Arnold Švarceneger priznao da hrani svoje unuke istom poslasticom od ovsene kaše kao svoju kućnu svinju

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.304
Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger rekao je u sredu uveče da svoje unuke često hrani ovsenim kolačićima, baš kao i svoje ljubimce.

Ovaj 76-godišnji austrijski glumac otkrio je voditelju Džimiju Felonu da se brine o tri psa, dva konja i svinju tokom intervjua za Večeras.

Za neupućene, Netflik dokumentarna serija prati raznoliko putovanje Arnolda Švarcenegera, od njegovih trijumfa kao šampiona u bodibildingu do njegovog legendarnog prisustva u Holivudu, i konačno, njegovog ulaska u politiku.

1706855756013.png

Izrazio je svoju duboku naklonost prema svojim ljubimcima, rekavši da se njihov jutarnji obrok sastoji od „kolačića od ovsene kaše koje smo sastavili, napravili od meda, banane i ovsene kaše“.

Prvobitno su pravljeni za konje, za Lulu i za Viski“, naveo je glumac Terminatora. Nastavio je: „Ali shvatio sam da ih i psi vole... a onda sam saznao da ih voli i svinja. Međutim, svinja voli sve. Svinja će jesti kamenje.”

Iskusni glumac je rekao da kad god njegova ćerka Ketrin, koja se venčala sa Marvelovim glumcem Krisom Pratom 2019., dovede njegove unuke, Lajlu i Eloiz, u rezidenciju u Kaliforniji, one, zajedno sa raznolikom grupom životinja, uključujući konje, pse, njegove verni magarac, pa čak i svinja, željno se okupljaju da uživaju u ukusnoj zakusci. „Oni tada stanu u red. Čim izađemo napolje, jedna od mojih unuka pita: 'Opa, mogu li da dobijem još kolačića?'“, rekao je Švarceneger, napominjući njihovo oduševljenje što posećuju životinje i igraju se sa njima.

„Dajem kolačić Lulu, a onda dajem kolačić Dutchu. Dajem kolačić Šnicelu. Dajem svinji kolačić, a dve devojčice vole ovo baš kao životinje“, objasnio je navodeći voditelja Džimija Felona da žestoko pukne od smeha.

Back