apsurd

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
jelde

dok heklam zimsku kapu ja se neshto zamislih

a shta znachi kad ti kazhe ----> zini da ti kazhem?

kakva je to gloopa i apsurdna rechenica i shta ona uopshte znachi? i imali josh tih apsurda da zapishem u tefter

:manikir::manikir::manikir:

i da vam josh neshto kazhem danas sam ishla da shopingujem Vunu za shtrik i heklitj i mozhesh misliti zhena je tamo isturila heklane kape koje su strashno trendi ove zime i za jednu gotovu kapu trazhi 54 eura a ja evo danas vetj drugu po redu privodim kraju kad je zavrshim postavit tju vam sliku

ljubi vas paranormalna:heart::heart::heart:

tumblr_mvle0vTNCw1qzt7d8o1_500.gif

jelde

kakva je to gloopa i apsurdna rechenica i shta ona uopshte znachi? i imali josh tih apsurda da zapishem u tefter

i da vam josh neshto kazhem danas sam ishla da shopingujem Vunu za shtrik i heklitj i mozhesh misliti zhena je tamo isturila heklane kape koje su strashno trendi ove zime i za jednu gotovu kapu trazhi 54 eura a ja evo danas vetj drugu po redu privodim kraju kad je zavrshim postavit tju vam sliku

priglavke si mi obecala :(

:ceka:

jelde

:eek:
pa ja bih tamo zaradila lep kesh.
deder turi kapu kad završiš da vidim šta je ove sezone u modi.
ja sam pre par godina naheklala jedno dvadesetak rasta kapa (i to od debljeg konca), ćerka je većinu poklonila a kad je preostale komade u roku od par minuta prodala za vreme egzita, bilo joj žao što sve nije sačuvala za prodaju. e reko, yebiga, trebaš imati smisla za bizMis a ne vazda biti duševna...al štaš, dete dobrodušno na majku:D :flert:

ozbiljno, daj neku sličicu, nismo konkurencija, dont vori:mrgreen:

:eek:
pa ja bih tamo zaradila lep kesh.
deder turi kapu kad završiš da vidim šta je ove sezone u modi.
ja sam pre par godina naheklala jedno dvadesetak rasta kapa (i to od debljeg konca), ćerka je većinu poklonila a kad je preostale komade u roku od par minuta prodala za vreme egzita, bilo joj žao što sve nije sačuvala za prodaju. e reko, yebiga, trebaš imati smisla za bizMis a ne vazda biti duševna...al štaš, dete dobrodušno na majku:D :flert:

http://www.brigitte.de/wohnen/selbermachen/muetze-haekeln-1153738/

vake sam danas dvije odheklala jednu u idetichnoj boji a jednu u belo tirkisnoj

ubaci preko googla loops stricken i to je hit ove sezone i za zhene i mushkarce

Poslednja izmena:

Back