ARMAGEDDON

salu na stranu,sve me ovo podseca na mikija vujovica,koji sa crnom gustom bradom i kosom,prodornim pogledom u crnom odelu,zavaljen u koznu fotelju,sve vrteci hemijsku olovku...peti novom svetskom poretku,templarima...bilderberg grupoi i iluminatima....zdusno podrzan od strane smilje avramov,dragoa kalajica i dejana lucica...koji "barataju" dokazima

sve su to gluposti za ubijanje vremena narodnim masama,na manje vise interesantan nacin,nalazeci odgovore na neka naizgled nedokuciva pitanja,jos nelogicnijim odgovorima

mislim...isplanirali...sproveli u delo....a mi naivni i glupi pa sve to radimo

neko hoce da se igra boga.....neko nesto zeli....a ima stara izreka...dok covek planira,bog se smeje
stoga,svi ti njihovi planovi bi popadali u vodu jednim jedinim potezom onoga gore...kao npr promena rezima u brazilu
osim toga,menre licno vrlo zanima,koja o gradjevinska firma u toku radova postavlja atomske bombe po objektima...i gde tacno to stavljaju
dali zna neko koliko je ljudi ukljuceno u izgradnju tako necega
dali znate u kom veku su gradjeni metroi po velikim gradovima?
na koju foru su povezali sve bombe na jedno dugme??

Ne brini se, amortizovaće. Sredio je to kolega arhitekta Oskar Nimajer kad je od nule počeo da gradi Braziliju 1956. i kad ju je pretvorio u preestonicu Brazila 1960. godine.

Zgrade se projektuju tako da trpe vertikalno opterecenje i da se sve oscilacije svode na minimum.
U zastiti od zemljotresa ne postoji nikakva prica o ljuljanju levodesno.

Што се тиче верских расправа, нисам их започео ја него ти...
Ја сам само одговорио на твоје ставове...
Но, нема везе.
Не видим да си коментарисао Маркељин пост.
Он ти указује на "оригинал" који је коришћен при писању протокола...
Зашто мислиш да су ствари које ти знаш и које си ти прихватио као исправне и тачне једино могуће?
То што ти радиш, иначе, зове се солипсизам....
Чињеница је да твоји ставови не могу да издрже критику коју им упућују људи који стручно познају одређене области, рецимо ово о земљотресима и љуљању...

sve su to gluposti za ubijanje vremena narodnim masama,na manje vise interesantan nacin,nalazeci odgovore na neka naizgled nedokuciva pitanja,jos nelogicnijim odgovorima
?

Naravno, a takve stvari zahtevaju mnogo manji napor od konkretnog rada koji bi trebao uloziti u boljitak sopstvene licnosti .
Dakle i da je sve to 100% tacno, sta mi konkretno imamo od tih informacija?
Apsolutno nista.

Back