Apple kompjuter

IMG-77423356508ef2d0ec5838142960f10c-V.jpg

Koje su prednosti Aplle kompjutera naspram obicnog? Jos ga nisam koristio, a treba da mi stigne, onaj sa velikim ekranom
Ima realan prikaz boja kako će npr fotografije ili ilustracije izgledati kada budu odštampane, svi programi su testirani na imac računarima tako da će zasigurno dobro raditi bez bagovanja i problema, bolja je zaštita od virusa, mogu da se koriste vrlo moćni high end programi za video montažu i slično kojih nema na windowsu. Jedino ko kupuje kompjuter zbog igrica neka preskoči apple

jok bre
ko hoće aktuelni kompjuter za sledeći period od 4-5 godina taj plati minimum 1200€

ko hoće da mu rade "kaunterica i redtube" može i za 120€ da nabavi
Te dve stvari koje su naveo su totalna nebuloza.
1. ^ Kaunterica tj. Counter Strike GO je zahtevna igra i trazi soildino jako procesor a i barem srednju/jaku graficku.
2. Prica je je da je Apple naklonjen profi korisnicima-i tako i jeste-a to sa gamingom nema ama bas nikakve veze.
3. Sa 120 evra ne mozes kupiti NISTA s cim mozes igrati CS go-da ne pricamo o necemo zahtevnijem. a 1200 evra nije dvooljno kakvi za 4-5 godina ni za SAD I ODMAH nije dovoljno para za PC. Jer samo solidna graficka(srednja klasa)kosta~ 500 evra. A kamo ploca+procesor+memorija +SSD, kuciste...da ne pominjemo monitor, napajanje...

Te dve stvari koje su naveo su totalna nebuloza.
1. ^ Kaunterica tj. Counter Strike GO je zahtevna igra i trazi soildino jako procesor a i barem srednju/jaku graficku.
2. Prica je je da je Apple naklonjen profi korisnicima-i tako i jeste-a to sa gamingom nema ama bas nikakve veze.
3. Sa 120 evra ne mozes kupiti NISTA s cim mozes igrati CS go-da ne pricamo o necemo zahtevnijem. a 1200 evra nije dvooljno kakvi za 4-5 godina ni za SAD I ODMAH nije dovoljno para za PC. Jer samo solidna graficka(srednja klasa)kosta~ 500 evra. A kamo ploca+procesor+memorija +SSD, kuciste...da ne pominjemo monitor, napajanje...
veću glupost nisam pročitao

Imao sam MacBook Pro. Radio na novim Mac Pro mašinama. A sada imam Asus ROG.

Planiram novi desktop računar, do NG mislim, i biće PC.
Apple ima veća ograničenja nego PC, ali software je verovatno mnogo bolji od Windowsa. Linux je isto ograničen, iako sve bolji i bolji.
Kvalitetan hardware je uvek odlično rešenje, a Apple se diči sa HW najviše, a onda i sa pouzdanim SW.
Big Sur nisam koristio, kakav je naspram Mac OS X?

По питању приватности Apple је гори од Google-a тако да не знам чему приче око сигурности... Разлика је једина што неке компаније отворено о томе причају и не стиде се шта раде а Apple користи маркетинг машинерију. То вам каже човек који је експерт за сигурност.

Poslednja izmena:
По питању приватности Apple је гори од Google-a тако да не знам чему приче око сигурности... Разлика је једина што неке компаније отворено о томе причају и не стиде се шта раде а Apple користи маркетинг машинерију. То вам каже човек који је експерт за сигурност.

E baš ću nekom iz Kine da verujem kada govori o sigurnosti ČP

Back