Apetit

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Moze mala pomoc? Imam problema sa ishranom,jedem na silu,jedva zvacem,nemam apetit.
Zna li neko neke dobre tablete za podizanje apetita ili neke vitamine?

Pa od kako sam zavrsio skolu vec vise od 2.god.Pre sam imao 75-76.kg pa sam resio da smrsam malo,smrsao sam na 65.kg za 3.meseca i posle toga kada sam uvideo da sam premrsav i da sam preterao ja sam resio da vratim staru kilazu ali bez uspeha,jedan dan imam apetit da pojedem celog bika a narednih 5.ne mogu okusiti jedan zalogaj.Ne pamtim kad sam se zadnji put osecao bas ono gladan i ako po ceo dan imam neke obaveze,jurim tamo ovamo,radim sve i svasta ali jednostavno ne mogu da jedem.Jedem tako reci na silu.

Ehehehe pa mogu reći i da je to razlog br.1!
Skoro sam imao težak raskid i izgubio i ono malo apetita što sam i imao.Ne pomaže mi ništa,ostalo mi jedino neke tablete da probam.

sto kaze pomorandzice, kakva bre patnja
jedna je otegla, druga se protegla..kad ti samo bude pukao akvarijum :)
moja baka je umela da kaze - sta raskinula si? sta patis, sad su bre svi tvoji!
a moja baka je bila izuzetno pametna zena :heart:

sto kaze pomorandzice, kakva bre patnja
jedna je otegla, druga se protegla..kad ti samo bude pukao akvarijum :)
moja baka je umela da kaze - sta raskinula si? sta patis, sad su bre svi tvoji!
a moja baka je bila izuzetno pametna zena :heart:

A vi mislite da ja to ne znam,pa menjao sam ih posle nje kao čarape i sa svakom mi je bilo loše,zagrlim nju odmah se setim bivše i odjednom osetim njen miris niodkuda.Ali čvrsto sam rešio da ozdravim krenem dalje i batalim se veza,vezica neko vreme.Sad mi je prioritem da se popravim što se tiče hrane,tela,izgleda,ponašanja.Treba mi ogromna promena u životu na bolje naravno i što se kaže od sledeće godine okrećem novi list i to onaj gorki.Muke me čekaju znam to i sam ali moram jednom da presečem.
BTW poboljšao sam apetit,smanjio cigare,radim po 30tak sklekova na dan,vežbam itd ... Dovoljno za početak.

Ehehehe pa mogu reći i da je to razlog br.1!
Skoro sam imao težak raskid i izgubio i ono malo apetita što sam i imao.Ne pomaže mi ništa,ostalo mi jedino neke tablete da probam.
A sto ti ne iskoristis tu tugu oko raskida i patnju ne utopis u vinu, moze i pivo ( nemo samo rakiju , postaces alkos).
Pa kad smazes flashu vina bices gladan kao vuk u februaru.
Ovako, patnja na suvo, nije dobra ni za fizicko ni za fizicko zdravlje.
Onda kad te ufati lepo raspolozenje mozes da pises i stihove, komponujes nesto, sviras, pevas.

A vi mislite da ja to ne znam,pa menjao sam ih posle nje kao čarape i sa svakom mi je bilo loše,zagrlim nju odmah se setim bivše i odjednom osetim njen miris niodkuda.Ali čvrsto sam rešio da ozdravim krenem dalje i batalim se veza,vezica neko vreme.Sad mi je prioritem da se popravim što se tiče hrane,tela,izgleda,ponašanja.Treba mi ogromna promena u životu na bolje naravno i što se kaže od sledeće godine okrećem novi list i to onaj gorki.Muke me čekaju znam to i sam ali moram jednom da presečem.
BTW poboljšao sam apetit,smanjio cigare,radim po 30tak sklekova na dan,vežbam itd ... Dovoljno za početak.
:dash: jao pa ti si još zaljubljen u nju

Back