- Poruka
- 43.366
U kini opet milionski grad u lockdownu kažu švabe vratila se corona
U ponedeljak ovamo litar goriva za zvučnu cjenu 1,84 €
Čujem na radiju da plin i struja astronomski poskupljuje s druge strane olaf scholz izjavljuje da nema pojma kolko je litar goriva jer on ipak ima dobru platu tako da on nije primoran da prati cijene …..
Ponedeljkom imamo rulju ljudi koji šetaju kroz grad uz parole hoće ljudi demokratiju i dosta im više restrikcija corona
Na drugom kraju takodje suprotne parole uz ostojanje i maske špotaju ove prve sto hoće demokratiju
Na tv u Rusija i Ukrajina ameri NATO i njemci poslali 5000 sljemova (ovo je bilo malo i smešno)
Na fejsbooku pratim masu glupih grupa i nazor se smijem … ne pomaže
Sve u svemu teška su vremena
A može se reci da se nešto dešava sto nije dobro
Ja mislim da će nas spiciti asteroid samo neće da nam kažu
Šta vi mislite ?
A da u firmi jutros prva radnica corona positiv doduše bez simptoma i vakcinisana ali raditi nesmije
U ponedeljak ovamo litar goriva za zvučnu cjenu 1,84 €
Čujem na radiju da plin i struja astronomski poskupljuje s druge strane olaf scholz izjavljuje da nema pojma kolko je litar goriva jer on ipak ima dobru platu tako da on nije primoran da prati cijene …..
Ponedeljkom imamo rulju ljudi koji šetaju kroz grad uz parole hoće ljudi demokratiju i dosta im više restrikcija corona
Na drugom kraju takodje suprotne parole uz ostojanje i maske špotaju ove prve sto hoće demokratiju
Na tv u Rusija i Ukrajina ameri NATO i njemci poslali 5000 sljemova (ovo je bilo malo i smešno)
Na fejsbooku pratim masu glupih grupa i nazor se smijem … ne pomaže
Sve u svemu teška su vremena
A može se reci da se nešto dešava sto nije dobro
Ja mislim da će nas spiciti asteroid samo neće da nam kažu
Šta vi mislite ?
A da u firmi jutros prva radnica corona positiv doduše bez simptoma i vakcinisana ali raditi nesmije