Sve vise ljudi svakoga dana vidi da smo totalno upali u glib iz kojeg ne mozemo naci nikako izlaz,deca nam zavrsavaju skole i odlaze zauvek napolje,broj nezaposlenih raste,broj korisnika Narodne kuhinje raste,broj ocajnih i nezadovoljnih raste...kriza je sve dublja i dublja.Vlast nam nudi resenja putem uzimanja novih kredita,a opozicija nam nudi ponovo Karice,Vuline,Vucice i sve one koje smo vec osetili na svojoj kozi.Sve izgleda da se svesno i namerno radi kako bi se odrzala vlast,a za narod i njegov na kraju krajeva i bioloski opstanak,niko se ne obazire.Posto je ova kriza pre svega ekonomska,oseca se najvise po dzepu i stomaku,te kako su ekonomsko lose postavljeni modeli doveli do pada standarda i loseg zivota,jasno se dalje logicnim putem namecu zakljucci da se iz tog loseg gospodarenja doslo u neke nove krize i padove,moralne,socijalne,kulturne i politicke ,gde se funkcijom bavljenja politikom podrazumeva nerad i kradje,a ne savesno obavljanje posla za koji si placen novcem poreskih obveznika.Trazio sam vec duze vremena sta nam nude pozicija i opozicija,kakav to ekonomski model misle da primene,te pokrenu ova nasa kola iz blata u kojem se davimo...i nisam nasao nista dobrog.Imaju neke uopstene price,sa vec dobro poznatim frazama,price pune ljubavi prema Srbiji,price pune razumevanja za obicnog coveka,ali sam model niko nije i nece spominjati,jer ga jednostavno nemaju.Trazeci dalje,naisao sam na APP-Ustanak i njihov ekonomski model(
http://ustanak.rs/plan_za_ekonomski_oporavak.html),koji je priblizno onom cemu se nadam da cemo jednog dana i imati,ali imam tu neka pitanja da im postavim.Kako oni kazu za sebe da su otvoreni za sve postene ljude ove zemlje i sa dobrim namerama,evo obracam im se na najposecenijem srpskom forumu,pa neka neko iz njihovog tima priblizi taj model,neka ga malo bolje objasni,ako moze da se i poboljsa,zajedno sa svima nama.U sledecem postu pocecu sa pitanjima,pa da vidimo...za sad bez politike,samo ekonomija...