Asteroid udara u Zemlju u naredna 24 h

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Na početku da kažem da ja ne verujem u ovo, ali da sam danas video i da želim da podelim ovde...

Debili koji veruju u sve što vide na Internetu, recimo u to što su videli na YouTube da je Zemlja ravna ploča i da će se pretvoriti u zvezdu onda kada u nju udari kometa koja ne postoji već dve godine, i šire srednjovekovne nebuloze i neznanje po Internetu, nemaju mnogo vremena za ovu “vest”...

Ovu sam vest video ovde:

http://freshpress.info/hi-tech/astr...-koja-se-za-40-dana-treba-sudariti-sa-zemljom

Prema ovome nema još mnogo vremena...

A ovo sam našao na jednoj Facebook grupi, gde se okupljaju neuki i polupismeni ludaci koji veruju u sve što vide na Internetu, nalik na one što veruju da je Zemlja ravna ploča i da će se pretvoriti u zvezdu kada u nju udari kometa Ison, koja se istopila krajem novembra 2013. godine, pri svom prolasku pored Sunca:

https://www.facebook.com/groups/227765157351111

Je6o ih Nibiru, kao i onaj ko ga je izmislio. Trebalo je, prema njihovoj priči, da ga vidimo golim okom u toku 2012. godine. Ja sam i tada, kao što činim i sada, redovno gledao u nebo kroz teleskop, i nisam ga video. Stalno pomeraju datume, da bi širili strahove, i da bi se hranili strahovima svojih sledbenika... i uvek sve promaše, ispadaju smešni i prave budale od sebe.

A vidite komentar jednog od admina Facebook stranice...

glupo10.jpg

Šta reći? Teške nebuloze.

Šta vi mislite?

Na početku da kažem da ja ne verujem u ovo, ali da sam danas video i da želim da podelim ovde...

Debili koji veruju u sve što vide na Internetu, recimo u to što su videli na YouTube da je Zemlja ravna ploča i da će se pretvoriti u zvezdu onda kada u nju udari kometa koja ne postoji već dve godine, i šire srednjovekovne nebuloze i neznanje po Internetu, nemaju mnogo vremena za ovu “vest”...

Ovu sam vest video ovde:

http://freshpress.info/hi-tech/astr...-koja-se-za-40-dana-treba-sudariti-sa-zemljom

Prema ovome nema još mnogo vremena...

A ovo sam našao na jednoj Facebook grupi, gde se okupljaju neuki i polupismeni ludaci koji veruju u sve što vide na Internetu, nalik na one što veruju da je Zemlja ravna ploča i da će se pretvoriti u zvezdu kada u nju udari kometa Ison, koja se istopila krajem novembra 2013. godine, pri svom prolasku pored Sunca:

https://www.facebook.com/groups/227765157351111

Je6o ih Nibiru, kao i onaj ko ga je izmislio. Trebalo je, prema njihovoj priči, da ga vidimo golim okom u toku 2012. godine. Ja sam i tada, kao što činim i sada, redovno gledao u nebo kroz teleskop, i nisam ga video. Stalno pomeraju datume, da bi širili strahove, i da bi se hranili strahovima svojih sledbenika... i uvek sve promaše, ispadaju smešni i prave budale od sebe.

A vidite komentar jednog od admina Facebook stranice...

glupo10.jpg

Šta reći? Teške nebuloze.

Šta vi mislite?

Ja mislim da su to obične budalaštine.
Ne bih da se smejem sad, ali je vrlo smešno, čak šta više groteskno.

Evo ja sam se spremio i cekam i - nista!

Izgleda da asteroid kasni...?

- - - - - - - - - -

Ja mislim da su to obične budalaštine.
Ne bih da se smejem sad, ali je vrlo smešno, čak šta više groteskno.

Ezop:

Дечак је чувао стадо оваца на ивици оближње шуме, док су за то време сељани из његовог села обрађивали оближње њиве. Било му је јако досадно док је проводио дане са својим овчицама, па је одлучио мало да се забави. Попео се на оближњи брег и почео викати ''Вук , Упомоћ, Вук!'', сељани су чули повике и и појурили да помогну дечаку. Али када су стигли, видели су овце које мирно пасу, и дечака који се грохотом смеје. Сељани су га опоменули да то није у реду и да не призива несрећу. Дечак је одмахнуо руком и наставио да се наслађује. Наредних дана је на исти штос још неколико пута преварио сељане, али једнога дана из шуме излете вук и устреми се на дечаково стадо, и уплашивши се, дечак појури ка њиви на којој су радили сељани викајући ''Вук, вук, упомоћ!'', . Сељани су само одмахнули рукама мислећи да дечак опет покушава да их превари. Ма колико их је дечак убеђивао да је овај пут говорио истину, сељани му нису поверовали.

(Zamenite vuka sa asteroidom)

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.

Tako sam mislio kad sam bio mali. Gađao sam Mesec strelom, kao Miloš Crnjanski. Jednom sam čak hteo da ga požuborim.

Sad kad sam porastao (valjda) shvatam da mi treba malo duži teleskop za pecanje da bih zamenio Mesec. O Suncu nisam razmišljao na taj način.

Ne verujem u krajeve sveta jer planeta postoji vrlo dugo...

Ali, danas sam slusao na CNN da se nesto neobicno dogadja u svemiru...

Nisam od pocetka pratio sta, ali nesto IMA....

Naravno, kada bi naucnici znali da ce se dogoditi neka strasna katastrofa - javnost to ne bi znala do zadnjeg momenta.

Back