AПОКАЛИПСА ДАНАС И ОВДЕ...

Duh Sekire:
Митке нигде није нагласио да су то мрзитељи Србије или да имају неки план. Мрзитељи природе, мрзитељи себе самих, мрзитељи свега што није профит.
Оде Њу Орлиз под воду. Да су мало више улагали у инфраструктуру, а мало мање у "увођење демократије" тамо где нико то није тражио... То се не би догодило.
А и фамозно глобално отопљавање настаје због онога што ради потрошачка цивилизација, зар не.

previdjas da je do poplava doslo zbog snega u nemackoj,a ne zbog otopljenja polova...al sad ces ti opet neku teoriju da je sve to zbog amerike i odosmo daleko...uzgred,ogromnih poplava je bilo i pre industrijskog drustva,al opet,naci ces ti neku teoriju kako su ameri opet za sve krivi i dzaba smo krecili...

eremita:
Опет халуцинираш... имам благи утисак да ми на свим темама ДУВАШ ЗА ВРАТ... 'ајде - сиктер ! :evil:
Ја од када пагана ставих на игноре да видиш лепотеееееееее.
мој ти је савет да ишто учииш
Bishop-1.gif

Михајло:
Ја од када пагана ставих на игноре да видиш лепотеееееееее.
мој ти је савет да ишто учииш
Bishop-1.gif

Јес да није мени, али не видим што. Дечко баш симпа. Мени је једино онај Сморисе на игнорисању, а и њега више нема, ваљда није могао да поднесе...

Елементарне непогоде као знак vis major су видљиви знаци апокалипсе... али има и оних невидљивих ИСТРЕБЉИВАЧА СРБА из СРБИЈЕ ... који вредно раде... и веома су упорни - као да су у договору са чувеним Прокићем:

----- Original Message -----
From: Usafis US Green Card Program

Sent: Saturday, April 15, 2006 1:05 AM
Subject: ***********, complete your application now

You are receiving this email since you have registered on one of usafis organization websites.
if you can't see this email, please click here.

Dear ********, We have noticed that you have not yet registered with us for the DV Program. If you do not complete your registration, you will not be able to participate in this year's drawing for one of the 50,000 US Green Cards offered by the US government. One out of seventy applicants will actually win a Green Cardand be allowed to live and work in the US legally. Dreaming about living in America?Then do not miss your opportunity to fulfill your dream. If you are married or have children under the age of eighteen, they will also receive a Green Card when you are selected as a winner. Complete your registration today, by clicking here. Sincerely,Dan Gold,Director Customer SatisfactionUSAFIS ORGANIZATION

Don't hesitate to contact the USAFIS Organization through our online contact form, just click here

To discontinue receiving messages from USAFIS Organization, please click here
OR Send a postal request to: USAFIS Organization, 2576 Broadway # 443 New York, NY 10025 U.S.A

Зар нису слатки!... :roll: :roll: :roll:

п.с. Али ипак ове адресе које шаљем могу бити КОРИСНЕ ЗА СВЕ ОНЕ КОЈИ ИЗ ДНА
ДУШЕ МРЗЕ СРБЕ И СРБИЈУ - ЕВО ИМ СЕ УКАЗАЛА СЈАЈНА ПРИЛИКА !

serb_pagan:
nemoj biti takav..ja gotivim da sa tobom polemisem..al ako ti smeta,kazi,evo javno obecavam da ti vise necu replicirati

Али, човече, Ти ни један пост не можеш да напишеш без уједања или пљувања по Србима... али ни један... ја уживам да полемишем са неистомишљеницима, али ако стално вређаш онда само можемо да се посвађамо... измишљаш, инсинуираш, подмећеш као да си ДБ-овац а не ЛДП-овац... на аргумент одговори контрааргументом а не овако... без везе... :roll:

Back