- Poruka
- 129.139
Da li kroz proces prihvatanja emigranata dolazi do asimilacije Evrope i njenog stanovnistva i da li dolazi do osvajanja zemalja bez ispaljenog metka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledajuci ovu mapu mi i Bugari smo buducnost bele EvropeEto prilike da srbija mozda i postane velika - u nemackoj
kroz dve-tri generacije u Evropi nece biti blondina.Da li kroz proces prihvatanja emigranata dolazi do asimilacije Evrope i njenog stanovnistva i da li dolazi do osvajanja zemalja bez ispaljenog metka?
meni deluje da se ide uEvropi da za 10..20 godina na izborima osvoje vlast na miran nacin jer ce ciniti vecinu koja ce izaci na glasanje.kroz dve-tri generacije u Evropi nece biti blondina.
Gle Kosova!Gledajuci ovu mapu mi i Bugari smo buducnost bele Evrope
Pogledajte prilog 1758833
Kad je krenula pre par godina seoba prema zapadu svi koji su bili protiv su nazivani kojekakvim imenima, a bili smo u pravu. Ovo šta se sada dešava po Evropi je čist dokaz da se ne ide samo u asimilaciju već u islamizaciju, javno i otvoreno. U UK se već vidi kako to izgleda. Od zabrane propagiranja hrišćanstva, preko nekažnjenih silovanja, zabrane pisanja po društvenim mrežama, kažnjavanje dugogodišnjim zatvorskim kaznama, indoktrinacijom dece po školama i meni najsmešniji deo opomenama da se ne šetaju psi u delovima gde je muslimansko stanovništvo u većini jer mrze pse.
Javno se govori, hrišćani imaju dve mogućnosti, prelazak u islam ili smrt, nema treće. Već sada ih ima dovoljno da preuzmu osnovne delove vlasti, od opština do gradonačelnika. Priča se da je i Čarls prešao u islam, neprovereno naravno, ali....svašta je bilo neprovereno pa je ispalo tačno. Nastavi li se ovim tempom Evropa postaje kalifat.
Samo što je Hitler bio za belu Evropu a EU je za mešanu. Sitna razlika.
Da . To je prirodni proces vidjen kroz istoriju.Drustva kada steknu visoke standarde kroz finansije, kulturu ,obrazovanje idu ka konformizmu sto neminovno vodi ka niskom prirastaju a onda nastupa sa druge strane totalna suprotnost tome ,nasim recima "cije je stado onome i brdo"Da li kroz proces prihvatanja emigranata dolazi do asimilacije Evrope i njenog stanovnistva i da li dolazi do osvajanja zemalja bez ispaljenog metka?
Da li kroz proces prihvatanja emigranata dolazi do asimilacije Evrope i njenog stanovnistva i da li dolazi do osvajanja zemalja bez ispaljenog metka?
Skroz promašeno poređenje.Belci idu u pravcu Rimljana a ovi drugi su vam ono što su bili Ostrogoti, Langobardi, Vizigoti, Franci, Gali, Vandali, Huni pa i Sloveni posle. Nije ni prvi ni poslednji istorijski proces.