Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, meni su ove ASMR fore totalno bezveze. Nekako mi je skroz uznemirujuće i iritantno kada čujem one ribe kako šapću nešto u one mikrofone a tačno joj čuješ svaki balončić pljuvačke u ustima kako pucne dok priča. I svaki onaj bizaran zvuk iz grla ili stomaka dok diše ili šapće. Probao sam to da slušam onako pred spavanje, da vidim da li će da me uspava. Čak šta više, izaziva mi neki čudan osećaj nelagode u grudima, prosto ni sam ne znam kako bih to opisao.
Ima neceg seksualno uznemirujuceg u tome.
Gentle whispering. Сјајна је. И није то ништа мистериозно, само смирује и успављује.
Evo jednog domaćeg ASMR kanala sa pesmama i pričama.Praktikuje li neko ASMR terapiju i utiče li umirujuće? Imate li svoje omiljene ASMR-tiste? Meni ovo kao neka vrsta simbioze hipnoze i meditacije, ništa me jače nije radilo odavno.
Ne. Meni to nije ništa, neke vrste me čak i iritiraju.Praktikuje li neko ASMR terapiju i utiče li umirujuće? Imate li svoje omiljene ASMR-tiste? Meni ovo kao neka vrsta simbioze hipnoze i meditacije, ništa me jače nije radilo odavno.