Apstinencija od sexa-do zavrsetka izbora za Parlament!

Mislim na osnovu najnovijih,medecinskih ispitivanja,koja su radjena na velikom uzorku
gradjana Malezije, da bi trebalo obustaviti sve sexualne aktivnosti dok se ne zavrse
Parlamentarni izbori.Naucno je dokazano,da seksualna aktivnost,remeti mozdanu
aktivnost.Obzirom,da mi do izbora imamo,svega mesec dana,mi moramo ostati u
punoj mozdanoj aktivnosti.Mi moramo,da se skoncentrisemo,za ovih mesec dana,
samo na analiziranje kandidata,kao i stranaka,koje ce na izborima,da nam ponude
svoje najbolje kadrove,kao kandidate za poslanike.

Ukoliko se mi sada,pocnemo baviti seksualnim aktivnostima,to mozda samo po sebi,i nebi bilo strasno.Ali,svaka seksualna aktivnost,donosi emocijalne probleme.Ti problemi,
te emocije,one deluju ubitacno,na sposobnost naseg razmiljanja.Sta to znaci?Pa to
znaci,da mi MORAMO nas mozak,da ostavimo ovih mesec dana,do izbora,da on
svojim punim kapacitetom,radi,da razmatra sve mogucnosti,koje nam stranke nude,
te da budemo potpuno odmornog mozga,kada konacno,na biralista izadjemo.:per::per::per:

LJILJA MMM.E ,bas si me iznenadila.Ja sam citajuci tvoje stihove,kao i tvoju prozu,stekao utisak,da si ti jedna
obrazovana zena.Ako ti smatras sex,kao glavnu zivotnu zabavu? Onda si spustila ljudski rod,na nivo zivotinja.
Pa zar je "jahanje" tolika zabava,da je to nesto najvece,cemu covek treba da stremi.Pa ti,kao i svaka druga zena,
mozes sebe da zadovoljis za pet minuta,i bez muskarca.Ljudi smo,trazimo uzvisena uzbudjenja.Muzika,poezija,
knjizevnost.Pa zar cemo samo u "jahanju" da uzivamo?

Damoklovmac;bt254781:
LJILJA MMM.E ,bas si me iznenadila.Ja sam citajuci tvoje stihove,kao i tvoju prozu,stekao utisak,da si ti jedna
obrazovana zena.Ako ti smatras sex,kao glavnu zivotnu zabavu? Onda si spustila ljudski rod,na nivo zivotinja.
Pa zar je "jahanje" tolika zabava,da je to nesto najvece,cemu covek treba da stremi.Pa ti,kao i svaka druga zena,
mozes sebe da zadovoljis za pet minuta,i bez muskarca.Ljudi smo,trazimo uzvisena uzbudjenja.Muzika,poezija,

|ivotinjski seks i jeste ya \ivotinje,a seks uydignut

Damoklovmac;bt254781:

Tačno, ja sam Žena.....obratiti pažnju na veliko slovo :lol:
Obrazovanje sa osećajem ženstvenosti nema mnogo veze, ali sa prirodnošću ima. Takođe, sex nema mnogo veze sa jahanjem, ali sa prirodnošću ima i naravno, sa zdravim organizmom i rasuđivanjem i naravno uživanjem. Ako si čitao moja pisanija, onda si valjda shvatio da je sex prirodan i vrlo uzvišen, a Priroda je ona koja nas je njime obdarila radi produžetka vrste.
Samozadovoljenje je potreba ljudi koji nemaju para ili imaju neki problem, kao i neki drugi načini opisivanja i doživljavanja seksa...fala lepo, zdrava sam i u duetu :lol:

Uzgred, moj komentar je bio šaljivo sarkastičan....vidiš da ima smajlija :rotf:

ps.....sex se inače narodski zove "sirotinjska zabava"....zašto sirotinja ima najviše dece? :lol:

Životinjski seks i jeste za životinje koje i ne znaju za bolje...Mnogi ljhudi to rade tako.
Međutim,seks u koji su unešene kompleksnije emocije sadrži i donosi mnogo više-umetničku kreaciju ikebane telesno-emotivnog sjedinjavanja združene energije
i opuštanja...Kamasutra nije preobimna knjiga-treba je pažljivo proučiti,naročito
onima koji misle da je deks životinjska rabota...

Dragoljub69;bt254788:
Životinjski seks i jeste za životinje koje i ne znaju za bolje...Mnogi ljhudi to rade tako.
Međutim,seks u koji su unešene kompleksnije emocije sadrži i donosi mnogo više-umetničku kreaciju ikebane telesno-emotivnog sjedinjavanja združene energije
i opuštanja...Kamasutra nije preobimna knjiga-treba je pažljivo proučiti,naročito
onima koji misle da je deks životinjska rabota...

:klap::cmok2:

Procitao sam sve komentare.Zalosno je da ljudi,poput LJILJ-eMMM koja iz sve snage,pokusava da nas kroz svoja
literarna ostvarenja,na kraju ostavi potpuno razocarane i zblanute.Ja sam do nedavno,bio ubedjen da je LJILJ-aMMM
jedna visokoobrazovana clanica zenskog emancipovanog dela,te populacije.Ona nas je (vrlo uspesno,uzgred),svojim
dopadljivim stihovima,kao i korektnom prozom,koju povremeno objavljuje,ustvari navela na pogresan put.

To sto ona navodi: "seks je prirodna potreba".Da.Ali za koga?Za one kojima je instikt,jedino sto poseduju.A ko poseduje,
samo instikt? ZIVOTINJE ! MI ljudi,kojima je ta ista PRIRODA,koju LJILJ-aMMM s cesto pominje,podarila jos nesto!
Podarila nam je um! A um.Sta to znaci?Znaci,da imamo formiran proces misljenja,razmisljanja i promisljanja.Covek,
za razliku od zivotinja,ima MOC.Moc koju ni jedno drugo zivo bice nema.To je sposobnost,da uzivamo u umetnickim
ostvarenjima,svakojake vrste.Znaci:Muzika,poezija,knjizevnost,balet,slikarstvo,pozorisna umetnost itd.Dakle,ja nikada
nisam rekao,niti napisao,da sam protiv erotskih uzivanja.Ali to mora da bude,protkano istancanim osecanjima.To treba da ima neku lirsku formu.Kod LJILJ-MMM,koja se poziva na sirotinjsku "zabavu".Pa sirotinja,sama rec kaze,
nema nista drugo,do da se jase po dvanaest casova dnevno.Da "nafrlja" desetoro dvanaestoro,celog zivota,nesrecnih
bica,i da traze od drzave,da im za tu "sirotinjsku zabavu" da pare,da prehrane decu.Ja duboko zalim tu decu,koja su
imala nesrecu,da ih stvore neodgovorni roditelji,koji su unapred,vrlo dobro znali,da ne mogu ni same sebe da izdrzavaju,a kamoli toliku decu.Ako LJILJ-aMMM misli,da je smisao zovota samo u "jahanju",onda je ja skidam sa
svog licnog pijedestala,intelektualke "par exselans"!Molim imenovanu,da moja zapazanja,o njoj kao licnosti,primi
sa puno paznje i uvazavanja.Napominjem,nema tu nikakve zle namere,ni lose misli.Izneo sam svoje drugarsko misljenje,o osobi,koju veoma cenim i uvazavam.
ama rec

Molim LJILJ-uMMM da odgovori na moju dobronamernu kritiku,ali bez zuci,jer za to,nema potrebe.Ukoliko me na ovom
cenjenom forumu,ubedi,da je covek,stvoren od Boga,Prirode,ili koga god,da bi prvenstveno uzivao u seksualnim
"majstorijama",ja ci to,sa postovanjem,uvaziti.Ali napominjem,ne mogu staviti znak jednakosti,izmedju muskarca,
koji sa svojom suprugom,na lirski nacin,obavlja nezna erotska osecanja,sa npr.magarcem,koji u stali,svoga
gazde,izvodi isto to,sa svojom magaricom,ali na "prirodan nacin",kako to nama sugerise,postovana LJILJ-aMMM.

Iznenadjen sam,da tako literarno "nadarena" osoba,kao LJILJA-aMMM nije umela da mi na nacin,koji odgovara takvoj osobi,objasni malo strucnije
ono sto ova tema zahteva.Dakle,pitanje je bilo,da li je sex,prevashodni nacin zivljenja,jednog intelektualca (intelektualke),ili je to samo jedan sporedan vid trosenja nagomilane energije,koji ce se izbaciti iz organizma u prezervativ.Mislim da postavljanje sexa,na pijedestal,na koji ga
pomenuta postavlja,unizava ljudsku rasu,i svrstava je u isti red,sa onim pomenutim magarcem,koji svaki dan "jasi" svoju magaricu,jer je to ono,
sto oboje,jedino i umeju da rade! Narocito me iritira ta rec,sex je prirodna pojava.Pa mnoge stvari su "prirodna pojava" pa ih ipak,ne radimo javno
nego u prostoriji za to odredjenoj.Znaci u toaletu.Kada se zenska osoba hvali,svojim sexualnim umecem,to mi nije ni malo simpaticno.

Back