Astralna projekcija

DJM

Poznat
Poruka
8.446
Tamigo:
Da li neko ima iskustva sa ovim? Jel neko izlazio iz svog tela i lutao po svetu i razgovarao sa drugim ljudima?

Kako se to postize?
Pisite svoja iskustva, mene ova tema mnogo zanima. Poz


E ovako...
Imam ja nekih iskustava sa time...
Doduse, zbog nedostaka vremena, prestao sam sa meditacijom...

Nemam sada trenutno vremena, ali vraticu se i ispricati...
 

onisifor

Ističe se
Poruka
2.275
Obersturmfuehrer:
AP je poznata sirom sveta i medju svestenicima drugih crkava i medju narodom.
ako nije pravoslavna, ne znaci automatski da je losa.


Naravno da ne znači da ako nije pravoslavna automatski je loša. Nisam ni spominjao pravoslavlje. Nevolja je u tome što može da zabrazdi u satanizam ako se time bude bavio.
 

DJM

Poznat
Poruka
8.446
onisifor:
Naravno da ne znači da ako nije pravoslavna automatski je loša. Nisam ni spominjao pravoslavlje. Nevolja je u tome što može da zabrazdi u satanizam ako se time bude bavio.

Daj bre... covece dal' ti znas sta pricas...
Ovde cak, sta vise ni ne pricamo o religiji...
Evo dacu ti primer...
Kako ja mogu da postanem satanista ako sam ateista?!
To me zivo interesuje...
 

DJM

Poznat
Poruka
8.446
Tamigo:
Hvala, bas me interesuje. Nisam bas upucena mnogo u ovo ali bih volela da saznam nesto vise

Nego da odgovorim...
Jos kao klinac imao sam neke "tripove"...
I tako ja kao klinac sedeo ispred tv-a i gledao program... u trenutku sam se zamislio i video sebe, kako idem kroz neki trzni centar sa nekim likom... zapamtio sam zidove, lutke u izlogu i jos neke detalje...
Godinama kasnije, isao sam sa jednim drugarom i videli smo da je novi trzni centar izgradjen i rekosmo, hajde da udjemo da vidimo sta ima...
Odjednom neka jeza me uhvatila i poceo sam da se prisecam strog "tripa"...
Zatim sam ispricao drugaru sta cemo sve videti... i to smo i videli... a naravno nije poverovao u moju pricu i rekao mi je da sam vec bio ovde...
Kako god bilo... bitno je da sam se ja tada uverio da je taj "trip" bio stvaran...

Posle sam resio da pocnem da proucavam istocnjacku filozofiju, koja mi je dala odgovore na neka od mojih pitanja...
Krenuo sam i sa meditacijom...
Iskreno... nisam imao mnogo velikih uspeha sa AP... jer je za to potrebno dosta koncetracije i volje...

Ali evo i iskustava...
U jednom trenutku meditacije, poceo sam da osecam kako svaki deo tela, polako pocinje da se grci... osecao sam toplotu... srce je pocelo sve brze da kuca... iskreno... prvi put sam se uplasio... ali sam odlucio da nastavim... Osecao sam se kako sam polako sve laksi... toliko misli su mi prolazili kroz glavu, koje sam zeleo da prekinem i skoncetrisem se na samo jednu stvar... a to je da ne mislim uopste...
U jednom trenutku poceo sam da cujem sve jace sat na zidu, srece jos jace lupa...
I odjednom sve staje... ogroman strah... nista vise ne osecam... toliko cudan osecaj...
jednostavno prelep i zastrasujuc i isto vreme...
Nakon toga... misao me prekida... i kraj...
Ne moze se recima opistati dozivljaj...
Ne znam koliko je trajalo... mozda i manje od sekunde... ali meni je izgledalo kao mnogo duze...

I tako... kasnije sam uspevao da produzim vreme trajanja... ali o tome drugi put...
Sada, nazalost zbog nedostaka vremena, slabo napredujem...

Nadam se da ces imati uspeha sa tim...
Srecno
 

nasmeseni pas

Početnik
Poruka
19
Mentalna spijunaza (18)22.08.1999.
Houston


Koje ce otkrice obiljeziti slijedece stoljece i milenijum?

Jednostavno pitanje. Ali, s obzirom da tek napustamo prethodni milenijum za koji je tesko naci odgovor na isto pitanje, cini se da bi bilo optimisticno ocekivati da se dodje sa necim dovoljno imaginativnim i prihvatljivim u isto vrijeme.

Ali, ja cu okusati srecu.

U narednih nekoliko priloga priblizicu proces koji se razlicito naziva: mentalna projekcija, kontrolirana astralna projekcija, spijuniranje umom, iskustva van tijela, naucna promatranja na daljinu... Ili, ono sto u Americi oznacavaju kao “scientific remote viewing”.

Rijec je o tehnikama koje ljubomorno cuvaju obavjestajne sluzne, naucni instituti i vlade malog broja zemalja. Vojne i obavjestajne sluzbe treniraju agente koji koriste metode mentalnih projekcija. Svrha? Da posjete i opisu udaljena neprijateljska i cesto podzemna sklonista koja se ne mogu doseci humanom inteligencijom i satelitskim obavjestajnim putevima. Agenti na terenu i trenirani anti teroristicki komandosi su nauceni da predvide vrlo vjerovatne situacije u buducnosti i da adekvatno reaguju. Primjene su brojne: otkrivanje teroristickih celija, krize sa taocima, laboratorije naoruzanja za masovno unistavanje, pronalazenje mobilnih Scud projektilnih rampi, laboratorije za procesiranje droge, itd.

Nadalje, ciljevi i primjene tehnika mentalnih projekcija odnose se i na pokusaj utjecaja na podsvjesno kod odredjenih individua koji toga nisu svjesni. Pojedini pokusaji su bili benigni; oni drugi, sa "zlim" namjerama uglavnom su zavrsavali neuspjesno. Pretpostavlja se da su se visi nivoi ljudskog polja svijesti umijesali u takvim slucajevima "oduzimajuci" sposobnost mentalne projekcije.


********


Nakon dugogodisnjih istrazivanja doslo se do zakljucka da je svaki covjek, uz odgovarajuci trening, u stanju da ostvari kontroliranu astralnu projekciju. Ili jednostavnije, put do bilo koje tacke u prostoru i vremenu. Ukljucujuci put izvan naseg fizikalnog Univerzuma.


********


Informacije koje slijede zasnivaju se na svjedocanstvu zapadnoevropskog obavjestajca Gerald O'Donell a koji je tokom 1980 ih bio vrlo aktivno ukljucen u programe Mentalne spijunaze i mentalnih putovanja. Nakon visegodisnjeg iskustva, krajem 1980 ih bio je instruktor da bi se tokom 1990 ih dobrovoljno povukao iz obavjestajnih aktivnosti.

O'Donell je osnivac: Academy of Remote Viewing through Space and Time.

(Njegov sajt je na adresi: http://probablefuture.com )

Prema njegovim tvrdnjama evropske, americke i nekoliko drugih obavjestajnih sluzbi imaju jos uvijek operativne i, klasificirane kao vrhunska tajna, projekte.


U Francuskoj projektima rukovodi DGSE (Direction Generale de la Securite Exterieure);

U Britaniji, to je SIS (Secret Intelligence Service), poznatiji kao MI6;

U Njemackoj je BND (Bundesnachrichtendienst);

Izraelci jos uvijek drze nekoliko operativnih jedinica u zapadnoevropskim i istocnoevropskim zemljama. Naravno, operacijama rukovodi MOSSAD (Hamossad lemediin ouletafkidim meyouhadim)

U Rusiji tri sluzbe imaju, ili ponovo aktiviraju svoje jedinice mentalne spijunaze: vojna obavjestajna sluzba GRU (Glavnoye Tazvedivatelnoye Upravleniye), kontraobavjestajci FSB (Federalnaya Sluzhba Besopasnosty) i, zamjena za KGB, SVR (Sluzhba Vneshney Razvedky);

skorasnja otkrica i svjedocanstva agenata CIA e i drugih agencija u SAD, sluzbeno su obznanila cinjenicu da su se vise od dvadeset godina financirali projekti mentalne spijunaze. Naravno, iz Vladinog budzeta. Tokom ranih 1970 ih, dakle vrhunca "Hladnog rata", Amerikanci su ulozili ogromnu energiju da dostignu sovjetske programe na planu mentalne spijunaze i kontrole uma. Operativne jedinice su pod kontrolom CIA (Central Intelligence Agency), DIA (Domestic Intelligence Agency) i vojni INSCOM (Intelligence and Security Command). Projekti su nosili nazive: SCANATE, SUN STREAK, GRILL FLAME, CENTER LANE i, najpoznatiji, STAR GATE. Civilne obavjestajne agencije su operirale iz Arlington a, Virginia, a vojne iz Fort Mead a, Maryland.

Gro americkih istrazivackih projekata iz oblasti mentalne spijunaze se odvijao u prestiznom (i drugoj po velicini naucnoj instituciji u SAD) Stanford Research Institute. Kasnije su prebaceni u kalifornijsku korporaciju SAIC (Science Application International Corporation), dotiranu iz vojnog budzeta. Sjediste je u San Diego u.

Pogledajmo Upravni Odbor Direktora ove korporacije:

John Deutch (doskorasnji direktor CIA),
Bobby Ray Inman (nekadasnji sef NSA mocni National Security Agency, prije toga zamjenik
sefa CIA),
Robert Gates (raniji direktor CIA),
William Perry (doskorasnji ministar odbrane SAD),
Melvin Laird (ministar odbrane u doba predsjednika Nixon a),
Max Thurman (umirovljeni general, svojevremeno predvodio invaziju na Panamu),
Donald Kerr (raniji direktor Los Alamos National Lab)


********


SAIC korporacija je u posjedu Network Solutions, Inc (NSI). NSI je poznat onima koji su osnivali svoje web stranice. Naime, iskljucivo NSI odobrava nove web adrese! Od 1995. (Prije njih to je radila civilna National Science Foundation iz Washington a). Mogucnost kontrole? Velika. Mogucnost manipulacije. Nisam siguran.


********


Nekoliko rijeci o rezultatima koje nudi mentalna projekcija na daljinu.

Uz pomoc mentalne projekcije premoscava se prostor i vrijeme. Spajaju se prinicipi psihologije i kvantne mehanike.

Moze li se putovati u proslost? Moze. Jednostavno se ponovo prolazi kroz iskustva proslosti. Vlastite ili tudje.

Moze li se putovati u buducnost. Da. Ali, u vjerovatnu ili najvjerovatniju buducnost. Sto je vremenski bliza specificna prognoza, ili, pak, sto je globalnija, to ce biti i vjernija njena slika.

Da li se automatski povecava moc intuicije (sesto culo)? Da. U velikoj mjeri. Mentalna projekcija uci da se slusa i cuje onaj "glas iznutra" koji ide van vremena i prostora. On, koji brine o nama, i koji nas upucuje na bolji i sigurniji zivotni put.

Da li se uz pomoc ovih metoda moze posjetiti bilo koja tacka na Planeti ili u svemiru? Da. Prostorna barijera se lomi jer se putuje brzinom vecom od svjetlosne. Drugim rijecima, beskonacnom brzinom se ostvaruje instantna veza sa zeljenom tackom u prostoru.

Da li se upotrebom ovih metoda moze spojiti sa mislima i emocijama drugih ljudi i vidjeti ih jasno? Yes (malo za promjenu). Naime, stavljajuci se kao interfejs univerzalnog uma, koji spaja sve zivotne forme i oblike izvan realma linearnog prostora i vremena, nas individualni um moze izvuci informacije i procese koji ga interesuju. Na primjer, o cemu nam razmislja bracni partner. Ili sef na poslu. Studenti u razredu. Napoleon pred bitku kod Waterloo a. Clinton prije sastanka sa meksickim predsjednikom (dok se "relaksira" u ovalnoj sobi). Mogucnosti su bez limita. Sve dotle dok ne skodimo drugom.

Moze li se upotrebom ovih metoda pogadjati loto ili opklade na konjskim utrkama? I, ponovo je odgovor, da. Pod vrlo striktnim laboratorijskim uvjetima, u glavnim SAD i evropskim centrima, postignuta je 100% tacnost u pogadjanjima. Na primjer, trgovanje i buduce kretanje na trzistu srebrom. Ili, eksperimenti sa rezultatima na konjskim utrkama. Rusell Targ, jedan od vodja projekta u Stanford Research Institute je pomenuo da je dobio lutriju u svom prvom pokusaju mentalne projekcije. Takodje, niz studenata agenata je postigao uspjehe u lutriji, a posebno na popularnom "pick three numbers" (pogodi tri broja). I sam Gerald O'Donell je imao uspjesne eksperimente na Burzi i Trzistu akcijama. Medjutim, on nije uspio pogoditi loto brojeve. Razlog? Pa ako se u nekoj ocekivanoj buducnosti nije predvidjelo da dobijes loto, onda ga neces ni dobiti. Jer, stvari se ne desavaju slucajno. Mada tako ponekad izgledaju. Osobito, u igrama na srecu. Ako nekome nije sudjeno da dobije loto, nece ga ni dobiti. Onaj koji je kreirao zivotnu mrezu zna zasto. A mi, koji smo sudionici u njoj, trebamo da pokusamo da bi znali da li nam je sudjeno ili ne.

Da li metode mentalne projekcije mogu povecati nasu sposobnost da lijecimo druge? Da.

Da li se mozemo osloboditi negativnih navika (droga, ******* i sli.)? Da.

Da li mozemo unaprijediti memoriju ("fotografska memorija")? Da.

Lista ide unedogled. Sjetimo se pitanja s pocetka priloga o onome sto ce obiljeziti doba koje je pred nama. Cini se da ove metode nude svakom covjeku mogucnost da oslobodi sve svoje potencijale. Da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom. Da promijeni prioritete u svom zivotu. I da pronikne u dublje shvatanje razloga zasto smo ovdje, koja nam je misija.
 

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.310
onisifor:
Nevolja je u tome što može da zabrazdi u satanizam ako se time bude bavio.

ovo toliko nije tacno da nemas pojma....
a i ako je tacno ja sam onda satanista....
doduse nisam dozivljavao AP, vec OOBE (Out of Body Experience) i mogu ti reci da je taj osecaj nesto najlepse sto se doziveti, i da nikakva droga alkohol ili neki eksterni stimulans to ne mogu zameniti...
 

onisifor

Ističe se
Poruka
2.275
Obersturmfuehrer:
ovo toliko nije tacno da nemas pojma....
a i ako je tacno ja sam onda satanista....
doduse nisam dozivljavao AP, vec OOBE (Out of Body Experience) i mogu ti reci da je taj osecaj nesto najlepse sto se doziveti, i da nikakva droga alkohol ili neki eksterni stimulans to ne mogu zameniti...


Dobro, ja sam rekao šta sam imao o ovoj temi.
 

DJM

Poznat
Poruka
8.446
Obersturmfuehrer:
ovo toliko nije tacno da nemas pojma....
a i ako je tacno ja sam onda satanista....
doduse nisam dozivljavao AP, vec OOBE (Out of Body Experience) i mogu ti reci da je taj osecaj nesto najlepse sto se doziveti, i da nikakva droga alkohol ili neki eksterni stimulans to ne mogu zameniti...

Dobro... AP i OOBE su usko povezani...
Cak sta vise OOBE spada u AP...
Sto se tice dozivljaja, slazem se sa tobom.
 

Sokolica_M

Domaćin
Poruka
4.392
I ja sam čula za to izlaženje iz sopstevenog tela... I ta osoba mi je rekla da je to neopisiv i neponovljiv osećaj... potpune ljubavi i slobode...
Ona je to probala sa nekim učeteljima meditacije ili čega već u Beogradu...

Mada, ne znam da li bih smela da se usudim da probam to kad bih se našla u mogućnosti...
Mislim, šta ako posle ne mogu da se vratim u telo... :)
 

onisifor

Ističe se
Poruka
2.275
Sokolica_M:
I ja sam čula za to izlaženje iz sopstevenog tela... I ta osoba mi je rekla da je to neopisiv i neponovljiv osećaj... potpune ljubavi i slobode...
Ona je to probala sa nekim učeteljima meditacije ili čega već u Beogradu...

Mada, ne znam da li bih smela da se usudim da probam to kad bih se našla u mogućnosti...
Mislim, šta ako posle ne mogu da se vratim u telo... :)


Ipak moram još ovo da dodam. Ako ti nešto stvara lep, neopisiv, i neponovljiv osećaj, ne znači da je to ujedno i dobro. I heroin stvara lep osećaj, ali da li ga zbog toga treba uzimati? Dobro, za heroin se zna kakve posledice stvara, dok za AP to nije opšte poznato. Kad uhvatim malo vremena potražiću neku literaturu o ovome, pa ću pisati. Savetujem ti samo da budeš oprezna. Svako dobro!
 

DJM

Poznat
Poruka
8.446
@onisifor
Ne treba se bojati... kakav je to j.ebeni zivot, gde neces da naucis nesto novo... da ispitas stvari...
Ti bas ides u extreme... Ako vec hoces religijski dokaz... zapitaj se gde je Isus bio i gde je ucio...
Sve ti je to istocnjaka filozofija...
Ako bih ikada bio vernik definitivno bi bio Budista...
Toliko... Pozz
 

onisifor

Ističe se
Poruka
2.275
DJM:
@onisifor
Ne treba se bojati... kakav je to j.ebeni zivot, gde neces da naucis nesto novo... da ispitas stvari...
Ti bas ides u extreme... Ako vec hoces religijski dokaz... zapitaj se gde je Isus bio i gde je ucio...
Sve ti je to istocnjaka filozofija...
Ako bih ikada bio vernik definitivno bi bio Budista...
Toliko... Pozz


Ne treba se bojati, ali treba biti oprezan. Mnogi su propali želeći da probaju nešto novo.
A, što se Isusa tiče, bio je i učio u Palestini, za vreme svog ovozemaljskog života.
(ja rekoh da sam napisao šta imam o ovoj temi, a sad se raspisah, nadam se da mi ne zamerate :wink: ).
 

onisifor

Ističe se
Poruka
2.275
Obersturmfuehrer:
ti to ozbiljno ili teramo segu?


Pa, pazi, nisam paranoik, ali gledao sam par emisija o pesmama koje kad pustiš unazad daju određenu poruku. Ne znam. Da li je to tačno? Nego, ja inače ne volim tu vrstu muzike i pravo da ti kažem, ne znam kako neko može da uživa u takvoj muzici (mada o ukusima ne treba diskutovati).
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.