Ima li Vectra B prednju vuču?
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=49005
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=49005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sintra ima pogon napred![]()
A Record, a Senator, a Manta, a Sintra? Takodje i Frontera, uvek je pogon na zadnjim tockovima a po potrebi ukljucujes prednje.
... a Kadett A, B i C, Olympia, Kapitan, Diplomat/Admiral, Commodore, GT, Ascona A i B, Monza ?
Verovatno je Dovla mislio na novije Opele.
Питање за људе који се крећу по Европи или који се разумеју у материју... Дакле, према закону о двојном држављанству одређена особа има јелте два држављанства. С једне стране има личну карту и возачку дозволу из једне државе и возило регистровано у тој првој земљи, а са друге стране има визиран пасош из друге државе. Како се та особа третира на граници и генерално у целом шенгену и да ли има проблема због тога?
gledajući prva dva snimka nisam znao da li si ciničan pa zavitlavaš potencijalnog kupca vectre ali treći govori u korist auta;nego sta mu znači na drugom snimku ono iživljavanje sa autom,ok ima snagu ali jel su hteli da ga spale?@ eniac
Nisam ni ja pitan , zato postujem samo ove video - adrese ...
Mada nema veze sa zakonom i propisima ...
Vectre - spaljivanje guma - pa zakljuci sam ...
ovako. moj drug vozio fiat cromu i prikolicu dvoosovinku. Masa prikolice je bila 1300kg, a masa auta 1020kg, pa je zbog toga morao imati polozeno za "E".
On nije znao da mu je bila potrebna vozacka sa polozenim za "E". Ali poziv je stigao.
Kolike su tu kazne?
koliko se ja razumem najbitnije u celoj prici kako tu materiju regulise zakonodavstvo neke zemlje.
a zakonodavstvo nase zemlje kaze da vozilom sa stranim tablama mogu da upravljaju jedino strani drzavljani ili nasi drzavljani sa boravkom u inostranstvu. znaci imas dve mogucnosti. ili da pokazes strani pasos i saobracajnu na svoje ili tudje ime i ovlascenje za upravljanje vozilom, ili domace papire i vizu u pasosu kojom se regulise tvoj boravak u toj zemlji . Bas sam pricao sa jednim drugarom koji je policajac ,radi u granicnoj policiji i on kaze da oni kad zaustave vozilo sa stranim tablicama traze na uvid dokumenta, znaci pasos, a zatim ako je pasos stran onda saobracajnu od auta i vozacku , ako saobracajna nije na ime coveka koji upravlja vozilom onda i ovlascenje i zeleni karton . Ako vozilom upravlja nas drzavljanin onda isti mora ima prijavljen boravak u inostranstvu u nasoj policiji, i imati vizu u pasosu i ovlascenje za upravljanje vozilom. Sad sto se tice EU ti mozes da imas u pasosu italijansku vizu i vozis kod nas auto na austrijske table mislim da ti nece praviti zbog toga problema.
Sve u svemu sustina cele price jeste gde si prijavljen sa adresom stanovanja a to njima izadje na kompjuteru kada ulazis u zemlju i pandur izdiktira tamo tvoj maticni broj i registarski broj automobila ili ako bas sumnja broj sasije vozila ili tzv VIN . I ako pandur kaze tamo NE PROLAZI, znaci sve je u redu ako kaze prolazi onda ima neki problem
Sve u svemu ako imas recimo bosanski i nas pasos a upravljas vozilom na bosanske table moras imati boravak u Bosni prijavljen, jer za tebe kao naseg drzavljanina u Srbiji vaze zakoni Srbije tj ti se tretiras kao domaci rezident i kao takav si ako upravljas vozilom na bosanske tablice u carinskom prekrsaju ako to radis a imas prijavljeno prebivaliste u Srbiji.
E sad ljudi cesto to nisu u mogucnosti da urade jer da bi bilo gde radio kod nekog kod nas, tj bio u stalnom radnom odnosu moras imati adresu prebivalista u Srbiji tj mestu gde si prijavljen da radis i tako nastaju ovi problemi.
E sad tu se cesto ljudi dovijaju pa pokazuju policiji komplet bosanska dokumenta, vozacku , pasos , licnu i onda on ako te ne zna ili ako te ne mrzi- ne dira te. A ako bas hoce moze da ti oduzme vozilo , da ga privremeno zapleni a tebi podnese prekrsajnu prijavu zbog carinskog prekrsaja. U tom slucaju mora da se u policiji pojavi vlasnik auta tj onaj na koga se auto vodi i da ga preuzme, a ako se ne pojavi mislim da posle nekog vremena policija isto vozilo prodaje na javnoj aukciji
to je to odprilike.
Ја када сам сређивао папире у БиХ морао сам да предам возачку из Србије да би ми они дали њихову возачку јер су ми је они заправо и издали на основу ове из Србије. Такође, мени је потпуно логиучно да се не могу имати две возачке јер би нпр у том случају могао да имам на пример забрану управљања у Србији на србијанској дозволи, а да користим босанску за време те забране и да практично будем легалан јер се забрана практично изриче на број возачке, а не на лице које је добило забрану...
Одлучио сам да одем ових дана до амбасаде БиХ у Београду и још неке која се налази у шенгену и да питам каква је процедура и генерално стање ствари![]()
A sta je tebe sprecilo da kazes u BiH da nemas dozvolu uopste i da tamo polazes i dobijes i njihovu.