aprililililili

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.693
stize 1. april i bilo bi lepo popricati na tu temu.. da li volite tad nekog da "zeznete", kako to radite..podelite vasa iskustva , mozda nekome date i neku ideju.

koja sala vam je bila najuspesnija ili na koju ste bas "naseli" ili vas je najvise nasmejala

Ne volim prvi april niti "duhovite,zabavne" likove koji taj dan smatraju poligonom za iskaljivanje svojih frustracija pod sloganom "aj** da zeznem nekoga,imam sjajan izgovor" .

Najradije bi taj dan prespavala jer mi se ne dopada to foliranje niti osobe koje vole da smestaju drugima.

Nastojim da mi svaki dan protice u tom prvoaprilskom duhu, nekolicina mojih drugara su spadala sa slicnim smislom za humor i sa slicnim idejama, u masi permanentnih briga mora postojati neki ventil koji ce zivot uciniti podnosljivijim.

Nastojim da mi svaki dan protice u tom prvoaprilskom duhu, nekolicina mojih drugara su spadala sa slicnim smislom za humor i sa slicnim idejama, u masi permanentnih briga mora postojati neki ventil koji ce zivot uciniti podnosljivijim.
da i sam imam takvo drustvo, volimo zezu a i primamo je bez ljutnje,i to je bas super u danasnje vrijeme...ok je,da je djeci upecatljivije i vise ostane u sjecanju aprililili, ali ni mi
matori se jos ne predajemo :)

Back