Astma - dobar pulmolog?

MiuMau

Obećava
Banovan
Poruka
55
Dijagnostikovana mi je astma pre godinu dana. Nisam zadovoljna pristupom svoje doktorke (insistiranje da je terapija koju je prepisala jedina prava, ne uvazavanje mojih prituzbi da mi ne odgovara terapija, koriscenje terapije bez vidljivih efekata vec nekoliko meseci, pregled koji traje 5 minuta gde ja samo odgovaram na pitanja sa da ili ne, a kad zelim nesto da pitam ili kazem uopste nema uvazavanja - kao da sam na pokretnoj traci, jos jedan glupi pacijent!) i zelela bih da odem kod drugog pulmologa, medjutim kako ne znam nikoga sa astmom ne znam kome bih mogla da se obratim? Zivim u Beogradu. Hvala! :)

Dijagnostikovana mi je astma pre godinu dana. Nisam zadovoljna pristupom svoje doktorke (insistiranje da je terapija koju je prepisala jedina prava, ne uvazavanje mojih prituzbi da mi ne odgovara terapija, koriscenje terapije bez vidljivih efekata vec nekoliko meseci, pregled koji traje 5 minuta gde ja samo odgovaram na pitanja sa da ili ne, a kad zelim nesto da pitam ili kazem uopste nema uvazavanja - kao da sam na pokretnoj traci, jos jedan glupi pacijent!) i zelela bih da odem kod drugog pulmologa, medjutim kako ne znam nikoga sa astmom ne znam kome bih mogla da se obratim? Zivim u Beogradu. Hvala! :)

Nema jos leka za asmu.

Jedina je sansa da PROMENIS SREDINU: odes da zivis negde na more ili planinu, gde ti vise odgovara.

Tamo asma moze da nestane sama od sebe.

Problematican je Alvesco, koji ne daje nikakve rezultate. Koristim i Ventolin. Ima dva pulmologa, naravno :) - pitam zbog preporuke, mozda se na forumu pojavi neko sa visegodisnjim iskustvom u kontroli astme, pa mi preporuci nekog zaista dobrog lekara! Ne skodi pitati, zar ne?

Možda da probaš u ATD-u u Rifata Burdževića,na Zvezdari,preko puta Gradske bolnice,
oni su odlični,jedini problem je što su im oduzeli pravo da prepisuju recepte pa nakon
pregleda moraš u DZ po njih.Dobra strana je što u ATD-u možeš obaviti sve preglede
u jednom danu,ako dođeš dovoljno rano.Imaju sve,alergologe,internistu-kardiologa,laboratoriju,
spirometriju,rtg.Imam karton,več godinama,dr.Lekić,nisam sigurna da li još radi,idem samo kad
prigusti.Na dečijem radi fenomenalna dr.Sagić,boljeg pedijatra-pulmologa nisam skoro srela.
nadam se da ti ovo može pomoći a i drugima.Zaboravila sam,ne treba nikakav uput.

uh kako bih joj ja zavalio samarcinu tako se i s mojom kevom isprica i ispise recepte i ona je svoje dupe podmirila dizvines..a ne kaze joj da ostavi pusenje:evil:valjda znas da je more resenje

Procitala sam pre neku godinu, mislim da je bilo u BiljeZdravlje novinama, da ruski doktori sa nekog Instituta za proucavanje prirodnih metoda lecenja,( iz Lenjingrada ) kazu da astma moze da se potpuno izleci ako se SVAKI DAN PUNIH GODINU dana jede 1cm3 pcelinjeg saca sa medom,livadskim.Tako da se sace zvace dugo sve dok u njemu nema vise meda a onda da se delic saca proguta.I da se povecava taj deo svaki dan sve dok se ne pojede i ceo taj komadic saca. I tako ubuduce pojesti i med i sace ali duuugo zvakati..Kazu da tako organizam vremenom "nauci" da iskoristi vosak.
Isto tako da je dobro koristiti kozje mleko,surutku ili sir.Najbolje surutku
Da li je tacno ne znam ali nista ne kosta da probate

Poslednja izmena:

Back