APK fajlovi

SanchyBejbe

Obećava
Poruka
94
Za početak:
izvinjavam ako već postoji ova ili slična tema.

A dalje: imam problem, jer moj telefon neće da instalira bilo šta što skinem kao apk. file, uvek izađe ono 'Parse error - there is a problem parsing the package.' E sad, mene buni to što na mom tabletu to radi bez problema. Na primer, kada sam htela da instaliram 'Instagram' na tabletu preko 'Play Store' - a, izašlo mi je da aplikacija nije kompatibilna sa mojim uređajem, ja sam onda skinula 'Instagram' kao apk. file i on ga je instalirao bez problema. Zanima me, ako neko zna, u čemu je problem, zašto tamo hoće, a ovamo neće? I ako neko može i želi da mi pomogne da to rešim, ako je moguće, naravno.

Inače, imam 'Samsung GT - I9100' i da napomenem da mi je štiklirana ona opcija 'Unknow sources', tako da nije do toga.

Unapred hvala svima prvenstveno na čitanju ovog "romana" :D A i na pomoći :)

Da, Android 2.1 i 2.3 su zaista zastareli. Ne bih ti preporučivao da flešuješ npr. 4.0 jer ti telefon vrv ne bi podržao, pa ćeš morati da nastavljaš da insatliraš APK fajlove. To je ponekad dobro, jer ima toliko plaćenih aplikacija na Google Play koje su besplatne na netu...:mrgreen:

GT i9100 ima zadnju verziju Android JB 4,12 , a oni imaju još uvek dobru podršku. Parse Error se odnosi na pakete koji su preuzeti za novije sisteme, KK, LP ili MM i zato se ne mogu instalirati na Jelly Bean 4.12.

Back