Апликације

Поштовање свима. Имам телефон Huawei P40 lite E. Да ли зна неко како могу да проверим које ми апликације тренутно раде? Ако је нека непотребна, да је зауставим
Skini sa google play aplikaciju Device info i udjes na ALL APS:
Screenshot_20210530-235415.png

Поштовање свима. Имам телефон Huawei P40 lite E. Да ли зна неко како могу да проверим које ми апликације тренутно раде? Ако је нека непотребна, да је зауставим

Оптимизатор. Aко ти је подешено све на аутоматски он сам гаси непотребне апликације а можеш и да је уклониш тотално односно да само кад ти желиш да се она пали тако што искључиш аутоматско управљање апикацијом и онда искључиш опцију да ти ради у позадини. Можеш такође да је искљушиш и са интернета комплектно.

1622419830267.png

Poslednja izmena:
Mozes u opcijama programera (devloper options) da ogranicis kolicinu aplikacija koje ti rade u pozadini,ali ne mozes sve da zaustavis,osnovne uvek rade.
U podesavanjima aplikacija mozes da odredis koja ce da se aktivira automatski a koja samo na komandu (da je sam pokrenes). Mada mislim da taj telefon ne bi trebao da ti stvara probleme i bez tih podesavanja.

Huawei телефони сами гасе непотребне апликације. Нису потребна никаква подешавањама. Код њих је већи проблем како наместити да ти стижу обавештања јер оптимизатор батерије брутално затвара апликације што је и добро јер нема Google Service за нотификације па онда каже стани мало... палиш му ту апликаицију без везе сваких 15 секунди а човек не реагује... :hahaha:

Back