apel

Pa neznam dali bas tim redom,ja sam pre za ono:Stiti sebe da bi zastitio i druge,jer ako sam sebe neces paziti sto bi te drugi pazio?!
Barem je to moje misljenje.

Devilishgirl:
gde su pticiji virus i kravlje ludilo 1914..e ne lupaj..

pa ovaaaj, pandemija ptichjeg virusa ili ti "shpanska groznica", ako se ne varam i jeste izbila negde 1918 i tad za jako kratko vreme ubila izmedju 40 i 50 miliona ljudi :|

al garant su i to "izfabrkovane lazhi" :mrgreen:

da 1918, ali ne i 1914..to je bitna razlika..treba li navesti kad se pojavila shpanska mushica i da li je forumashi koriste..kad predjemo 1.sv.rat..dolazimo do drugog..tj.Adolfa..koliki je njemu bio i da li je stavljao foliju dok je bio s Evom..

Prezervativ ima veoma dugu istoriju. Prvi put se spominje oko 1200 godine pre naše ere u Egiptu. Najstariji dokaz o korišćenju kondoma u Evropi potiče iz francuskih pećina. Rimljani su ih pravili od creva ovce, u Japanu od tanke kože, kornjačinog oklopa ili roga?! U petnaestom veku u Italiji pravili su ih od platna, lanene navlake. ''Engleski jahaći kaput'' je naziv za prezervativ koji je koristio najpoznatiji svetski ljubavnik – Kazanova. Istorija kondoma pominje i Markiza de Sada koji je koristio ''modele'' izrađene od slanine. Moderna istorija prezervativa počinje 1840. godine uvođenjem vulkanizacijske gume, a doživljava procvat usavršavanjem tečnog lateksa 1930. god.

Prezervativ je danas jedno od najčešćih sredstava za kontracepciju i zaštitu od polno prenosivih bolesti. Razlikuju se po obliku, boji, debljini, teksturi, i dodatku sredstava za uništavanje spermatozoida. Ipak, i pored najrazličitijih modela i rasprostranjenosti u prodajnoj mreži (mogu se nabaviti u svakoj apoteci, kiosku, pijaci, kondomatu), mnogi zaziru od njegove upotrebe. Istraživanja pokazuju da devojke i mlade žene nevoljnost, kada je u pitanju upotreba kondoma, objašnjavaju nesigurnošću i strepnjom da bi taj ''postupak'' naglo prekinuo intimnost i upropastio spontanost. Ali, prezervativu se još više opiru njihovi partneri. Kod odraslih se situacija menja. Žene posle tridesete su opuštenije i žele zaštitu koju često smatraju dokazom ljubavi, a tako misle muškarci, koji se osim toga uz prezervativ osećaju sigurniji.

Devilishgirl:
gde su pticiji virus i kravlje ludilo 1914..e ne lupaj..

PA TO SVE VREME PRIČAM SESTRO SLATKA!
U LABORATORIJAMA JE NASTALO!
NIJE U MUŠKIM GAĆAMA!

Čuj - zaraziš žensku jer si bio pijan...
Sidaši kad saznaju da su oboleli NE ŠIRE ZARAZU
Triper "lake žene" svešno šire, jer se kod njih to drugačije manifestuje...

snoshaj efendija:
Evo pucnuo sam prstima.Ocu li dobiti bedz?
Znaci jos jedna omladinka Mara koja ce da deli kurtone kod Plavog mosta.A sa viskom ce da pravi vodene bombe i baca komsijama na glavu...

Ljubim skute moj Efendija pravdoljubivi.
Svaka ti se pozlatila! Sa zlatom ne znao šta da radiš!
Ja sam im napravio PROSTER (jer se prostire preko celog ekrana) za onaj njihov jubilej...
kurtondan.JPG

Ovo je za nekomercijalnu upotrebu, ako im se svidja ima da mi plate...

Back