Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće da potiče od termina" asertivna komunikacija", pa kao neka izvedenica. U suštini, asertivna komunikacija može da podrzumeva sve ovo što si naveo.Da li ste čuli za novu društvenu pojavu koja se zove asering? Ja sam razumeo da je to pristojan odnos prema nadređenima i ostalim kolegama na poslu, da si kulturan čovek, da ne praviš probleme, da si kooperativan itd. Da li je oš neko upoznat sa ovim novim terminom?
а, сереш.Da li ste čuli za novu društvenu pojavu koja se zove asering? Ja sam razumeo da je to pristojan odnos prema nadređenima i ostalim kolegama na poslu, da si kulturan čovek, da ne praviš probleme, da si kooperativan itd. Da li je oš neko upoznat sa ovim novim terminom?
Da li ste čuli za novu društvenu pojavu koja se zove asering? Ja sam razumeo da je to pristojan odnos prema nadređenima i ostalim kolegama na poslu, da si kulturan čovek, da ne praviš probleme, da si kooperativan itd. Da li je oš neko upoznat sa ovim novim terminom?
Da li ste čuli za novu društvenu pojavu koja se zove asering? Ja sam razumeo da je to pristojan odnos prema nadređenima i ostalim kolegama na poslu, da si kulturan čovek, da ne praviš probleme, da si kooperativan itd. Da li je oš neko upoznat sa ovim novim terminom?
Ja mislim da je ta reč anglicizam u našem jeziku i da izvorno potiče od engleske reči assering - potvrđujući. Mislim da je izvorno u engleskom jeziku nastala upravo ovako:
Ass (dupe) + er + ing
Meni bar tako deluje na prvu loptu.
Ja kad kucam reč assering na guglu izlazi mi da postoji i da znači potvrđujući. Shodno potrebama nastaju i nove reči, ništa čudno.
или на французком
а ла .......
To se zove kultura. Na žalost to je danas nenormalno pa mu se mora dati novo ime.Da li ste čuli za novu društvenu pojavu koja se zove asering? Ja sam razumeo da je to pristojan odnos prema nadređenima i ostalim kolegama na poslu, da si kulturan čovek, da ne praviš probleme, da si kooperativan itd. Da li je oš neko upoznat sa ovim novim terminom?