Sensei Master Moderator Poruka 91.564 12.10.2020. u 19:13 - Arhiviranje PP na disk? #1 Da li je moguće arhivirati privatnu prepisku na lokalni disk (napraviti ličnu kopiju)? Ako ne, predlažem kao unapređenje foruma.
Da li je moguće arhivirati privatnu prepisku na lokalni disk (napraviti ličnu kopiju)? Ako ne, predlažem kao unapređenje foruma.
Rešenje Sensei 12.10.2020. fosilvaso: A to, i mnogo više ima i onaj ofucani FB! Kliknite za proširenje... da, i mnogi drugi imaju snimanje prepiski na lokalni disk ili memoriju
fosilvaso: A to, i mnogo više ima i onaj ofucani FB! Kliknite za proširenje... da, i mnogi drugi imaju snimanje prepiski na lokalni disk ili memoriju
prsho Veoma poznat Poruka 13.338 12.10.2020. u 19:31 - Arhiviranje PP na disk? #2 mene zanima kako da vratim izbrisani pp-i kad mi se neki od modova smiluje da mi odblokira nalog Upvote 0 Downvote
pura moca Starosedelac Poruka 162.039 12.10.2020. u 19:38 - Arhiviranje PP na disk? #3 brate vi živite u prošlosti Upvote 0 Downvote
pura moca Starosedelac Poruka 162.039 12.10.2020. u 19:39 - Arhiviranje PP na disk? #4 Mita Komita: Da li je moguće arhivirati privatnu prepisku na lokalni disk (napraviti ličnu kopiju)? Ako ne, predlažem kao unapređenje foruma. Kliknite za proširenje... mogu ti napravim programče al nije džabe Upvote 0 Downvote
Mita Komita: Da li je moguće arhivirati privatnu prepisku na lokalni disk (napraviti ličnu kopiju)? Ako ne, predlažem kao unapređenje foruma. Kliknite za proširenje... mogu ti napravim programče al nije džabe
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 12.10.2020. u 19:48 - Arhiviranje PP na disk? #5 Mita Komita: Da li je moguće arhivirati privatnu prepisku na lokalni disk (napraviti ličnu kopiju)? Ako ne, predlažem kao unapređenje foruma. Kliknite za proširenje... A to, i mnogo više ima i onaj ofucani FB! Upvote 0 Downvote
Mita Komita: Da li je moguće arhivirati privatnu prepisku na lokalni disk (napraviti ličnu kopiju)? Ako ne, predlažem kao unapređenje foruma. Kliknite za proširenje... A to, i mnogo više ima i onaj ofucani FB!
Sensei Master Moderator Poruka 91.564 12.10.2020. u 19:54 - Arhiviranje PP na disk? #6 fosilvaso: A to, i mnogo više ima i onaj ofucani FB! Kliknite za proširenje... da, i mnogi drugi imaju snimanje prepiski na lokalni disk ili memoriju Upvote 0 Downvote Rešenje
fosilvaso: A to, i mnogo više ima i onaj ofucani FB! Kliknite za proširenje... da, i mnogi drugi imaju snimanje prepiski na lokalni disk ili memoriju
G gost 386492 Poznat Poruka 8.208 13.10.2020. u 10:04 - Arhiviranje PP na disk? #7 pesho: mene zanima kako da vratim izbrisani pp-i kad mi se neki od modova smiluje da mi odblokira nalog Kliknite za proširenje... Kako ti je to blokiran nalog? Upvote 0 Downvote
pesho: mene zanima kako da vratim izbrisani pp-i kad mi se neki od modova smiluje da mi odblokira nalog Kliknite za proširenje... Kako ti je to blokiran nalog?