Aplikacije gutaju protok interneta?

nije merilo jer je najbolji :lol:
jednom kad predjes na ios ili mac osx ne vracas se na win ili android kad skontas sta je stabilan os...ja se napr vracam danas sa setom da se malo smeskam kad sam na androidu kako je sav sugav :lol:

al to je distancija iskustva dragi moj....
Ne postoji danas termin najbolji..
IoS je Busan iako je zatvoreniji od droida.
A da ne pišem koliko je dumb.

Ne postoji danas termin najbolji..
IoS je Busan iako je zatvoreniji od droida.
A da ne pišem koliko je dumb.
:lol:
zato ios ne baguje jer je kako kazes "dumb" :rotf:

predji malo na linux, pa kad udjes u stos svrati na izvorni unix pa onda prostudiraj kolko su osx i ios savrseni ...ili dumb. inace ako ne znas sa venturom pocinje kompletna integracija ios u osx, vidi e po dizajnu a vidi se i po strukturi... to je ideja dzobsa bila 5 godina pre smrta da skroz integrise sve uredjaje pod jednom os-om i da ima savrsenu povezanost koja je vec sada blizu savrsenstva.... iako je dumb :lol:

o tome win ili android mogu samo da sanjaju.

:lol:
zato ios ne baguje jer je kako kazes "dumb" :rotf:

predji malo na linux, pa kad udjes u stos svrati na izvorni unix pa onda prostudiraj kolko su osx i ios savrseni ...ili dumb. inace ako ne znas sa venturom pocinje kompletna integracija ios u osx, vidi e po dizajnu a vidi se i po strukturi... to je ideja dzobsa bila 5 godina pre smrta da skroz integrise sve uredjaje pod jednom os-om i da ima savrsenu povezanost koja je vec sada blizu savrsenstva.... iako je dumb :lol:

o tome win ili android mogu samo da sanjaju.
U fioci sedi i smara me da koristim gejfon.
Samo bajo čist droid i hw od Gugla 😏
E da za ženke ima smisla Ajfon.

Ne seri da 4k film zauzima? I nece biti 128gb vec koliko film zauzima, moze biti I 7gb al zavisi i od vrste audio file-a...

Jbt I ja gledam KP, YouTube, ksratica.... Od kada sam uzeo paket taj a ima vise od 4god nisam konobara pitao koja je sifra za net a nikada nisam potrosio vise od 20gb/mesec dana I to kada sam bio negde..
Pa kad sediš kod kuće na vifiju. I ja isto koristim ugl preko vifija ali me ovo u vikendici šokiralo! Slučajno sam pogledao jbg radoznalost. Dakle dnevno 1 gb minimum pa ti vidi šta i kako.

Pre neki dan sam bio u vikendici i nešto smo gledali na kupujemprodajem ostalo krstarica.

Nije tu sad da ja nešto gledam detaljno tu i tamo otvorim poneku fotku.

Uglavnom otišlo mi je 800mb na kp aplikaciju i 200 mb na krstaricu gde pustim i poneki yt. Sledeći dan sam koristio pretraživač za isto to traženje i on je potrošio jedva 300 mb za neko slično vreme.

Dakle koja je poenta aplikacija ako gutaju memoriju i internet protok?!?? Kako je moguće da mi pretraživač radi brže od aplikacije?!?? Zašto se to ne ukine?

U poslednje vreme mi se zaglavi telefon isključivo u aplikaciji nikako surf. Znam da je ksiaomi neopevano đubre ne treba da mi ponavljate ali ovde je akcenat stavljen na krš aplikacije.
Ovo i mene zanima gde je tu logika.
ONako instiktivno sam pocela da npr Wolt koristim u web pretrazivacu i skinuh aplikaciju sa fona
J

Te gluposti se iskljuce u pozadini i gotovo.
Ja imam samsung s21 sa memorijom koju ima i laptop koji sam kupila pre dve godine. Nikad mi nije bila pretrpana memorija (mada ja to ne cistim)
Ali sam primetila isto sto je covek i napisao.
NIJE PITANJE
KAKO DA APLIKACIJE MANJE TROSE
VEC
ZASTO VISE TROSE?
ONDA MI SE VISE ISPLATI DA NEMAM NITI JEDNU APP NA TELEFONU I DA SVE RADIM PREKO OPERE..NAPRIMER..

Back