Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa iskreno ne razumem se nešto specijalno, čini mi se da bolje performanse ima ova x470, i moćnije izgleda pa me je to privuklo..Uzimas plocu iz starije generacije , cemu ?
Sto se tice procesora , 2700X jeste bolji.
Pogledajte prilog 1250519
Mozda ima malo bolje spec ali ti i dalje to neces osetiti ... te bolje spec dolaze u obzir ako imas i mocniji hw koji kacis na tu plocu i overklokujes procesor itdPa iskreno ne razumem se nešto specijalno, čini mi se da bolje performanse ima ova x470, i moćnije izgleda pa me je to privuklo..
Mozda uzima neki polovni 2700x za malo para.ne valja
jeste malo bolje ali bi mnogo vise kostalo nego sto bi donelo benefit
bolje je recimo ryzen 5500 + b550 ploca
za manje para bi dobila 50 posto umesto 30 sa tvojom kombinacijom
Imam 2700X, downclockovao sam ga na 3400Mhz. Za Cyberpunk 2077 sam iskljucio iz Steam-a renderovanje na GPU za streamovanje...Zdravo imam ryzen 5 2400g
I ploču biostar b550
Prešao bih na:
Ryzen 7 2700x i Ploca X470 Prime-Pro
Da li se isplati to sa obzirom da je malo starije, a planiram ga za gejming u 2k, sa igricama tipa rdr 2, god of war, assasin creed walhala, ac odysey...
Imam graficku r9 380, nju svakako planiram da menjam, ali sledeceg meseca, ram imam kingston fury rgb 2x8gb na 3200mhz..Ne zaboravi ako menjas procesor 2700x nema graficku na sebi kao taj tvoj 2400G.
Moras i graficku da pazaris.
Plocu bi iskreno zadrzao a ostalo menjao .. znaci ubodes novi cpu i grafu , kakav imas ram ?
Da, uzimam polovan za dosta manje para..Mozda uzima neki polovni 2700x za malo para.