PAC-PAC:
Чувар(најгори модератор којег видех у животу своме)

jel ja treba u potpis da stavim da nisam moderator? mozhesh li ti zapamtiti tu jednu prostu chinjenicu?
PAC-PAC:
Због тога и постоје Канони.
kanoni postoje da bi uchvrstili dogmu kako je nishta ne bi moglo pomeriti. po kanonima, nikad nishta ne bi moglo biti izmenjeno.
PAC-PAC:
Није више битно да ли су Македонци Срби или не, њихово је право да мисле да су шта год хоће али немају право да присвајају и прекрајају нешто нити жели да се мења нити је подложно таквом, насилном и политичком, виду промена.
a to sve zbog kanona?

dobro onda 8)
a samo mi nije jasno, a zashto se SPC ne odrekne svog dela kolacha u makedoniji i reshi sve probleme? jel i to zbog kanona? zashto se ne trude sporazumeti, pitati narod shta zheli i slichno, neko i jedni i drugi bandoglavo teraju svoje i onda dolazi do sluchajeva kao shto je ovo hapshenje i kukanje na sve strane?
P.S> prihvaticju tvoju prichu o shiptarima, tj. njihovoj istoriji, deluje potkovanije no moja sklepana a i objashnjava katolichanstvo, a i neshto mi shiptari ne liche na pra-stanovnike balkana, mada ne znam zashto tako pishe u ovdashnjoj knjizi.