Apokaliptične najezde insekta

• Začetnik teme Začetnik teme Viden
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Viden

Primećen član
Poruka
765
Insekti se razmnožili,
Peta truba rezultirat će pošašću „demonskih skakavaca“ koji će napadati i mučiti čovječanstvo (Otk 9:1-11).

Crni skakavci napali Kuršumliju!

Pas je cvileo jer su ga skakavci ujedali, zaprepastio sam se kada sam video da se ne vidi od skakavaca. Metlom sam ga branio. Ovako nešto ne pamtimo da se ikada ranije desilo", kaže Svetozar Koprivica
http://www.kurir-info.rs/ujedali-ljude-i-zivotinje-crni-skakavci-napali-kursumliju-clanak-1434907

Azijski stršljen ubica stigao na Balkan, pogledajte kakve rane ostavlja!

strsljen-rane1-650x463.jpg

http://www.pravda.rs/2014/06/23/uzn...gao-na-balkan-pogledajte-kakve-rane-ostavlja/

Ako se uznemire, napadaju u rojevima, a u sebi imaju toliko otrova da samo nekoliko uboda može dovesti do prestanka rada bubrega!
Do reakcije dolazi već za minut, a ubod može da završi gubitkom svesti, padom pritiska, otežanim disanjem, pa čak i smrtnim ishodom!

http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/story/63364/Stršljenovi-ubice+pred+vratima+BiH!.html

Не бих се ја са овим баш зезала.

Од бомбардовања наовамо појављује се све више инсеката и животињских врста какве раније нисмо имали на нашим просторима.

Змије отровнице, скакавци који уједају, црне бубе које прекривају прозоре и врата данима... све неке нове врсте.

Сећам се да је за време бомбардовања на граници заустављен камион пун змијских јаја.

Колико је таквих камиона већ било прошло, и са каквим све инсектима и гмизавцима, полако показује време.

Биолошки рат је дуготрајнији, али ефикаснији од било ког другог.

И то није теорија завере, већ чињенично стање.

Не бих се ја са овим баш зезала.

Од бомбардовања наовамо појављује се све више инсеката и животињских врста какве раније нисмо имали на нашим просторима.

Змије отровнице, скакавци који уједају, црне бубе које прекривају прозоре и врата данима... све неке нове врсте.

Сећам се да је за време бомбардовања на граници заустављен камион пун змијских јаја.

Колико је таквих камиона већ било прошло, и са каквим све инсектима и гмизавцима, полако показује време.

Биолошки рат је дуготрајнији, али ефикаснији од било ког другог.

И то није теорија завере, већ чињенично стање.

Opušteo...to je samo autosugestija i uobrazilja. Toga je uvek bilo ali je sad uočljivo kao posledica kolektivne psihoze i paranoje. Da je ovde sve zatrovano ne bi Arapi ( BG na vodi i ostalo ) bacili oko na naše oranice...samo mi nešto filozofiramo i uvozimo defektnu robu iz EU. Većina bakterija ima kratak životni vek, biološki agensi su sezonskog karaktera a predstavljaju rizik i po samog napadača. Sećam se, pre koju godinu najezde glodara. Odma se javile babe i proroci koji su citirali bibliju itd...a radilo se samo o podizanju nivoa podzemnih voda. Jadni hrčci i mišovi morali pobeći na površinu na koji dan. Posle se sve vratilo u normalu. Svet je postao globalno selo...doprema se roba sa raznih strana sveta. Sasvim logično i razumljivo je da se tu nadju i larve kojekakvih insekata i da se stvari dalje razvijaju. Komarci se moraju tretirati iz godine u godinu temeljno i savesno. nema tu mesta ni za kakve biblijske motive, znakove.. E to je činjenično stanje :D
.Ljudi, školovani ste, mislite svojom glavom !!!

Poslednja izmena:
Opušteo...to je samo autosugestija i uobrazilja. Toga je uvek bilo ali je sad uočljivo kao posledica kolektivne psihoze i paranoje. Da je ovde sve zatrovano ne bi arapi bacili oko na naše oranice...samo mi nešto filozofiramo i uvozimo defektnu robu iz EU. Većina bakterija ima kratak životni vek, biološki agensi su sezonskog karaktera a predstavljaju rizik i po samog napadača. Sećam se pre koju godinu najezde glodara. Odma se javile babe i proroci koji su citirali bibliju itd...a radilo se samo o podizanju nivoa podzemnih voda. jadni hrčci i mišovi morali pobeći na površinu na koji dan. Posle se sve vratilo u normalu. Komarci se moraju tretirati iz godine u godinu temeljno i savesno. nema tu mesta ni za kakve biblijske motive, znakove.. E to je činjenično stanje :D
.Ljudi, školovani ste, mislite svojom glavom !!!

Nije samo sugestija.

To je posledica GLOBALNOG ZAGREVANJA PLANETE!

Da obrazlozim:

Rat.Stanje neposredne ratne opasnosti, kako onomad rece nas vrli pokojni predsednik.
Narod po prvi put u 50 godina ujedinjen protiv mnogostruko nadmocnijeg neprijatelja.
Odziv na mobilizaciju toliki da nemamo gde smestiti dobrovoljce.
Zemlja je pod spoljnim zidom sankcija. Ne pustaju cak ni humanitarnu pomoc.
Na svim granicama opsadno stanje, specijalne jedinice vojske Jugoslavije na polozaju. Pojacana kontrola, zatvoreni granicni prelazi.
Odjednom se pojavljuje kamion(po tebi jedan od mnogih sa ko-zna-cim-sve-ne)pun ZMIJSKIH JAJA.

Da. Bas mi je lako poverovati da ce strane sluzbe tajnih (:rotf:) drustava da upute takav jedan kamion preko granice, ocekujuci da niko nece da kontrolise sta je u njemu...

A postoji bar jedan laksi i efikasniji metod: ispustiti vise stotina takvih kaveza padobranom iz jednog od mnogih aviona koji su nadletali podrucje tih meseci.

Da li ti je sada jasnije zasto ne mogu nikako da ti poverujem na rec, pa cak i da zivis na carinskom prelazu?

Da obrazlozim:

Rat.Stanje neposredne ratne opasnosti, kako onomad rece nas vrli pokojni predsednik.
Narod po prvi put u 50 godina ujedinjen protiv mnogostruko nadmocnijeg neprijatelja.
Odziv na mobilizaciju toliki da nemamo gde smestiti dobrovoljce.
Zemlja je pod spoljnim zidom sankcija. Ne pustaju cak ni humanitarnu pomoc.
Na svim granicama opsadno stanje, specijalne jedinice vojske Jugoslavije na polozaju. Pojacana kontrola, zatvoreni granicni prelazi.
Odjednom se pojavljuje kamion(po tebi jedan od mnogih sa ko-zna-cim-sve-ne)pun ZMIJSKIH JAJA.

Da. Bas mi je lako poverovati da ce strane sluzbe tajnih (:rotf:) drustava da upute takav jedan kamion preko granice, ocekujuci da niko nece da kontrolise sta je u njemu...

A postoji bar jedan laksi i efikasniji metod: ispustiti vise stotina takvih kaveza padobranom iz jednog od mnogih aviona koji su nadletali podrucje tih meseci.

Da li ti je sada jasnije zasto ne mogu nikako da ti poverujem na rec, pa cak i da zivis na carinskom prelazu?

Где си ти живео за време бомбрадовања, мајке ти?

Одзив за мобилизацију толики да немате где да сместите добровољце, а мушки се разбежали куд који, па су морали да распишу амнестију за неодазивање позиву на мобилизацију, јер у супротном не би било места по затворима.

Хуманитарна помоћ је улазила, делило се по црквама, лекови по Домовима здравља ринфуз колико хоћеш.

Ниједан гранични прелаз није био затворен, људи су могли да излазе из земље и улазе у земљу.

Камиони су такође пролазили, додуше била је појачана контрола.

И ми нисмо били у рату 1999. године, схвати то.

Били смо бомбардовани.

Немам шта да причам овде са људима који или не знају или не желе да знају чињенице, јер су толико острашћени да од носа даље не виде.

Jasno mi je.
Zagriženi zaslužnik za ovu lepotu od zemlje u kojoj danas živimo.
Ne znam gde ti živiš.
U mojoj zemlji sigurno ne.
Stideo bih se kada bi mi sunarodnik bio takav.
Ne znaš ti ništa dete moje.

Па то сам и ја рекла.

Сигурно не живимо у истој земљи.

И да, и ја "бих се стидела кад би ми сународник био такав".

Људи којима је главни извор информација она забавна емисија у 19,30 на РТС нису захвални саговорници.

Paušalno ocenjivanje ti vidim, ide od ruke. Ali to ne utiče na činjenicu da o ostatku univerzuma oko tebe, nemaš nikakvu predstavu. Pričuvaj one šerpe u koje si lupala onomad, brzo će ti opet trebati.

Ала си омашио, пријатељу, ниси ни свестан.

Не припадам ниједној странци, што можеш видети из мојих коментара.

Једнако распалим по свима кад ми се нешто не свиђа.

Ниједна странка није поштеђена, бар што се мене тиче.

Иначе, имала сам један непријатан сусрет на послу кад сам имала 26 година.

Дође пензионер, члан СПС-а, и почне да прети што нисам завршила посао како њему одговара него по закону.

Прво ми је претио СПС-ом, па је онда прешао у Радикале, па ми је претио њима, да би на крају дошао до демократа и коначно одустао.

Али, кад је задњи пут залупио врата канцеларије рекао ми је: Због таквих као ти ова земља пропада :zcepanje:

Нешто се мислим, да ниси ти тај пензионер?

Tvoje ljubavne avanture sa predstavnicima političkih partija me ni najmanje ne interesuju.
Vidim samo da si uhvaćena u izmišljnju lažnih senzacija i video sam tvoj odnos prema odbrambenoj borbi protiv višestruko nadmoćnijeg neprijatelja.
Pljuješ po svom (?)narodu i to je sve što treba znati o tebi.
Uzgred, nisam penzioner iako si možda želela da budem... Neki edipov kompleks, šta li?
Drugačije rečeno, zmišljaš i lažeš. Očigledno.

Imam dijagnozu, ali za tebe.
26 godina? Rano si ti ušla u politiku..... :)
To bi značilo da si u vreme bombardovanja imala koliko? 12?
E, i ja sam našao kome da objašnjavam....

Хвала на комплименту, али број 68 у нику није обим струка, него годиште.

Back