MS-Dizajn.com Primećen član Poruka 696 14.08.2012. u 13:11 - Arial Rounded MT Bold #1 Potreban mi je "Arial Rounded MT Bold" font, ali sa nasim slovima... Moze li ko da ga doradi pa da mi posalje, molim vas ?
Potreban mi je "Arial Rounded MT Bold" font, ali sa nasim slovima... Moze li ko da ga doradi pa da mi posalje, molim vas ?
NICS Iskusan Poruka 5.704 14.08.2012. u 13:23 - Arial Rounded MT Bold #2 Što bi dorađivali kad postoji font sa naši slovima to jest cela porodica Arial. Ako budem blizu font arhive i nađem dobis link
Što bi dorađivali kad postoji font sa naši slovima to jest cela porodica Arial. Ako budem blizu font arhive i nađem dobis link
MS-Dizajn.com Primećen član Poruka 696 14.08.2012. u 15:24 - Arial Rounded MT Bold #3 NICS: Što bi dorađivali kad postoji font sa naši slovima to jest cela porodica Arial. Ako budem blizu font arhive i nađem dobis link Kliknite za proširenje... Aj vidi, malo mi je hitno, ali treba mi taj zaobljeni Arial - Arial Rounded MT Bold.
NICS: Što bi dorađivali kad postoji font sa naši slovima to jest cela porodica Arial. Ako budem blizu font arhive i nađem dobis link Kliknite za proširenje... Aj vidi, malo mi je hitno, ali treba mi taj zaobljeni Arial - Arial Rounded MT Bold.