Arhitektura - pitanje

Hvala ti na dobronamernom savetu, ali brate moj, koji su likovi iz mojeg grada zavrsili arhitekturu ja ne mogu da verujem...Ako si studirao, je li ima najvise gradiva iz 4 godine ili? I kod koga u BG-u mogu da idem na privatne, ili je bolje na fakultet direktno?

Skuplji je to fakultet nego elektronski. Ako si baš zapeo za to, daj sve od sebe.

I moji rođaci su arhitekte, najbolji i jaki, završili su postdiplomske u inostranstvu.

Nisam iz BGD-a, ostalo ne znam. Neko će ti javiti. :)

Sve najbolje.

Znas li mozda odakle treba da se spremam za prijemni, tj. koje knjige su mi potrebne? I koji zadaci iz matematike su zastupljeni? :)

Matematika cini mi se da nema uopste, nego bukvalno samo ta opsta kultura, ali nemoj da me drzis za rec, malo se vise raspitaj
A za pripremu nisam siguran, posto nemam ja nikakvog iskustva s tim nego mi je burazer upisao arhitektonski pre 2 godine, ali znam da je radio dosta testova opste kulture na internetu, i da je izvlacio sve u vezi arhitekture iz knjiga iz likovnog za gimnaziju. Ali kazem ti raspitaj se malo vise oko toga, probaj da upoznas nekoga ko je ove godine upisao arhitekturu, proguglaj malo, trazi prijemne iz proslih godina na netu i tako to

Matematika cini mi se da nema uopste, nego bukvalno samo ta opsta kultura, ali nemoj da me drzis za rec, malo se vise raspitaj
A za pripremu nisam siguran, posto nemam ja nikakvog iskustva s tim nego mi je burazer upisao arhitektonski pre 2 godine, ali znam da je radio dosta testova opste kulture na internetu, i da je izvlacio sve u vezi arhitekture iz knjiga iz likovnog za gimnaziju. Ali kazem ti raspitaj se malo vise oko toga, probaj da upoznas nekoga ko je ove godine upisao arhitekturu, proguglaj malo, trazi prijemne iz proslih godina na netu i tako to

Upoznala sam mnogo njih sto su zavrsili arhitekturu ali su svi zavrsili u Novom Sadu, a ja bih da upisem u Beogradu. I svi kazu da se prijemni dosta razlikuje.
Ee hvala ti za testove :) i ja sam nasla dosta testova od prethodnih godina, samo nisam nasla nista vezano za matematiku, a to me malo brine jer sam ja u ekonomskoj skoli.

Back