Asimetricni bicepsi

Whodunnit

Obećava
Poruka
57
Poceo sam da dizem tegove pre oko mesec dana i pocinjem da vidim prve (mada mini mini minimalne :hahaha:) rezultate i skontam da mi je desni biceps nesto veci od levog e sad radio sam isti broj istih vezbi i na isti nacin i ne znam zasto mi se to dogodilo. dali da vezbam vise sa levom da bi se izjednacio sa desnim bicepsom?
Iako se sada bas ne vidi velika razlika- kontam da se sve vise videti kada mi i misici budu veci. Sta da radim?

Обично се и облик и величина мишића на левој и десној страни донекле разликују, не само бицепси, него и остатак тела...
Уколико баш примећујеш да ти један бицепс заостаје, пробај једноручни прегиб на скотовој клупи.
Уопште, форсирај једноручне уместо дворучних тегова, и при томе води рачуна да слабијом руком не залећеш тежину превише (не "вараш"), тј. концентриши се на слабију руку, уколико је проблем само у маси, брзо би требало да се покажу резултати.
Међутим, уколико ти је облик мишића такав да је на једној руци краћи него на другој, то ћеш тешко исправити...

Back