Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su pretpostavljam pre neki psihicki problemi koji tebe muce.Moze mala pomoc? Imam problema sa ishranom,jedem na silu,jedva zvacem,nemam apetit.
Zna li neko neke dobre tablete za podizanje apetita ili neke vitamine?
sto kaze pomorandzice, kakva bre patnja
jedna je otegla, druga se protegla..kad ti samo bude pukao akvarijum
moja baka je umela da kaze - sta raskinula si? sta patis, sad su bre svi tvoji!
a moja baka je bila izuzetno pametna zena![]()
A sto ti ne iskoristis tu tugu oko raskida i patnju ne utopis u vinu, moze i pivo ( nemo samo rakiju , postaces alkos).Ehehehe pa mogu reći i da je to razlog br.1!
Skoro sam imao težak raskid i izgubio i ono malo apetita što sam i imao.Ne pomaže mi ništa,ostalo mi jedino neke tablete da probam.
A vi mislite da ja to ne znam,pa menjao sam ih posle nje kao čarape i sa svakom mi je bilo loše,zagrlim nju odmah se setim bivše i odjednom osetim njen miris niodkuda.Ali čvrsto sam rešio da ozdravim krenem dalje i batalim se veza,vezica neko vreme.Sad mi je prioritem da se popravim što se tiče hrane,tela,izgleda,ponašanja.Treba mi ogromna promena u životu na bolje naravno i što se kaže od sledeće godine okrećem novi list i to onaj gorki.Muke me čekaju znam to i sam ali moram jednom da presečem.
BTW poboljšao sam apetit,smanjio cigare,radim po 30tak sklekova na dan,vežbam itd ... Dovoljno za početak.