Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misoni:Хероји без мане не постоје,нити су постојали.После смрти се направи мит и човек постане херој.Вероватно си много читао Робина Худа.![]()
misoni:Безимени су безимени.И хероји су зато што не знаш ништа о њима осим последњег чина...8)
Lacibg:Тешко да бих икада могао Аркана да повежем с појмом хероја. Целог живота сам слушао и читао о њему само као о криминалцу, који је лежао по западним затворима, а када је коначно стигао поново у Србију, потерница интерпола је била расписана у свим земљама. Човек буквално није могао да мрдне из Југге.
Kao prvo ja nisam LDP-ovac.Kao drugo,a jel si ti ratovao kad se tako qurchish?Lako je prichati"ja bi ratovao,bla,bla,bla..."i to iz fotelje pred kompom.A ovo za decu nadam se da si se shalio....bio jednom jedan chika koji je isto tako uzimao decu za vojsku kad mu ponestalo starijih za front...UofC:Ma LDP-ovci brate! Uvjek ce oni naci izgovor da se izvuku!![]()
Eto sad mu smeta sto je imao 9 godina...Ne trebas biti Herkules da povuces kanap na haubici...![]()
Enfroz2891.:Kao prvo ja nisam LDP-ovac.Kao drugo,a jel si ti ratovao kad se tako qurchish?Lako je prichati"ja bi ratovao,bla,bla,bla..."i to iz fotelje pred kompom.A ovo za decu nadam se da si se shalio....bio jednom jedan chika koji je isto tako uzimao decu za vojsku kad mu ponestalo starijih za front...
Enfroz2891.:A da..kad je rat pocheo 1991.,ja sam imao 9 godina,tako da je pitanje deplasirano i gubi na smislu.
Obersturmfuehrer:ja razumem sta vi pricate i koji su vasi stavovi...sve je to ok...
poenta je samo u jednoj stvari, a to je sledece...po mom misljenju, Heroj (sa velikim H), mora da bude u potpunosti moralno i eticki ispravan. Nema tu izleta 'na drugu stranu'.....to je sve sto imam da kazem....
Obersturmfuehrer:ja razumem sta vi pricate i koji su vasi stavovi...sve je to ok...
poenta je samo u jednoj stvari, a to je sledece...po mom misljenju, Heroj (sa velikim H), mora da bude u potpunosti moralno i eticki ispravan. Nema tu izleta 'na drugu stranu'.....to je sve sto imam da kazem....
MAXIMUS !:Ма сви ти људи из специјалних операција су олош и плаћеници,не ратују они ни за кога осима за новац и своје интересе,више су они стрељали Срба него сви Српски непријатељи заједно.
UofC:Takvih heroja kakvim ih ti zamisljas skoro i nema