Apokalipsa!!

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Sta bi uradili kada bi doslo do apokalipse (usled svetskog rata,kraha svih berzi,invazije vanzemaljaca,pojave zombija,pojave smrtonosnog virusa koji moze da unisti celo covecanstvo i sl.)??:) Nije obavezno da za sve navedeno napisete,vec odaberite nesto (mada moze i sve ako imate zivaca da kucate)!!:mrgreen:!

Svetski rat,otishao bi u shume-planine k'o hajduk,i krio bi se tamo dok me ne nadju,ili u boljem sluchaju dok ne prodje :lol: :mrgreen:
Za varijantu s ZombiJima,skupio bi prezivele,oformirao grupu "Prospi zombiJu mozak" i tako... :lol:

Sta bi uradili kada bi doslo do apokalipse (usled svetskog rata,kraha svih berzi,invazije vanzemaljaca,pojave zombija,pojave smrtonosnog virusa koji moze da unisti celo covecanstvo i sl.)??:) Nije obavezno da za sve navedeno napisete,vec odaberite nesto (mada moze i sve ako imate zivaca da kucate)!!:mrgreen:!

svirala klavir i pevala iz sve snage.

a onda zaspala.

JA bih otisao do obliznjeg supermarketa sa puskom i automobilom pokupio pakete vode i uzeo ne kvarljivu hranu i otisao u neko selo blizu grada (jer bi u gradu sigurno izbio haos mnogi bi pokusali da kradu i pljacaju kuce,banke,poste i sl i vecina ljudi koji imaju oruzije bi pucali na bilo koga a otisao bih blizu grada da mogu uvek da se vratim po lekove,hranu,vodu),zabarikidirao se tamo u kucu,napravio rupu na krovu i seo na krov i svako ko bi prilazio mojoj kuci bio bi ubijen!! U ovakvim situacijama uvek je potrebno oruzije za odbranu od ljudi i za odbranu od zivotinja (kerova) koji bi bili pusteni i kretali se u coporima,jos bih uzeo tranzistor na baterije da mogu da se informisem sta se desava u svetu i vise pakovanja sibica i imao bih malu sekiru da imam za odbranu kada nestane mi metkova!!!!:cool:

Pa, trebalo bi kao da znamo malo ranije pre te Apokalipse, pa bih ja, naravno, skoopila gomilu, gomilu, gomilu ljoodi, iskopali bi neki podroom u zemlji, hrana, pice, sve to... zakopamo se ispod zemlje & tako...

Cccc...

Pogresno razmisljanje sto vas je vise to je nezadovoljstvo vece,manjak kiseonika u rupi a samim time i vise se trosi hrana i voda po ciji odlazak bi bila velika opasnost i ne bi imali dovoljno hrane a u takvim situacijama i ti si na jelovniku!!

sklonila se + posmatrala + analizirala + biljezila

u slucaju da je sigurno da cu i ja da umrem, opet sve navedeno

Sobzirom da sam jednu vec prezivela sa drugom bi se bolje snasla.
Kada je bilo bombardovanje raketa je pala u mojoj ulici .Prvo sta sam uradila proverila da li su svi u kuci dobro i bili su .A onda sam izasla na ulicu da vidim kako je sa komsijama ali neki nisu imali srece.tada nisam imala dete,a posto sada imam prvo bih normalno gledala da zastitim nju.
Veliki je strah kad napada nesto tako veliko i jako a ti nemas mogucnost da se branis.Tu se prepustas sudbini pa sta bude neka bude.

JA bih otisao do obliznjeg supermarketa sa puskom i automobilom pokupio pakete vode i uzeo ne kvarljivu hranu i otisao u neko selo blizu grada (jer bi u gradu sigurno izbio haos mnogi bi pokusali da kradu i pljacaju kuce,banke,poste i sl i vecina ljudi koji imaju oruzije bi pucali na bilo koga a otisao bih blizu grada da mogu uvek da se vratim po lekove,hranu,vodu),zabarikidirao se tamo u kucu,napravio rupu na krovu i seo na krov i svako ko bi prilazio mojoj kuci bio bi ubijen!! U ovakvim situacijama uvek je potrebno oruzije za odbranu od ljudi i za odbranu od zivotinja (kerova) koji bi bili pusteni i kretali se u coporima,jos bih uzeo tranzistor na baterije da mogu da se informisem sta se desava u svetu i vise pakovanja sibica i imao bih malu sekiru da imam za odbranu kada nestane mi metkova!!!!:cool:

Ala ti ga bas do detalja isplanira?:eek::)

Back