Аристократија

Досадан си ... јер си глуп !

Глуп ствара самом себи конфузију о једнакости.

Глуп и мртав је исто.

Мртав или глуп не зна која је разлика између равноправности и једнакости ?

Пази 'вако .. то што ти радиш на 'себи' ... неке друге и други могу видети само као сопствену штету ...

Pa da tema je aristokratija, a ti govoris o nekakvom skrivenom plemstvu koje ne postoji.

Седи 1 (словима: Један)

Да би настала аристократија (наследност племства) мора настати декаданција код наследника бившег племства !

Е, ако ти знаш шта сам овде написао из угла тих ваших крилатица братства-јединства-једнакости...

Једина вера у човека (не сваког) је његова племенитост и вера у божију благодат.

Тако се постаје бољи, способнији, моралнији, храбрији, часнији,...

Доказ: АЛексеЈУ не верује у благодат, па самим тим ја не верујем у његову племенитост. Собзиром да је лош човек, он ту рђавост мора да упросечи са племенитијим од себе. Упросечавањем ствара силом једнакост, а само једнакост је квантитет, без квалитета. Он хоће да сви будемо једнако бројчани, једнак кванитет, ИД, ...

Poslednja izmena:
Седи 1 (словима: Један)

Да би настала аристократија (наследност племства) мора настати декаданција код наследника бившег племства !

Е, ако ти знаш шта сам овде написао из угла тих ваших крилатица братства-јединства-једнакости...

Аристократија и Племство су синоними .. то што је лудо то ј еи блесаво ....

Nije nastalo plemstvo nego burzoazija a plemstvo sada vise nema nikakvu vlast.

Србија нема племство већ 500 векова....

У задња два века трговци шљивама и свњама .. акка сељачка трговачка шићарска псеудобуржоазија

само покушава покондирено да се утрпа у неку аристоплемску категорију

Једина вера у човека (не сваког) је његова племенитост и вера у божију благодат.

Тако се постаје бољи, способнији, моралнији, храбрији, часнији,...

Доказ: АЛексеЈУ не верује у благодат, па самим тим ја не верујем у његову племенитост. Собзиром да је лош човек, он ту рђавост мора да упросечи са племенитијим од себе. Упросечавањем ствара силом једнакост, а само једнакост је квантитет, без квалитета. Он хоће да сви будемо једнако бројчани, једнак кванитет, ИД, ...

Свако верује у своју благодат .. Значи твоје благо се не простире иш даље од икоје и икога другога

Зато престани да филозофираш о аристоплемској милости и неком миру који се точи на прости пук акка руљу ....

Свако верује у своју благодат .. Значи твоје благо се не простире иш даље од икоје и икога другога

Зато престани да филозофираш о аристоплемској милости и неком миру који се точи на прости пук акка руљу ....

Јако си лош човек !

Не знаш разлику...

Србија нема племство већ 500 векова....

У задња два века трговци шљивама и свњама .. акка сељачка трговачка шићарска псеудобуржоазија

само покушава покондирено да се утрпа у неку аристоплемску категорију

Ниси лош човек, ти си бедник и тешка сиротиња ... :kafa:

Мали, јадан и недостојан

Back