ne znam, cesto ne odgovaram na postove koji mi lice na neko spinovanje/trolovanje/botovanje.
Jednostavno mislim da gubitak vremena umesto da nesto lepse i bolje radim. Ne smatram nikog glupim (kako se kaze: svi na kraju shvate neko brze a neko sporije). Ali voleo sam jednu od Duska Radovica: kad je neko glup to mu ne mozes ni objasniti. Dakle, najcesce uzaludan posao.
Naravno ne mogu da znam ko je ko, ali da, ima likova koji se ponavljaju. Ne ignorisem nikog tehnicki, jednostavno ne citam - nema vrednost. Ali mogu isto tako da nekad takvi kazu i nesto interesatno.
Dalje, da li im treba reci i ne reci - takvim tipovima - pitanje je veliko - ako nesto neko primeti pa kaze 'taj neko je bot' ili 'taj neko je trol' cini mi se dovoljno za primecivanje i obracanje pasnje, ali niz replika koje nisu o temi a bave se narativom 'glup si' 'nemas pojma' i sijaset vrlo ruznih opisa potpuno nema veze sa diskusijom i ko se upusti u takvo prepucavanje to nekako vidim da su se nasla dva ista pa isto jedan drugog reklamiraju. Sve u svemu nebitno mi je. Uslo izaslo. Mozda oni imaju neku korist, ali takvim argumentom me niko nece ubediti da se okrenem na stranu koja se reklamira. Kod mene nisu postigli svoj cilj. Mozda kod drugih jesu, ali to vec nije polje mog problema.