Arogantni Problem :P

Krigerk

Početnik
Poruka
17
Pre svega Srecna Nova Godina svima Koji Gledaju ovo :)

A sada Opis Problema :

Moj problem nije tipa da mogu izbacivati SS-ove ili neke reportove.Radi se o sledecem od pre mozda 3,4 dana javio se problem CPU-a ali nemojte odmah pomisliti da sam promasio Temu :) Polako idemo dalje ...Spremni ? :deda:

Imam tester cpu-a i Ram memorije ...temperature i ostale zajebanvije .Tester Pokazuje 30 % upotrebe CPu-a
rama do 30 % takodje...Ali lampica Za Pokazivanje Svetli neprekidno i ako uopste nista nije pokrenuto ...Task Manager pokazuje normalne vrenosti ali sistem ipak slusa Lampicu :zblesav:
Nikada ne pokrecem masu programa u Startup-u samo Avast i nesto ako mi zatreba.Nisam Noob resavao sam masu problema ali napravio sam Karantin od Kompjutera i problem nece da prestane jedino sto mogu da koristim to je Safe Mod + Network a da ne prikoci i to samo Net ukoliko probam da otvorim bilo koji folder ....gde je potrebno malo vise ucitavanja za CPu on tako zamrzne ali Pokazuje vrednosti sasvim suprotno do 30% pa do najvise u nekim mili sekundama 100% ali to uglavnom kada je neko vece obradjivanje sada sam potpuno izgubio Start Normal .....Odma Zamrzne kao da ima neki virus koji je ubacen u Start up i koci komp pri paljenju NORMAL....Safe Mod mi ne treba jer Avast ne moze da funkcionise u tom modu + Pokusao sam da Sken u Safe Modu ili Pri Pokretanju Racunara ....nece CPU smrzava nzm zasto ...A U ovom Modu + Network radi normalno " Imam Free Licencu Avasta ali jos malo pa dobijam 1 year full zastitu od njih imam neke poene :) z;)

Idemo dalje spremni ? :deda:
Avast je pronasao 2 ,3 virusa i to sam obrisao to je bilo odma 1 dan kada je pocelo :
Imam Driver Booster 2 pro verziju na 2 god..Driveri Up-to-date.
I skinuo sam do juce Advanced system care 7 Pro isto licenca Hack Forums :)
E sada mene zanima kako da resim problem koji postaje iritirajuci a da ne pominjem da imam vise od 60 do 70 gb podataka koji su mi od izuzente vaznosti a gde da nadjem toliko cd-ova + Imam probleme sa Tim CP_U neki virus sigurno koji Avast NE Registruje.I Izgleda Usporava tj bombarduje CPU a nzm kako onda Pokazivaci i u Task Menageru pokazuju suprotne Vrednosti. z:((

Adobe After Effects CC 12.2.1 - 70 gb fajlova samo za ovo :) Sto Pluginova sto 3D scena znaci fulll i 6 orginal paketa sa VIDEO COPILOT vrednost procenjena na oko 500 do 600 $
Ne isplati mi se da cepam Reinstal ....Ovo mora da je virus dajem glavu ...Kad ga nadjem j..... mu sve po s..... :)
Ako moze neki analogni nacin trazenja ili neki antivirus ....malwer fighter ili ostalo za ostale tipove virusa...:)
Hvala

Ako je tema promasena mada ne verujem da jeste ....Banuj te me :zblesav:

probaj instaliraj Malwarebytes Anti-Malware i sa njm preskeniraj komp.AV nikad ne mogu da pokupe malvere kao ovaj program.Nemoj se zacuditi odmah posle instalacije ce da se apdejtuje,kada zavrsi pokreni sken.posle skeniranja,mada ce ti pokazati koliko malvera ima,ce prebaciti sve u karantin.Udji u karantin i pobrisi sve i vidi kako ce se komp ponasati.

Nisam siguran da sam te savršeno razumeo i kao prvo nisi napisao konfiguraciju računara kojega poseduješ.
Meni iskreno ovo kod tebe liči na problem sa hdd-om i sa operativnim sistemom, inače količina podataka i nije neka ogromna ja naprimer imam flesku od 128 gb tako da to tvoje bi stalo bez ikakvih zezancija.
Te lampice na kućištima i nisu merodavne mnogo je merodavniji task menager a ako on kaže 30% onda je to 30% čak i prikazuje procese koji pojedinačno troše i koliko.

Back