Asanž ipak neće biti optužen za otkrivanje tajnih alatki CIA

Vest nije ni imala nikakve logike. Jedino da su demosi kao uljezi Asanža nešto izmasirali u nadi da će da naškide Trampu.

Baš me zanima ko će sad da zaposli Bosanca koji olajava šta je vidio kod gazde?
Ako je toliko emotivan i pošten šta je tražio kod svetskih spletkaroša?
Ima brate one firme što brinu za prirodu i dal se kesa biorazgradjuje brže od plastične flaše...

Električna stolica je najbolja kura za komunističke špijune

Pola sveta su upropastili
Ne KAKI! Nakon 45-e su građani MNOGIH država PRIZIVALI TRULI zapad da ih oslobodi k*munjarske čizme. A nisam baš čuo za suprotni slučaj, svima je ognjem i mačem nametan taj komunizam! Ukratko, zaključuj sam(a)! :bravo:
A sada mi pričaj da su to i drugi radili!? Odlično, znači, svi su ISTE SVINJE! :super::super:

Ne KAKI! Nakon 45-e su građani MNOGIH država PRIZIVALI TRULI zapad da ih oslobodi k*munjarske čizme. A nisam baš čuo za suprotni slučaj, svima je ognjem i mačem nametan taj komunizam! Ukratko, zaključuj sam(a)! :bravo:
A sada mi pričaj da su to i drugi radili!? Odlično, znači, svi su ISTE SVINJE! :super::super:

Ma pusti ga - izigrava Djavoljeg poslanika sa nedorečenostima "nismo se razumeli"

To je recimo radio DS sa pričama "o društvu uspešnih"
Narod iz "društva osiguranih" pomislio da je taj sistem "uspešnih" po modelu "em osiguran em uspešan"
A onda dodje Djavolji poslanik iz DS-a i kaže:"nismo se razumeli - nema osiguranih samo su neki uspešni"

Takvi se zovu još i "Pobednici Tranzicije" ali nikad ne napišu savete kako se postaje "uspešan"
Čudo za Djavolja posla, jel?

Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju

Back