Astralna putovanja

• Začetnik teme Začetnik teme T@NYA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

T@NYA

Zainteresovan član
Poruka
433
Mozda deluje neverovatno i nije kompatibilno nasoj pravoslavnoj veri,ali verujem da postoji mogucost astralnih projekcija tj privremeno izlazenje duse iz tela u toku rem faze. Naime, imala sam prilike da sanjam neka mesta na koje sam prvi put stvarno otisla tek posle par godina i koja izgledaju identicno kao u mom snu. Zanima me sta vi mislite o tome.Da li verujete u astralna putovanja, da li su vam se dogadjale slicne stvari i ako jesu da li ste mislili da je to puka slucajnost ili ste se malo vise zainteresovali?
:cool:
Hvala

Mozda deluje neverovatno i nije kompatibilno nasoj pravoslavnoj veri,ali verujem da postoji mogucost astralnih projekcija tj privremeno izlazenje duse iz tela u toku rem faze. Naime, imala sam prilike da sanjam neka mesta na koje sam prvi put stvarno otisla tek posle par godina i koja izgledaju identicno kao u mom snu. Zanima me sta vi mislite o tome.Da li verujete u astralna putovanja, da li su vam se dogadjale slicne stvari i ako jesu da li ste mislili da je to puka slucajnost ili ste se malo vise zainteresovali?
Hvala

reinkarnacija, paralelni svet
ova tema veze nema sa religijom
to je za temu "putovanje":D

Hvala

Ne bih se nešto puno upuštao u tu oblast, ali mogu reći da se navedene stvari dešavaju i da mgu biti i neugodne, sve zavisi od toga šta i kako neko sanja.
Nisam neko ko podržava teoriju o izlasku duše iz tela, ali neka vrsta nekog "putovanja" defintivno postoji, samo još uvek neobjašnjeno sa naučne strane.
Dešavale su mi se slične stvari, dešavaju mi se i sada i jesam se zainteresirao, slučajost nije sigurno u pitanju, slučajnosti ne postoje.

Mozda deluje neverovatno i nije kompatibilno nasoj pravoslavnoj veri,ali verujem da postoji mogucost astralnih projekcija tj privremeno izlazenje duse iz tela u toku rem faze. Naime, imala sam prilike da sanjam neka mesta na koje sam prvi put stvarno otisla tek posle par godina i koja izgledaju identicno kao u mom snu.

Mesta koje si posetila, san ili astralna projekcija?

To sto si navela je moguce. Kroz san isti je prospektivan. Razlika izmedju sna i astrala je u tome sto su snovi nesvesno projektovanje, nismo svesni i desavanja su van kontrole nase volje. U astralu, koristimo snagu volje i svesti koliko smo u mogucnosti. I jedno i drugo dovode do sireg integriteta licnosti i korisni su za individuu koja prolazi kroz proces.

Sta imam na to smece da napisem, ti se bavis budalastinama, znas li ti kakvi problemi postoje, koga boli ona stvar za tvoj san bezvezni

Ovako nešto pišeš :aha: a zaboravio sa da što se religije tiče, snovi su imali jako veliku važnost....

Knjiga proroka Jeremije - 23. glava

28 Prorok koji sni, neka pripovijeda san; a u koga je riječ moja, neka govori riječ moju istinito; šta će pljeva sa pšenicom? govori Gospod. 2.Kor. 2, 17. 1.Pet. 4, 10.

Prva knjiga Mojsijeva - 2. glava

21 I Gospod Bog pusti tvrd san na Adama, te zaspa; pa mu uze jedno rebro, i mjesto popuni mesom; 1.Moj. 15, 12. 1.Sam. 26, 12.

Prva knjiga Mojsijeva - 15. glava

12 A kad sunce bješe na zahodu, uhvati Avrama tvrd san, i gle, strah i mrak velik obuze ga. 1.Moj. 2, 21. Isa. 50, 10.

Prva knjiga Mojsijeva - 41. glava

15 A Faraon reče Josifu: usnih san, pa mi niko ne umije da kaže šta znači; a za tebe čujem da umiješ kazivati sne. Psal. 25, 14. Dan. 5, 16.

I možda najbitniji od svih:

Četvrta knjiga Mojsijeva - 12. glava

6 I reče im: čujte sada riječi moje: prorok kad je među vama, ja ću mu se Gospod javljati u utvari i govoriću s njim u snu. 1.Moj. 46, 2. Jov 33, 15. Isa. 1, 1. Jer. 23, 25. Mat. 1, 20. Luka 1, 11. Luka 1, 22.

Hvala

Verujem i desavalo mi se cesto, samo sto ja bio na nazovimo ih nizim razinama, dakle u svojoj okolini i dokazao sam si da to postoji jer sam sa zenom radio testove kako bi proverili neke stvari. Mogao bi o ovome da knjigu napisem, ali mi se ne da, takav mi neki dan, mozda drugi put, samo cu napisati da to nisu gluposti i da su astralna putovanja stvarna

Mesta koje si posetila, san ili astralna projekcija?

To sto si navela je moguce. Kroz san isti je prospektivan. Razlika izmedju sna i astrala je u tome sto su snovi nesvesno projektovanje, nismo svesni i desavanja su van kontrole nase volje. U astralu, koristimo snagu volje i svesti koliko smo u mogucnosti. I jedno i drugo dovode do sireg integriteta licnosti i korisni su za individuu koja prolazi kroz proces.

Mozes i u snu biti svestan, to su onda lucidni snovi koji mogu biti jako korisni kako bi savladao neke strahove, recimo strah od visine

Verujem i desavalo mi se cesto, samo sto ja bio na nazovimo ih nizim razinama, dakle u svojoj okolini i dokazao sam si da to postoji jer sam sa zenom radio testove kako bi proverili neke stvari. Mogao bi o ovome da knjigu napisem, ali mi se ne da, takav mi neki dan, mozda drugi put, samo cu napisati da to nisu gluposti i da su astralna putovanja stvarna

Kakve testove.?

Knjiga proroka Jeremije - glava

sni
san
tvrd san
tvrd
govoriću s njim u snu

Trebalo bi zaobici analizu po Frojdu jer je sasvim izvesno da ce riscani i drugi clanovi verskih zajednica koji slede ucenje ucitelja koji je poducavao dvanaest mladih i neozenjenih muskaraca pogresno protumaciti glediste sa stanovista zvanicne psihologije.

Trebalo bi zaobici analizu po Frojdu jer je sasvim izvesno da ce riscani i drugi clanovi verskih zajednica koji slede ucenje ucitelja koji je poducavao dvanaest mladih i neozenjenih muskaraca pogresno protumaciti glediste sa stanovista zvanicne psihologije.
Paz' stvarno, nisam obratio pažnju na opisne prideve, sledeći put ću da ih izostavim, posebno ove "tvrde" da pogrešno ne shvate neke stvari.

Ti nisi u paklu jer pakao nepostoji,mene si nasao, a ova treba na terapiju, milion dece umre u mukama a ona se zajebava
Negiranje Pakla :eek:
Teško tebi onda, kažeš ne postoji, videćeš sam da postoji i to na zemlji, samo polako, bez žurbe :mrgreen:
A tih milion što spomenu, čijom krivicom umiru ?
Njenom ?
Ili je neko drugi u pitanju ?
I zašto se ti toliko oko toga potresaš, nije tvoje dete u pitanju niti im možeš ili hoćeš pomoći, pa da bi to tebi bilo bitno.

Negiranje Pakla :eek:
Teško tebi onda, kažeš ne postoji, videćeš sam da postoji i to na zemlji, samo polako, bez žurbe :mrgreen:
A tih milion što spomenu, čijom krivicom umiru ?
Njenom ?
Ili je neko drugi u pitanju ?
I zašto se ti toliko oko toga potresaš, nije tvoje dete u pitanju niti im možeš ili hoćeš pomoći, pa da bi to tebi bilo bitno.

problem je sto niko nece da im pomogne, reci cu ti sledece naucnici su nedavno objavili da je covek glup, a odavno se zna da misli samo na hranu i sex , toliko o coveku, a vrata pakla su u rukama sudbine

problem je sto niko nece da im pomogne, reci cu ti sledece naucnici su nedavno objavili da je covek glup, a odavno se zna da misli samo na hranu i sex , toliko o coveku, a vrata pakla su u rukama sudbine
Niko neće jer nikoga nije ni briga, tu uključujem i tebe.
Jer da je ikoga briga, kuća se zida blok po blok, tako bi se i toj deci pomagalo, osoba po osoba bi se uključivala, pa bi to ličilo na nešto.
Tako je bilo u Bijafri, sada nedavno u Darfuru, na Haitiju, Somaliji....itd.
Kapije Pakla su u mojoj vlasti kao i sam Pakao, ali put do njega svako bira ponaosob, ili ne bira, zavisi od osobe do osobe.

Niko neće jer nikoga nije ni briga, tu uključujem i tebe.
Jer da je ikoga briga, kuća se zida blok po blok, tako bi se i toj deci pomagalo, osoba po osoba bi se uključivala, pa bi to ličilo na nešto.
Tako je bilo u Bijafri, sada nedavno u Darfuru, na Haitiju, Somaliji....itd.
Kapije Pakla su u mojoj vlasti kao i sam Pakao, ali put do njega svako bira ponaosob, ili ne bira, zavisi od osobe do osobe.

Lepo zboris:p

Ti nista neznas, svako ima svoju sudbinu mada to zvuci suludo

U kom smislu? Daj pojasnjaj ,pa mozda nece zvucati suludo.

A vidim da ovde ti neke stvari ne znas. Ne se pise odvojeno od glagola

- - - - - - - - - -

Ti nista neznas, svako ima svoju sudbinu mada to zvuci strasno
- - - - - - - - - -

Ti nijednom detetu nisi pomogao, a kakav bi bio da nisi hriscanin, sta bi radio tek onda, ja nisam hriscanin, i ja se nevadim

Vidi se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back