Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
ne mogu da kazem nista o nalazu jer nisam ortoped,zao mi je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi, nažalost, ne možemo znati, potreban je progled.Pre mesec dana sam povredio unutrasnji meniskus kolena dok sam igrao tenis. Prvih nekoliko dana uopste nisam mogao da stanem na tu nogu, kasnije mi se javio i otok. Prvo mi je ortoped savetovao mirovanje da vidimo da li ce da prodje, kad se javio otok ipak mi je preporucio operaciju artroskopijom. Uradio sam preglede i zakazao operaciju, koju su mi odlagali neoliko dana. U medjuvremenu koleno je koliko-toliko proslo, otok spao, a sada mogu skoro normalno da hodam bez bola, pa sam operaciju otkazao,
Da li je moguc potpun oporavak meniskusa bez operacije ili me svakako ceka kad - tad ?
Pročitah ovo što si napisao pa me baš zanima da li su tvoji problemi sa kolenom prošli posle saveta velikog stručnjaka tj.doktora.Sad i da ti objasnim ovo veliki stručnjak.Večina njih samo hoće da te otkači tipa to je normalno navukni se.U privatnoj praksi odmah pristupaju atroskopiji čim vide MR dok ovi na Banjici gledaju RS i pametuju da te navuku privatno.bio sam kod doktora milankova zbog 8 meseci problema na kolenu...mislio sam i da je gotovo sa hrskavicom,da su meniskusi,da je neznam sta.odem ja kod coveka on sav nasmejan,kaze daj rtg snimak i skidaj se...meni problem kad se penjem uzbrdo nizbrdo kado opteretim koleno,on covek uzeo,zavrno nogu vamo tamo,uzeo casicu drmno je,i jos par puta stavio nogu u bog zna kakve polozaje i kaze oblaci se...imas malu neravninu na hrskavisi casice i potpuno si zdrav covek...idi kazee on meni pravi decu i nemoj da mi dolazis vise bez dvoje dece...kazem ja njemu jel vi to mene zezate a on kaze oblaci se covece,ti si zdrav...ja ga pitam jel sam ja hipohonder,on kaze nisi,imao si lose navike,neravnina na hrskavici nista bitno i to je to...a ja nekad probleme puckanje,krckanje i bol pri duzem stajanju u mestu,pri duzem hodanju...kaze covek promeni navike i to je to...ocu da kazem,da neukazuju svi simptomi artroze ili omeksavanja i propadanja hrskavice na ono najgore...ovaj covejk jednostavno zna svoj zanat i i tacka...kad imate problema sa kolenom,idite kod najboljih...pregled kod milankova je 2800din,pare u ruke i pokret odmah,nemate sta cekati i savetovati doktore preko interneta i traziti utehu u iskustvima drugih sa tegobama zglobovim!!!