Astralna projekcija kao dokaz zivota posle smrti....

Arkania

Poznat
Poruka
9.069
Tehnika te astralne projekcije je postala rasprostranjena u danasnjim danima.
Zato bih ja predlozio jedan eksperiment kojim bi se dokazalo postojanje duse i zagrobnog zivota.

Dakle u jednu sobu treba staviti neke predmete ali moze i neka slika da posluzi.
U drugoj sobi se nalazi prakticar AP.
Ako on uspe da nabroji predmete ili opise sliku, pod uslovom naravno da ih nikad nije video.

Zar on nebi time dokazao postojanje duse i zagrobnog zivota? :think:

Pogledaj ovaj video za početak:
Što se tiče mog mišljenja, nemam dokaz da je to moguće, ali verujem da jeste. Iz prostog razloga što sam imao jedno krajnje čudnovato iskustvo. Naime, jedna devojka iz švajcarske, koju nikada nisam upoznao osim što smo čatovali tako, jednog dana, dok sam se zapitao : "Zašto se nisam čuo tako dugo sa njom" , ona mi je na facebooku , nedugo nakon toga napisala: Hey, what you want( Hey, šta želiš) . Pitao se je na šta misli, a ona je odgovorila: Tražio si me , pa sam došla. Bio sam totalno, ŠTA BRE??? Kako je neko mogao, tako daleko od mene, osetiti da ja mislim o njoj i javiti mi se na facebook sa takvom sigurnošću. Eto, samo zbog toga verujem da tu ima nečega.

Dok spavamo.spava i nasa svest,zato se san naziva malom smrcu...tada na scenu stupa podsvest

i mi sanjamo.Putujemo nocu i dok je nase materijalno telo,nesvesno bilo cega,Um ,podsvest i nadsvest nas vode

na astralno putovanje..To mogu biti nepoznata mesta,divna i strasna mesta..a mogu biti i susreti sa nekim ljudima..itd.

Astralna projekcija podrazumeva napustanje astralnog tela,svog materijalnog tela,i odlazak na putovanje.Oni koji su imali takva iskustva kazu da

je to dosta stresno,dok se ne izadje.Ustvari to je slicno iskustvima ljudi koji su preziveli klinicku smrt.Medjutim nasi obicni snovi su samo priblizni

tim iskustvu.

Tehnika te astralne projekcije je postala rasprostranjena u danasnjim danima.
Zato bih ja predlozio jedan eksperiment kojim bi se dokazalo postojanje duse i zagrobnog zivota.

Dakle u jednu sobu treba staviti neke predmete ali moze i neka slika da posluzi.
U drugoj sobi se nalazi prakticar AP.
Ako on uspe da nabroji predmete ili opise sliku, pod uslovom naravno da ih nikad nije video.

Zar on nebi time dokazao postojanje duse i zagrobnog zivota? :think:

Ne, vec moc mozga

Dok spavamo.spava i nasa svest,zato se san naziva malom smrcu...tada na scenu stupa podsvest

i mi sanjamo.Putujemo nocu i dok je nase materijalno telo,nesvesno bilo cega,Um ,podsvest i nadsvest nas vode

na astralno putovanje..To mogu biti nepoznata mesta,divna i strasna mesta..a mogu biti i susreti sa nekim ljudima..itd.

Astralna projekcija podrazumeva napustanje astralnog tela,svog materijalnog tela,i odlazak na putovanje.Oni koji su imali takva iskustva kazu da

je to dosta stresno,dok se ne izadje.Ustvari to je slicno iskustvima ljudi koji su preziveli klinicku smrt.Medjutim nasi obicni snovi su samo priblizni

tim iskustvu.

Po onome sto sam ja citao a ciju tacnost ne mogu da potvrdim. Postoji velika razlika izmedju AP i obicnog sna/lucidnog.
Dok si u snu 95% vremena pasivan posmatrac a u lucidnom malo upravljas snom, u astralnom imas potpunu svest i trebalo bi da vidis svoje fizicno telo i astralno.
Bar tako kazu...

- - - - - - - - - -

Ne, vec moc mozga

Kako moc mozga?
Po prici ti bi trebao videti nematerijalno telo.

Svakako da je velika razlika ! AP je bliza smrti nego zivotu..jer dusa je ta koja vodi astralno telo na putovanje.
Tibetanska tradicija samadhija,duboke meditacije..govori o srebrnoj niti kojom je dusa vezana za telo da bi mogla da se
vrati u telo posle putovanja.Zato na Tibetu postoje monasi koji u samadhiju provode mnogo vremena,ali nisu mrtvi..oni umiru,
prema Tibetanskoj knjizi mrtvih..onda kada se nit prekine..a dusa odluci da ne zeli da se vrati u telo.Slicna su iskustva sa bolesnicima koji provedu dugo vremena u komi.
Ima toga dosta u literaturi.ali ostavimo nesto i za drugi put.

Svakako da je velika razlika ! AP je bliza smrti nego zivotu..jer dusa je ta koja vodi astralno telo na putovanje.
Tibetanska tradicija samadhija,duboke meditacije..govori o srebrnoj niti kojom je dusa vezana za telo da bi mogla da se
vrati u telo posle putovanja.Zato na Tibetu postoje monasi koji u samadhiju provode mnogo vremena,ali nisu mrtvi..oni umiru,
prema Tibetanskoj knjizi mrtvih..onda kada se nit prekine..a dusa odluci da ne zeli da se vrati u telo.Slicna su iskustva sa bolesnicima koji provedu dugo vremena u komi.
Ima toga dosta u literaturi.ali ostavimo nesto i za drugi put.

Meni su bili zanimljivi opisi jednog, hajde da ga nazovemo prakticarem.
On opisuje astralni svet kao uredjeno mesto.
Posebno mi je zanimljivo to sto on tvrdi da covek kad umre biva prebacen u astralnu kopiju fizickog sveta gde se nalazi dok se ne navikne....

Mislim da ne..Nista sto je materija ne napusta ovaj svet,ostaje tu na Zemlji pretvarajuci se u drugu vrstu energije i materije.A dusa se seli u duhovni svet gde podnosi izvestaj starijim dusama u svojoj grupi dusa, sta je uradila i naucila ovde,u ovom zivotu,..Postoji hijerarhija dusa ,ali cilj svih dusa je da napreduju ,kroz inkarnacije,i da se na kraju priblize, a onda i pridruze glavnom Kreatoru ..Izvoru..i stope se s njim i nastave zajedno kreaciju.To je najkrace i najsazetije moguce..

tim iskustvu.
mozda smo u snu spremni da se nosimo sa astralnim putovanjem
ti ljudi koji su pricali o teskocama tj sta je to tacno bilo stresno?

Povratak u telo..Desava se naglo ,i ako je astralno telo koje ima neku relativnu tezinu,privuceno gravitacijom ,samo bubnulo u telo.to je neprijatno.
Ustvari moja prica se nije odnosila toliko na AP koliko ima li zivota posle smrti.Nekako se prica nadovezala,pa sam skrenula na drugi teren.
U stvari to je sve povezano.

Nas spirit je ono sto pogresno nazivaju astralnim telom posto smo opsednuti fizickim aspektom
naseg postojanja
i za mene je nas fizicki aspekt jasno samo to
naravno nas spirit je mnogo veci i vise dimenzionalan i nezgodno mu je to ogranicenje fizickog

To o cemu pricas trebalo bi da se uklopi u misljenje,da dusa koja ide u novu inkarnaciju,ne inkarnira se cela na ovom nasem svetu,nego se deli i odlazi na razne svetove.
To je ta viseslojnost,ako si na to mislila.Mozda pricamo o razlicitim aspektima vantelesnog zivota..

To je sad komplikovano, citala sam ja svasta na tu temu, ali ono sto ja licno osecam... da moj spirit nije negde drugde, nego da postojimo u svim dimenzijama i da je ovo nase telo samo nasa fizicka dimenzija. Takodje mi se cini da smo od malena prilicno frustrirani svojom fizickom formom, uplaseni i generalno neprilagodjeni. Mozda isterani iz raja u ovaj okrutni svet u kojem sve boli i sve je tako tesko.

Zavedeni fizickim koje nam je strano nama je oduzeta svest o nasoj nefizickoj prirodi i pravim izazovima koje moramo sami da otkrijemo. Nasi zivotni putevi su jako zanimljivi... i kada samo pomislim koliko je truda ulozeno od strane celog univerzuma da ja budem tu gde sam... ukljucujuci i sve nevolje koje sam iskusila su bile u moju korist.

Rekla sam da me povukla tema i da sam skrenula na drugi teren..svakako da AP pripada fizickom svetu u kome se dusa i nalazi.Astralno telo je vozilo,koje usled svoje male gustine
omogucava lakse savladavanje gravitacije,i moze da ostvari izlazak iz tela i putovanje.Opasno je samo ako neko pokusa da probudi spavaoca,jer tada se desava taj nagli povratak
koji je neprijatan.Mnogim ljudima se desava spontani izlazak iz tela, koji u pocetku moze biti stresan.Evo sada nisam skrenula sa teme.:)

Astralna projekcija ne pripada materijalnom svetu, dusa takodje. Fizikus je aparat kojim dusa prozivljava iskustva ove dimenzije. Materijalna gravitacija

Opasno je samo ako neko pokusa da probudi spavaoca,jer tada se desava taj nagli povratak
koji je neprijatan

Ovo sam citao u vise knjiga pre otprilike deset godina. Prepisivaci, jedan napise, drugi sire dalje, kao virusi. Astralna projekcija se izvodi bez disanja.

Astralna projekcija ne pripada materijalnom svetu, dusa takodje. Fizikus je aparat kojim dusa prozivljava iskustva ove dimenzije. Materijalna gravitacija

Ovo sam citao u vise knjiga pre otprilike deset godina. Prepisivaci, jedan napise, drugi sire dalje, kao virusi. Astralna projekcija se izvodi bez disanja.

Ако астрална пројекција не би била део физичког света то значи да када би сте прешли на ону страну не би сте се више вратили.

- - - - - - - - - -

Дајте неку употребљиву технику да мало напустим ово тело...

Свака техника је индивидуална не постоји коначни рецепт.

Back