Astra G vuče u levo

Vuca u stranu znaci da ti tockovi ne stoje kako treba ..razloga loze biti vise uglavnom sve oko vesanja a I to centriranje kako je rađeno na optiku ili na kanap? .. Ne zna svako da centrira kako treba a I nema svako auto iste parametre ..

Nije se klatio točak a hujanje se čulo ali je prestajalo posle 120 km/h, zato nismo sumnjali na ležaj.
Jako se čudno čuo, manje na ubrzavanju, više na oduzimanju gasa sa velikih obrtaja. Mislio sam da je neki problem u motoru ali ipak nije.

Nije se klatio točak a hujanje se čulo ali je prestajalo posle 120 km/h, zato nismo sumnjali na ležaj.
Jako se čudno čuo, manje na ubrzavanju, više na oduzimanju gasa sa velikih obrtaja. Mislio sam da je neki problem u motoru ali ipak nije.
Не разумем се баш толико (и пошем после свега), али такви симптоми су за мене логични - када убрзаваш тежина је више на задњим точковима... Када кочиш, онда је на предњим, ту где је и био проблем.

Koliko lufta toliko se pre čuje i prestaje sa bukom. mrdaš levo desno u vožnji volanom čuje se više ili manje. Zavrtiš rukom na dizalici bez opterećenja rula ko avion.

Dakle menjaj majstora baš ništa ne zna. Ps nadam se da ti nije menjao ležaj macolom.

@mario80 verovao ili ne, to za mrcolu se meni slicno desilo.

Pre neku godinu cujem da huci iz tocka. A vec se spremio da vozim auto na reglazu. covek prvo sve isproveri na trapu i kaze mi, sredi prvo lezaj tocka. ok. Odvezem auto majstoru. zavrsi on i sutradan opet kod coveka na reglazu.
Kad' on me zove, dodji nesto da vidis. Onaj idiot sekacem, naravno uz pomoc mrcole, udarao po onoj velikoj matici da bi je odsrafio. Na nekoliko mesta zasekao ivicu matice. Poludeo sam. Pao mi mrak na oci. Da je kojim slucaem bio tu, verujem jos iz zatvora ne bih izasao.
Malo se o'ladih dok covek zavrsio reglazu. Odustadoh da odem idiotu u posetu. da jesam, ko zna zta bi bilo.

To se nekada tako radi ako je zapeko/oblajzno ne sme da se greje ( matica homokinetičkog) ako sam te dobro razumeo. Ona ide sa novim homokinetičkim u paketu i menja se. I da se odvrne neće to nigde niti hoće da se odvrne ima i osigurač.

Ova matica sto je meri.

Matica.jpg

Druze, da li se radilo, radi pojma nemam. Samo znam da sam ispizdeo i da bi ga sa'ranio da je bio tu. :evil: Ma totalno sam bio odlepio. :D

Back