- Poruka
- 2.036
Koje su prednosti Aplle kompjutera naspram obicnog? Jos ga nisam koristio, a treba da mi stigne, onaj sa velikim ekranom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upao si u lovu aKoje su prednosti Aplle kompjutera naspram obicnog? Jos ga nisam koristio, a treba da mi stigne, onaj sa velikim ekranom
Prednosti su vishestruke, bolji OS, besplatan softver za koji bi morao da platish oko 400e i na kraju prava podrshka 2 godine. Apple radi samo zaKoje su prednosti Aplle kompjutera naspram obicnog? Jos ga nisam koristio, a treba da mi stigne, onaj sa velikim ekranom
To je stari model ,ima El Capitan.
nema se, ne moze seOpa ima se moze se
Mozhe na kredit u iStyle!nema se, ne moze se![]()
Ima realan prikaz boja kako će npr fotografije ili ilustracije izgledati kada budu odštampane, svi programi su testirani na imac računarima tako da će zasigurno dobro raditi bez bagovanja i problema, bolja je zaštita od virusa, mogu da se koriste vrlo moćni high end programi za video montažu i slično kojih nema na windowsu. Jedino ko kupuje kompjuter zbog igrica neka preskoči appleKoje su prednosti Aplle kompjutera naspram obicnog? Jos ga nisam koristio, a treba da mi stigne, onaj sa velikim ekranom
Nije za Proletere jer je sve skupo ali kvalitetno od hardvera do softveraKoje su prednosti Aplle kompjutera naspram obicnog? Jos ga nisam koristio, a treba da mi stigne, onaj sa velikim ekranom
odakle ti color film za fotoaparat?
a zajebavali čoveka kad se onomad slikavao u neokrečenoj sobi, uzaludno zaljubljen...doduše meni suze išle od onih natpisa ali od cerekanjaOpa ima se moze se
Ma Apple je za profesionalce, za kutjne korisnike vishe manje ....a zajebavali čoveka kad se onomad slikavao u neokrečenoj sobi, uzaludno zaljubljen...doduše meni suze išle od onih natpisa ali od cerekanja
a tako je najbolje
nećeš imati lažne prijatelje kao kad bi odmah slikavao Apple
jok breMa Apple je za profesionalce, za kutjne korisnike vishe manje ....
Te dve stvari koje su naveo su totalna nebuloza.jok bre
ko hoće aktuelni kompjuter za sledeći period od 4-5 godina taj plati minimum 1200€
ko hoće da mu rade "kaunterica i redtube" može i za 120€ da nabavi
veću glupost nisam pročitaoTe dve stvari koje su naveo su totalna nebuloza.
1. ^ Kaunterica tj. Counter Strike GO je zahtevna igra i trazi soildino jako procesor a i barem srednju/jaku graficku.
2. Prica je je da je Apple naklonjen profi korisnicima-i tako i jeste-a to sa gamingom nema ama bas nikakve veze.
3. Sa 120 evra ne mozes kupiti NISTA s cim mozes igrati CS go-da ne pricamo o necemo zahtevnijem. a 1200 evra nije dvooljno kakvi za 4-5 godina ni za SAD I ODMAH nije dovoljno para za PC. Jer samo solidna graficka(srednja klasa)kosta~ 500 evra. A kamo ploca+procesor+memorija +SSD, kuciste...da ne pominjemo monitor, napajanje...
Obrazlozi. Ili ucuti. Jer nemas pojma sa zivotom.veću glupost nisam pročitao
E baš ću nekom iz Kine da verujem kada govori o sigurnosti ČPПо питању приватности Apple је гори од Google-a тако да не знам чему приче око сигурности... Разлика је једина што неке компаније отворено о томе причају и не стиде се шта раде а Apple користи маркетинг машинерију. То вам каже човек који је експерт за сигурност.
E baš ću nekom iz Kine da verujem kada govori o sigurnosti ČP
Isto sranjeЧовек живи у Америци а иначе је Сингапурац.