- Poruka
- 109.533
Zaboravili smo upotrebni predmet gde se najčešće koristi arabeska - tepih!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlična napomena!Zaboravili smo upotrebni predmet gde se najčešće koristi arabeska - tepih!
![]()
Sad se odmah setih strahote zašto su persijski tepisi bili tako skupiodlična napomena!
nisam znao, moraću da pitam gugleta, interesantna informacijaSad se odmah setih strahote zašto su persijski tepisi bili tako skupi
Tkala su ih deca jer imaju bolji vid dok ne oslepe!
Grozomorno
Valjda su to ukinuli odavno
Velelepo AgiZaboravili smo upotrebni predmet gde se najčešće koristi arabeska - tepih!
![]()
Surova istina.Kao ono daj bogatstvo za lepotu...Sad se odmah setih strahote zašto su persijski tepisi bili tako skupi
Tkala su ih deca jer imaju bolji vid dok ne oslepe!
Grozomorno
Valjda su to ukinuli odavno
ja sam našao na engleskom, ima dosta članaka, kao ovaj iz Forbes magazine iz 2014 godineMožda su zbog političke korektnosti skinuli to sa Googla,ionako je maksimalno cenzurisan
Mislim ,obzirom da je diskusija krenula ovde da odavde moze o tome da se pise..jako mme rastuzuje ali treba da se zna...možda bi trebali da otvorimo posebnu temu o tome? Nek ima na internetu pa će neko da nadje da čita. Ne znam samo da li "paše" u ovaj forum