Sensei Master Moderator Poruka 94.370 22.07.2021. u 22:46 - Arije za sva vremena #77 Soradze: "Lučija od Lamermura" Geatana Donicetija... Diva Plavalaguna u filmu "Peti element" Ulogu Dive Plavelagune je igrala francuska glumica Maiwenn, a glas joj je pozajmila albanska operska pevačica Inva Mula. Kliknite za proširenje... uvek sam se pitao ko je pevao. Ostalo mi je urezano u pamćenje za navek.
Soradze: "Lučija od Lamermura" Geatana Donicetija... Diva Plavalaguna u filmu "Peti element" Ulogu Dive Plavelagune je igrala francuska glumica Maiwenn, a glas joj je pozajmila albanska operska pevačica Inva Mula. Kliknite za proširenje... uvek sam se pitao ko je pevao. Ostalo mi je urezano u pamćenje za navek.
G gost 248950 Buduća legenda Poruka 31.229 22.07.2021. u 22:52 - Arije za sva vremena #78 I evo jos malo belkanta od Gruberove, pa sad cu da okacim i Deviu za poredjenje
G gost 248950 Buduća legenda Poruka 31.229 22.07.2021. u 22:57 - Arije za sva vremena #79 ova produkcija je urnebesna, ali ako zelite da slusate belkanto danas, nema bolje osobe za to od Mariele Devie.
ova produkcija je urnebesna, ali ako zelite da slusate belkanto danas, nema bolje osobe za to od Mariele Devie.
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 22.07.2021. u 23:03 - Arije za sva vremena #80 YMA SUMAC Mocart i Debisi...
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 22.07.2021. u 23:07 - Arije za sva vremena #81 Mita Komita: uvek sam se pitao ko je pevao. Ostalo mi je urezano u pamćenje za navek. Kliknite za proširenje... Mediji su dugo pisali da je glas pozajmila Ima Sumak...
Mita Komita: uvek sam se pitao ko je pevao. Ostalo mi je urezano u pamćenje za navek. Kliknite za proširenje... Mediji su dugo pisali da je glas pozajmila Ima Sumak...
Sensei Master Moderator Poruka 94.370 22.07.2021. u 23:37 - Arije za sva vremena #82 Soradze: Mediji su dugo pisali da je glas pozajmila Ima Sumak... Kliknite za proširenje... nisam redoviti slušalac opere i vrlo sam probirljiv, retko me nešto takne. Recimo ta Diva iz filma kao i ovo iz filma Farineli - Kastrato možda zato što je utkano u širu priču?
Soradze: Mediji su dugo pisali da je glas pozajmila Ima Sumak... Kliknite za proširenje... nisam redoviti slušalac opere i vrlo sam probirljiv, retko me nešto takne. Recimo ta Diva iz filma kao i ovo iz filma Farineli - Kastrato možda zato što je utkano u širu priču?
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 23.07.2021. u 01:45 - Arije za sva vremena #83 Mita Komita: nisam redoviti slušalac opere i vrlo sam probirljiv, retko me nešto takne. Recimo ta Diva iz filma kao i ovo iz filma Farineli - Kastrato možda zato što je utkano u širu priču? Kliknite za proširenje... Nisam gledala film... Ovo je arija "Lascia chio pianga" iz Hendelove opere "Rinaldo"...
Mita Komita: nisam redoviti slušalac opere i vrlo sam probirljiv, retko me nešto takne. Recimo ta Diva iz filma kao i ovo iz filma Farineli - Kastrato možda zato što je utkano u širu priču? Kliknite za proširenje... Nisam gledala film... Ovo je arija "Lascia chio pianga" iz Hendelove opere "Rinaldo"...
Sensei Master Moderator Poruka 94.370 23.07.2021. u 02:23 - Arije za sva vremena #85 Soradze: Nisam gledala film... Ovo je arija "Lascia chio pianga" iz Hendelove opere "Rinaldo"... Kliknite za proširenje... preporučujem film
Soradze: Nisam gledala film... Ovo je arija "Lascia chio pianga" iz Hendelove opere "Rinaldo"... Kliknite za proširenje... preporučujem film