Aprila cete se secati na koji nacin?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Aprila cete se secati na koji nacin?

• Dajem sve od sebe da bude dobro 🍾🥂🍷

glasova: 5 50,0%
  • Ne opterecujem se 🥳🌪💖

glasova: 2 20,0%
  • Izbacih mracnjake iz zivota 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 sad je lepo na redu 💖

glasova: 0 0,0%
  • Usamljenost me prozdire 😑

glasova: 1 10,0%
  • Osecaj odbacenosti me ubija 😑

• Hocu momka/ devojku 💖

• Hocu da se preselim na bolje mesto 🔥

• Gde je on da me zagrli ozeni?😍

• Gde je ona da me zagrli uda se za mene?😍

• Hoce li biti jos para od drzave za nas? 🤔

• Ukupno glasova
    10

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.501
Spopao me je osecaj - pogresno 🤷‍♀️ redom pogresno 🤷‍♀️ secanja na nepovratnu daleku proslost kajanje zaljenje
Screenshot_20220329-084854_Instagram.jpg
Screenshot_20220415-161305_Instagram.jpg
........
Neko moj kaze da je ovo ovde prokleto / " ko udje u pogresan voz sve su stanice pogresne" / " ne znam sta sad" /"koji zivot nemam zivot niti sam ga imao protracih propade mi mladost u ovoj rupi".
.....
Stalna tenzija me je "pojela" / 😡🤬 da sve ⚡ treceg dana Vaskrsa / mnogo tuge osecaj pritiska / pomoc 🩺 / vitamini plus nesto da mazem / samlelo me je sve ovo.

Na dan izbora bila sam tamo gde me sve podseca na nekog na proslost kao da sam uspela da se " oprostim" dok stalno razmisljam "sta bi bilo kada bi bilo".

Nisam grebala jetel dodatak jednog petka.

Lep mi je bio april. Jeste me namučio sa ovim snegovima i velikim temperaturnim promenama, ali ok, gde je beg bio cicija... ili kako već?
Nabrala sam se ljubičica, miris im nisam osetila... :confused:
Onako, sve ide svojim tokom.
Bio je to lep april, Bogu hvala!
Doviđenja, aprilu moj, sledeće godine se nadam da ćemo se još više voleti!

Jedva čekam da maj počne! U maju bih se mogla i zaljubiti. Uvek se to nekako dešavalo u maju! :zaljubljena:

Proleteo je kao i mart,februar,januar,2021,2020. Ja ne znam šta je sa ovim vremenom:aha:leti kao ludo
Otvorim temu mesec po mesec dana kako je kome prosao prethodni u ovoj godini kad dodje sledeca u sledecoj / lakse je sve kada se napise / inace je delovalo da pitas sto pre vremena ( jos par dana je april) te sam na to odgovorila...

Aprila ću se sećati samo po lepom. Nisam se nervirao(za razliku od marta i februara) i nisam dozvolio nikom i ničemu da me izbaci iz onoga što zacrtao kao cilj. S ponosom sam nosio svoju veliku kosu(koju ću ipak skratiti) bez i jedne sede(i u kosi i u bradi) iako imam skoro 40.godina. Na poslu sam uradio i više od planiranog. I baš sam uživao ovog Aprila 2022.godine

Back