ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
salu na stranu,sve me ovo podseca na mikija vujovica,koji sa crnom gustom bradom i kosom,prodornim pogledom u crnom odelu,zavaljen u koznu fotelju,sve vrteci hemijsku olovku...peti novom svetskom poretku,templarima...bilderberg grupoi i iluminatima....zdusno podrzan od strane smilje avramov,dragoa kalajica i dejana lucica...koji "barataju" dokazima
sve su to gluposti za ubijanje vremena narodnim masama,na manje vise interesantan nacin,nalazeci odgovore na neka naizgled nedokuciva pitanja,jos nelogicnijim odgovorima
mislim...isplanirali...sproveli u delo....a mi naivni i glupi pa sve to radimo
neko hoce da se igra boga.....neko nesto zeli....a ima stara izreka...dok covek planira,bog se smeje
stoga,svi ti njihovi planovi bi popadali u vodu jednim jedinim potezom onoga gore...kao npr promena rezima u brazilu
osim toga,menre licno vrlo zanima,koja o gradjevinska firma u toku radova postavlja atomske bombe po objektima...i gde tacno to stavljaju
dali zna neko koliko je ljudi ukljuceno u izgradnju tako necega
dali znate u kom veku su gradjeni metroi po velikim gradovima?
na koju foru su povezali sve bombe na jedno dugme??
sve su to gluposti za ubijanje vremena narodnim masama,na manje vise interesantan nacin,nalazeci odgovore na neka naizgled nedokuciva pitanja,jos nelogicnijim odgovorima
mislim...isplanirali...sproveli u delo....a mi naivni i glupi pa sve to radimo
neko hoce da se igra boga.....neko nesto zeli....a ima stara izreka...dok covek planira,bog se smeje
stoga,svi ti njihovi planovi bi popadali u vodu jednim jedinim potezom onoga gore...kao npr promena rezima u brazilu
osim toga,menre licno vrlo zanima,koja o gradjevinska firma u toku radova postavlja atomske bombe po objektima...i gde tacno to stavljaju
dali zna neko koliko je ljudi ukljuceno u izgradnju tako necega
dali znate u kom veku su gradjeni metroi po velikim gradovima?
na koju foru su povezali sve bombe na jedno dugme??