Da li je neko imao nekakvih iskustava sa lečenjem artroze i koksartroze? Da li je neko imao iskustva sa obnavljanjem hrskavice pomoću madu magneta kod doktorke Dušanke Mandić?
Hvala...
Hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Želim samo da vam prenesem svoja iskustva sa MADU magnetima. Prije nešto više od godinu dana dijagnostikovana mi je koksartroza oba kuka, možda je bitno i to da kažem da imam 26 godina. Naravno svi su mi rekli da se liječi operativnim putem i nikako drugačije. Ipak probala sam raznorazne tablete, vitamine, narodne lijekove, ali na kraju saznam i za te famozne magnete, ponegdje nađem na forumima da neko i pohvali taj izum, ali taj neko su ili oni, iz te njene ordinacije ili neko ko samo bezveze izmišlja. Uvjerila sam se sama u neuspješnost i lažno predstavljanje same doktorice i njenog tima. Bitno je uzeti samo novac i prodati mladoj osobi lažnu nadu. Uzeli su mi 750 € i napričali svašta. Naravno ni traga od poboljšanja, iz dana u dan mi je bilo samo gore. Tražila sam da mi vrate novac, izmotavali su se i svakakve gluposti pričali, i da, još da kažem da mi je rekla da ni slučajno ne idem na operaciju, da treba samo kod nje da se liječim, u prevodu samo da njoj nosim pare. Na kraju vratili su mi manje od pola iznosa koji sam im dala, a ja njima njihovo smeće. Na operaciju sam otišla u oktobru prošle godine, sad se osječam odlično, normalno živim. U istom aktu uradili su mi oba kuka.
Ovom prilikom samo želim da kažem ljudima koji imaju problem kakav sam ja imala da ne bacaju novac na svakakve gluposti i da vjeruju samo provjerenim stručnjacima, a hvala Bogu ima ih još uvijek u našoj zemlji.
Свака физичка активност ту шкоди јер се додатно оштећује храскавица.
Да.Може физијатар да ти покаже које вежбе да радиш да би мишић одржао тонус.
![]()