucim :shock:
Po cemu si zakljucio da imam "lepe predispozicije"?
Tesko sticanje novca,uvek kroz tezak rad i borbu,ako je u kvadratu s ovim JU iz cetvrte to su onda stalni gubitci ne samo novca nego i drugih materijalnih vrednosti.S druge strane JU uvek govori o neumerenosti,u ovom slucaju u trosenju novca,ali i ishrani.JU u 4. opisuje neku srecnu okolnost vezanu za tvoje rodjenje.MA u Pi,jesi li se nekad ubola u stopalo?Nefela:Skorpija,podznak Jarac ,mesec u Blizancima ...E,sta zaci kad je Mars u Ribama u 2. kuci i Jupiter u Blizancima u 4. kuci?
Sa marsom u 5.to ne mora da bude intervencija u vreme trudnoce,to mogu biti upale besike i bubrega ili cak i abortus.Nadalje ovo opisuje grublje muskarce s kojima se zabavljas,dok pluton potvrdjuje da te privlace "opasniji"momci".Ljubavi u tvom zivotu ce sigurno biti strastvene i fatalne.SA Saturnom ces imati jednu dugu predbracnu vezu,koja ce liciti na brak.Takodje si sklona vracanju starim ljubavima,pa tako mozes kad budes starija obnoviti neku vezu iz mladosti.Pripazi na bubrege sa SA ovde moguc kamen u bubregu.JU u 6.samo potvrdjuje pricu NE u 7.Naime 6.od 7. je 12.pa su to partnerove tajne ili u slucaju da je dobro aspektovan moze biti stranac, ali iz dalekog inostranstva ili neki extra duhovan tip.Bilo bi dobro da kad se udas,imas neki posao koji bi mogla da radis zajedno sa partnerom.Predpostavljam da te privlace vage...Ambasadorka:HVALA PUNO na objasnjenjima!unitedtrustag:Pa moze,ali Neptun tu govori i o prevarama u braku.Sklona si idelizaciji partnera,pa su izvesna i razocarenja.Strelac na vrhu sedme jeste visoko obrazovan partner ili stranac,ali samo ako i drugi faktori to potvrde(polozaj i aspekti Ju,disp.).Ambasadorka:Na vrhu sedme kuce imam neptun u strelcu, u opoziciji sa mesecom, mislim da mi sleduje neki muz-alkos![]()
Mo opozic. Ne,opisuje probleme u kuci sa vodovodnim instalacijama i vodom uopste.Stomak ti je osetljiv pa su cesta trovanja hranom i picem,nepodnosis alkohol...
Sa Ve u 5. kuci imaces lepe i uzvracene ljubavi.Partner ce ti biti lep i dobijaces cesto poklone od njega.U brak ces uci iz ljubavi i verovatno odmah po ulasku u brak rodices decu.Ovo je i znak naglasene plodnosti narocito ako je Ve trigon Mo.Dalje govore aspekti koje Ve pravi.
Na vrhu pete kuce mi je mars u vagi( rekli su mi da to znaci carski rez ili hirurski zahvati u toku trudnoce?), zatim sledi venera, pa pluton i saturn...da,da...sve u petoj kuci! Sto se tice jupitera, on mi je u strelcu, bas kao i merkur-na kraju seste kuce
Neverovatno :shock: decko sa kojim sam skoro 3 god. je vaga ali mi vec postaje dosadno s njim, ipak ja volim "opasnije" momke....imam dva pitanjca, ako nije problem?unitedtrustag:Sa marsom u 5.to ne mora da bude intervencija u vreme trudnoce,to mogu biti upale besike i bubrega ili cak i abortus.Nadalje ovo opisuje grublje muskarce s kojima se zabavljas,dok pluton potvrdjuje da te privlace "opasniji"momci".Ljubavi u tvom zivotu ce sigurno biti strastvene i fatalne.SA Saturnom ces imati jednu dugu predbracnu vezu,koja ce liciti na brak.Takodje si sklona vracanju starim ljubavima,pa tako mozes kad budes starija obnoviti neku vezu iz mladosti.Pripazi na bubrege sa SA ovde moguc kamen u bubregu.JU u 6.samo potvrdjuje pricu NE u 7.Naime 6.od 7. je 12.pa su to partnerove tajne ili u slucaju da je dobro aspektovan moze biti stranac, ali iz dalekog inostranstva ili neki extra duhovan tip.Bilo bi dobro da kad se udas,imas neki posao koji bi mogla da radis zajedno sa partnerom.Predpostavljam da te privlace vage...Ambasadorka:HVALA PUNO na objasnjenjima!unitedtrustag:Pa moze,ali Neptun tu govori i o prevarama u braku.Sklona si idelizaciji partnera,pa su izvesna i razocarenja.Strelac na vrhu sedme jeste visoko obrazovan partner ili stranac,ali samo ako i drugi faktori to potvrde(polozaj i aspekti Ju,disp.).Ambasadorka:Na vrhu sedme kuce imam neptun u strelcu, u opoziciji sa mesecom, mislim da mi sleduje neki muz-alkos![]()
Na vrhu pete kuce mi je mars u vagi( rekli su mi da to znaci carski rez ili hirurski zahvati u toku trudnoce?), zatim sledi venera, pa pluton i saturn...da,da...sve u petoj kuci! Sto se tice jupitera, on mi je u strelcu, bas kao i merkur-na kraju seste kuce