Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Evo ekipa potrudih se pokazat dvoboj ovih velikih košarkaša, mislim da bi eto ljudi volili vidjet 1 NA 1 neke njihove duele a nema baš videa na youtube o tome pa evo :
Evo ekipa potrudih se pokazat dvoboj ovih velikih košarkaša, mislim da bi eto ljudi volili vidjet 1 NA 1 neke njihove duele a nema baš videa na youtube o tome pa evo :
A sad dvije klase bolji, slažem se da je Bodiroga ukupno bolji igrač ali radi se o drugačijem profilu igrača, Komazec je bio STROJ ZA KOŠEVE, a Bodiroga je bio INTELEKT na terenu koji DRŽI SVE POD KONTROLOM cijelu utakmicu.
Ja kad prevrtim film unatrag, mislim da u Europi nije bilo takvog stroja za koševe kao Komazec još od Petrovića, mislim da bi se i Bodiroga složio u ovome.
Komazec je danas jako zaboravljen igrač, ovdje u HR kamoli drugdje, zašto i kako... MISTERIJ.
Taj tip je mogao BILO KOME u Europi 90ih ubaciti 40-45 koševa kao od šale, doslovno kao od šale. Naravno Komazec nije bio ni blizu toj Bodiroginoj KONTROLI, Bodiroga je naprosto... pa po meni jedan od najinteligentnijih košarkaša ikada, ne samo Europe, doslovno je ZNAO SVE na terenu, igrao je šah i košarku u isto vrijeme dok bi igrao utakmicu.