ASMR

момоа

Stara legenda
Poruka
78.834
Praktikuje li neko ASMR terapiju i utiče li umirujuće? Imate li svoje omiljene ASMR-tiste? Meni ovo kao neka vrsta simbioze hipnoze i meditacije, ništa me jače nije radilo odavno.

Mislio sam na to da uspavljuje kao hipnoza i deluje umirujuće kao meditacija. Ništa misteriozno. Meni je Madi ASMR najjača, ni ASMR Darling nije loša.

Brate, meni su ove ASMR fore totalno bezveze. Nekako mi je skroz uznemirujuće i iritantno kada čujem one ribe kako šapću nešto u one mikrofone a tačno joj čuješ svaki balončić pljuvačke u ustima kako pucne dok priča. I svaki onaj bizaran zvuk iz grla ili stomaka dok diše ili šapće. Probao sam to da slušam onako pred spavanje, da vidim da li će da me uspava. Čak šta više, izaziva mi neki čudan osećaj nelagode u grudima, prosto ni sam ne znam kako bih to opisao.

Brate, meni su ove ASMR fore totalno bezveze. Nekako mi je skroz uznemirujuće i iritantno kada čujem one ribe kako šapću nešto u one mikrofone a tačno joj čuješ svaki balončić pljuvačke u ustima kako pucne dok priča. I svaki onaj bizaran zvuk iz grla ili stomaka dok diše ili šapće. Probao sam to da slušam onako pred spavanje, da vidim da li će da me uspava. Čak šta više, izaziva mi neki čudan osećaj nelagode u grudima, prosto ni sam ne znam kako bih to opisao.

Ima neceg seksualno uznemirujuceg u tome.

Bilo je puno slučajeva seksualnog tipa kada je reč o tome.

ASMR video snimci su jedno vreme bili veoma popularni, a sada ne znam kakva je situacija.

Ostaviću samo ovo ovde: :mrgreen:

Gentle whispering. Сјајна је. И није то ништа мистериозно, само смирује и успављује.

Tacno.Ja do pre neki dan nisam ni znao sta je ASMR.. dok mi nije izasao predlog sa onom Pelagijom. Moram priznati da mi je to svojevrsno otkrovenje.

- - - - - - - - - -

U pocetku je bilo..sta je ovo ,kakve su ovo gluposti? Ali provalio sam da mi prija,da me relaksira.

Praktikuje li neko ASMR terapiju i utiče li umirujuće? Imate li svoje omiljene ASMR-tiste? Meni ovo kao neka vrsta simbioze hipnoze i meditacije, ništa me jače nije radilo odavno.
Ne. Meni to nije ništa, neke vrste me čak i iritiraju.

Ne znam da li se zvuci prirode ubrajaju (ja AMSR povezujem s nekim drugim stvarima) jer je to pokatkad imalo određenog efekta na mene. Mada nikad ništa da se raspametim.

Back