Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Kaži kakvo njesra, umanjuje vidno polje.Istina! Neki dan sam morao skinuti fensi cvidze zbog maske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaži kakvo njesra, umanjuje vidno polje.Istina! Neki dan sam morao skinuti fensi cvidze zbog maske.
Ma nisi ga razumeo , jeftinije da uzmes pakovanje ulozaka i napravis masku nego da uzmes ona govna na komad za 100 dinara.daj neki tutorial kako sami to da smislimo ako nam neko ne pokaže?
nisi valjda mislio na ISKORIŠTENE uloške???
Ja sam davno reko ko zaradi na zdravlju nek potrosi sve na lekove...ал у ТУРСКОЈ! МОША!
http://www.politika.rs/scc/clanak/451948/Apoteke-u-Istanbulu-besplatno-dele-maske
Апотеке у Истанбулу бесплатно деле маске
четвртак, 09.04.2020. у 23:15
![]()
Маске у Турској се деле џабе (Фото ЕПА ЕФЕ - Б.Т.)
ИСТАНБУЛ - Истанбулска апотекарска комора и Министарство здравља Турске одлучили су да бесплатно поделе маске грађанима Истанбула.
Према писању турског сајта Хаберлер, грађани ће моћи да подигну маске у апотекама према кодовима које ће добијати у СМС порукама.
Ношење маске је једна од превентивних мера коју је Министраство здравља препоручило с циљем заустављања ширења епидемије корона вируса, па је Апотекарска комора решила да маске подели бесплатно становницима Истанбула, каже се у саопштењу Коморе.
Још на самом почетку проглашења епидемије, подсећа Хаберлер, председник Реџеп Тајип Ердоган рекао је да ће свим грађанима старијим од 65 година бесплатно бити подељене маске и колоњска вода (која садржи висе од 75 чистог алкохола), преноси Танјуг.
Након што је званично саопштено да сви морају да носе маске у јавности, одлучено је и да маске бесплатно добију сви грађани од 20 до 65 година пет пута седмично док су на снази мере за сузбијање пандемије.
Sta im fali cisti,mirisljavi i lepo lezu na usta...Kad mogu to zene u gace ceo zivot da stavljaju sto ne bi ti mogao na lice dok traje kurona.
Ma nisi ga razumeo , jeftinije da uzmes pakovanje ulozaka i napravis masku nego da uzmes ona govna na komad za 100 dinara.
Ja sam davno reko ko zaradi na zdravlju nek potrosi sve na lekove
Sta im fali cisti,mirisljavi i lepo lezu na usta...
Reci ti meni kako dise ona zenska stvar,naravno da moze.jel može se diše kroz to?
RECI TI MENI!
Reci ti meni kako dise ona zenska stvar,naravno da moze.
Naprave se ventilacioni otvori...pa dobro bre majkoviću pa nismo mi ***** valjda?
ozbiljno ko prvi prodiše kroz uložak nek javi kako se oseća!
vrti li mu se u glavi, itd...?
....
al ne može i na nos i na usta?
čini mi se'
Sta im fali cisti,mirisljavi i lepo lezu na usta...
Sa krilcima
Kao da će da lete, sačuvaj Bože.
Питали Радету једном приликом:
- "Шта више волиш, секс или прославу Нове Године?"
- "Нову Годину", вели,"чешће се дешава!"
Kad korona opet krene u jesen bice je u prodaji.
Ako si zdrav preziveces...Ama treba preživeti do jeseni, daleko je novembar.
Ako si zdrav preziveces...
Bog ti dao najbolje,ne mogo ti Vucic nista.Za sada sam bezbedan, prva antena je na 200-250m od moje zgrade.
Ljudi su zamagljeni, izbija iz njih pakost.Сад је топло па не магли толико.
Reko Vučić da ne sme da bude skuplje od 120dinara za jednu , ćuti neka te jašu i dalje.nije mi bas jasno jedna maska u liliju 100 din. ona papirna, jednokratna.
traje max 2 sata. ako odem na posao to su 4 maske? odakle bre?