Apsoje*enoLutno....

Jako se trudim da postujem svoje i tudje vrijeme....svoje i tudje obzveze,misljenja,zelje...interesuje me da li sam regovala nezrelo,kako bi neko drugi reagovao,da li se mozda dovodi u pitanje njegovo postovanje vremena ..i svog i mog...please napisite ponesto ,mozda ce neciji drugi pogled na stvar pomoci. Momak ima 25 god.mozda ce nekom biti potrebna ta informacija da ima potpuniju sliku.Hvala.
Жао ми је,а ли не могу да те утешим. Нема то везе са годинама већ са карактером. Ко касни и не поштује туђе време са 16, неће ни са 46.
То ноншалантно понашање ми стварно иде на живце.
Као да су сви дужни њих да чекају.
И да, увек је нешто искрсло, увек се њима нешто десило.
Још ми испадамо криви ако гунђамо.
Е такав сам случај имала и решила се тога, на сву срећу.
И да... Никако не бих одложила пут. Отишла бих сама и надала се да није понео кључ од куће. :mrgreen:

Imam samo dve stvari da kazem:
1. uvek putuj sam, ili budi spreman da putujes sam
2. 'zauzeti' ljudi su egocentricni ljudi, izbegavaj da zavisis od njih

tacno. "zauzeti".
zauzeti (normalni) ljudi znaju kako da organizuju svoje slobodno vrijeme jer ga imaju malo.samim tim postuju i tudje.

ovi kvazi zauzeti (sve zivo sto ima da pozavrsavam - ali i ono sto upste nije hitno i moze 3 mjeseca da ceka ,cu da zavrsim pa dolazim..) su obicne seronje koji ce te ostavit na cjedilu u zadnjem momentu sa bijednim komentarom: "Je*biga, uvjek ima nesto,toliko stvari,ko je znao.... no moram da zurim.....evo mi bas ovaj menadzer na liniji...zovem te za dva minuta."
Moj savjet takodje dalje od tih umisljenih biznismena.povrace mi se.

da li bi vas iznerviralo/razocaralo/razbjesnjelo/ostavilo ravnodusnim.... ovo:

imate unaprijed (2 mjeseca) dogovoren datum polaska za odmor.

partner je prilicno zauzet i svjesni ste da moze da se desi odlaganje zbog posla.najvise na 1 dan i to iskljucivo njegovom zeljom da radi,jer je samozaposljen.vise puta u toku tog perioda izrazavate tu bojazan u smislu:"Samo kad ne bi morao da radis taj dan...bilo bi tako fino da si slobodan pa da krenemo u planirano vrijeme..." Znaci zna koliko vam je stalo..

Igrom slucaja on ne radi taj dan (dan polaska) ali vas nazove dan prije i kaze da mora da vozi majku u bolnicu(neka kontrola).Ok.volite njegovu majku ali nebitno i da je ne volite svjesni ste da u zivotu postoji prece od preceg i kazete mirno Ok.Dogovor sa jutrnjeg polaska prelazi na popodnevni za 5pm.U 4pm dobijate SMS da mora nesto hitno da pomogne caletu.doci ce u 6pm.Jos uvjek ste kompletno cool i uzbudjeni zbog polaska pa idete u shopping i kupujete sitnice vezane za putovanje svjesni da on nece biti tu u 6pm jer je fizicki neizvodljivo ali racunate i 8pm bice ok,nema frke.U 7.20pm zove da je jos uvjek sa caletom i da ne zna kad ce biti gotov.
Posaljete ga MOMENTALNO u tri lijepe pizzde materine i zavrsite razgovor.U meduvremenu nazovete agenciju otkazete putovanje.

Jako se trudim da postujem svoje i tudje vrijeme....svoje i tudje obzveze,misljenja,zelje...interesuje me da li sam regovala nezrelo,kako bi neko drugi reagovao,da li se mozda dovodi u pitanje njegovo postovanje vremena ..i svog i mog...please napisite ponesto ,mozda ce neciji drugi pogled na stvar pomoci. Momak ima 25 god.mozda ce nekom biti potrebna ta informacija da ima potpuniju sliku.Hvala.

Ako je nekome stalo do mene očekujem da se nacrta ispred moje kuće sat vremena pre polaska, sretan ko kuče kome sleduje koska, sa sve entuzijazmom "jedva čekam da krenemo".... I ne priznajem nikakve izgovore (poplave, zemljotrese, bolesnu tetku ili ćaleta kome treba da uplati LOTO).....
Sad ozbiljno....postoje razlozi i "razlozi".....Njegova majka nije ne daj bože na samrti, uz to ima i muža koji je može odvesti na kontrolu....Što znači tipu nije stalo. Briga ga i za tebe. Smorna mu je činjenica što ćete biti par dana zajedno.....
Moj ti je savet, šutni to. Postoje muškarci koji će da te tretiraju kao kraljicu a ne kaopredmet koji stoji na polici dok ga se vlasnik ne seti....

on nije znao da mu majka tada ima kontrolu?>
i ta zena, smeta li ona vama?
zakuka bas onda kada vi nesto ispalanirate, ili se ba stako namjestilo?
zao mi je, ali te je ispalio vjesto...

Kontrolu su valjda zakazali u medjuvremenu i on mi je rekao dan prije.Nije mi bas bilo bilo pleasant .ali sta je tu je.

Ne ona nama ne smeta.Ta zena je najkorektnija mogucao soba.
Ona nije trazila da je on vozi niti nista slicno, to sam sigurna.Ima ona svog muza koji je bio slobodan.
Ali njen gospodin muz ne razumije 'dobro' engleski .mislim, kad treba razumije odnicno, kad ne teba onda ni da zucne.Znas,po potrebi sto bi se reklo. Nije uopste problem njegova majka ,to je sasvim ok,to je ipak majka i zdravstveno stanje je u pitanju.Ja nijesam rekla apsolutno nista sem 'Naravno Ok!' kad je to pomenuo.

Ma zajebi ga bre skroz....ima coveku da svane a i tebi....
Ja sa tobom ne bi ni planirao putovanje....
Ocigledno ovo nema veze sa putovanjem...koje uzgred vishe uopshte i ne spominjesh...
Ovo je klasican pokushaj prevaspitavanja...
Ako ti se ne svidjaju njegovi postupci.. ..koji cesh moj sa njim...pusti ga na miru..u svoj svojoj gluposti...

Kontrolu su valjda zakazali u medjuvremenu i on mi je rekao dan prije.Nije mi bas bilo bilo pleasant .ali sta je tu je.

Ne ona nama ne smeta.Ta zena je najkorektnija mogucao soba.
Ona nije trazila da je on vozi niti nista slicno, to sam sigurna.Ima ona svog muza koji je bio slobodan.
Ali njen gospodin muz ne razumije 'dobro' engleski .mislim, kad treba razumije odnicno, kad ne teba onda ni da zucne.Znas,po potrebi sto bi se reklo. Nije uopste problem njegova majka ,to je sasvim ok,to je ipak majka i zdravstveno stanje je u pitanju.Ja nijesam rekla apsolutno nista sem 'Naravno Ok!' kad je to pomenuo.

ti si sada malo bijesna, reklo bi se sa razlogom
iskuliraj, odmori glavu... pa razgovarajte, saslusaj sta on ima da kaze... mada ne znam sta bi mogao reci cime bi opravdao svoje ponasanje
ako je to neka veze od koje ne ocekujes bogznasta, onda ok, ali ako se nadas nekoj lijepoj buducnosti... :confused:

Nije to odlazak u bioskop. Put ne moze tek tako da se odlaze. A uostalom ako si bila spremna na to da ce put biti odlozen zbog posla zasto si ga napusila, do odlaganja je doslo samo iz drugih razloga a ti si bila spremna na odlaganje.

Bila sam spremna na odlaganje zbog posla.Zato sto i sama poticem iz porodice gdje je posao bio vazniji od SVEGA i vjerovatno vucem neke komplekse u tom pogledu da niti sam Ja niti ista drugo vrijedno da se otkaze posao...Zato sto za sve ovo vrijeme koje smo zajedno nikad nije pokazao da sam mu vaznija od posla (iako ne sumnjam da me voli ,ne osjecam ne voljenom ili onom koja vise voli) .

Ma zajebi ga bre skroz....ima coveku da svane a i tebi....
Ja sa tobom ne bi ni planirao putovanje....
Ocigledno ovo nema veze sa putovanjem...koje uzgred vishe uopshte i ne spominjesh...
Ovo je klasican pokushaj prevaspitavanja...
Ako ti se ne svidjaju njegovi postupci.. ..koji cesh moj sa njim...pusti ga na miru..u svoj svojoj gluposti...

u pravu si.ne svidjaju mi se njegovi postupci i sad pokusavam da ga natjeram da on bude neki koji nije i koji nikad nece biti..Odustajem ovog puta...koji cu *urac sa nekim koga u sustini smatram nezrelim.

Opusti se malo...ne bi da delim savete ..nisam ni sebe opravio pa necu ni druge..ali trudi se da nadjesh nekog ko ce ti se svidjati takav kakav je ..a nemoj da pokushavash da napravish..od nekog osobu koja ce ti odgovarati...

Жао ми је,а ли не могу да те утешим. Нема то везе са годинама већ са карактером. Ко касни и не поштује туђе време са 16, неће ни са 46.
То ноншалантно понашање ми стварно иде на живце.
Као да су сви дужни њих да чекају.
И да, увек је нешто искрсло, увек се њима нешто десило.
Још ми испадамо криви ако гунђамо.
Е такав сам случај имала и решила се тога, на сву срећу.
И да... Никако не бих одложила пут. Отишла бих сама и надала се да није понео кључ од куће. :mrgreen:

ti si srecnica.Nadam se da cu i sama ispasti toliko mudra da se trsim od ovoga.Mada bojim se da necu.Da cu ostati sa njim uprkos ovim 'znakovima na putu'..Bojim se da cu imati los brak i biti jedna od onih ogorcenih na sebe i svijet oko sebe.

Opusti se malo...ne bi da delim savete ..nisam ni sebe opravio pa necu ni druge..ali trudi se da nadjesh nekog ko ce ti se svidjati takav kakav je ..a nemoj da pokushavash da napravish..od nekog osobu koja ce ti odgovarati...
:worth:

ti si srecnica.Nadam se da cu i sama ispasti toliko mudra da se trsim od ovoga.Mada bojim se da necu.Da cu ostati sa njim uprkos ovim 'znakovima na putu'..Bojim se da cu imati los brak i biti jedna od onih ogorcenih na sebe i svijet oko sebe.
Нисам срећница. Нисам ни ја била мудра на време. :rumenko:
Само... нисам дозволила да постанем огорчена.
Нико није крив ни за шта и нико није ни мени крив. ;)

to je ono sto je uvrnuto i nenormalnou citavoj stvari.ne zavisi od njih apsulutno,cak stavise zavse oni od njega.imam samo ocjecaj, kao da to sto je nezavisan nije dovoljno i da on jos na 1001 drugi nacin pokusava da se dokaze caletu da je big boy, da je pametan,promucuran,da je ko ON....neshvatajuci da bi mu to bolje dokazao prateci svooj zivot i svoje obaveze.

E bas to..da ih navikne da ima svoj zivot i da ga ne mogu cimati svaki cas kad im se cefne..ne daj boze ako je zdravlje u pitanju..porodicni rucak jednom u 100 god i cao

Back