APEL ZA DAVANJE PODRSKE,SINISI MALOM !

Koristim ovaj cenjeni Forum,da pozovem sve postene forumase,kojima je na srcu,dobrobit naseg grada Beograda

da istaknemo sve zasluge naseg Gradonacelnika,za sav trud,koji cini,da nam Beograd postane lep,moderan

Evropski grad.Trenutno,u Beogradu ima oko pet stotina gradilista.Beograd,tako reci,preko noci,menja svoje lice.

Mi moramo javno i posteno reci,ko je "lokomotiva",koja je zahuktala gradsku masineriju,da izmeni lice nasega

grada.Pa naravno,ko bi drugi,do nas Gradonacelnik,Sinisa Mali.Molim sve one,kojima je stalo do toga,da Beograd

stane u red,najlepsih gradova Evrope,da ne dozvolimo,da bilo ko drugi,zauzme mesto Gradonacelnika Beogradaji .

Ucinimo sve,da sadasnji Gradonacelnik,ispuni sve svoje planove,koje zeli da ostvari u pogledu osavremenjivanja

Beograda.Po prvi put,Beograd ce dobiti,siroki centar,rezervisan samo za pesake.Dobice veliju pesacku zonu.

Fontanu na Trgu Slavija.,kao i rekonstrukciju celog Trga.Hotel "Hilton",u ul.Kralja Milana.Obnovljen Kosancicev

Venac.Uredjenje citavog niza ulica,kao i obnovljene fasada,u centru Grada.ne moze se zbog malog prostora,

nabrojati,sta je sve u Beogradu uradjeno,pod dirigentskom palicom,naseg vrsnog Gradonacelnika.Zbog svega

toga,ne dozvolimo,da bude smenjen,sa mesta koje sada zauzima.Bolji sigurno ne postoji,niti ce ikada.:D:D

....Lorde , stvarno si zaslužio parče pite od višanja uz toplo mleko - trudiš se nema šta !
....naravno , ja sa tobom ne delim oduševljenje , čak ni razumevanje te personalne pojave na upravljačkom nebu milionske naše prestonice.......ako stvar posmatram iz tvog ugla , onda nisam pošten forumaš - a iskren da budem , nemam lažnih zvanja i znanja , ne nosim kape - taman posla fantomke ; ne muvačim i ne bavim se hoštaplerajem , pa nisam ni bot.......hoću da kažem nemam ta karakterna svojstva AVezijska , pa verovatno i ne njušim te muzičke fontane......samo vi junaci napred , prskaj te oduševljenja vaša kao kakve političke fontane !

Žao mi je što ovo nisam ja izmislio, već Jovan Dučić!

"Несумњиво, људству највише несреће праве глупаци. Највећа је беда што глупак не зна да је глуп, као што ни рђав не зна колико је рђав; а свет би можда био спасен кад би глупаци знали каква су несрећа за човечанство. Глупост је несумњиво у основи сваког порока и злочина. Требаће најзад глупог лечити клинички као опасног болесника. Велика је несрећа друштва и државе што пороци долазе одозго, а глупост одоздо. Од рђавих се можемо одбранити, али глупак је једини злочинац који нас унапред обезоружава."

Drage moje Kolege Forumasi.Dajte se otresti,te najvece ljudske negativnosti,otresite sa sebe zavist,nepocudnosst,ne prihvatanje ociglednih
tudjih uspeha.Mene ne interesuje,niciji doktorat.Ima ko je placen,da proverava i overava i doktorate,i tu glupost,kojom se vi frljate,i pripisujete
svima drugima,osim...naravno vasim malenkostima.!Pa dobro.! Da li ste vi slepi.? da li ste Vi,daltonisti.? Pa zar ne vidite,kolikom se brzinom,
beograd,od slikovito receno.jedne ruzne guske,menja u divnog,belog ponositog Labuda.!!! Pa zar i Vama,pobogu ljudi,nije milo,kada sve to VIDITE.
Nije ovo propaganda.Ovo se VIDI,da beograd naglo menja svoj lik.Od jedne zaostale ruinirane balkanske Palanke,izrasta u divan,moderan,
Evropski grad.Molim Vas,apelujem na Vas.Ostavite svoju zlovolju,ostavite svoju zavist,koja kao rak razara vase tkivo,Vas Um.Pogledajte svojim
ocima,ne opterceni mrznjom i zlobom,tom karakternom crtom,koju samo neuspesni i neostvareni likovi,gaje kod sebe,kao satisfakciju,za svoj
neuspeli mali zivot,opterecen zaviscu,prema uspesnim karakternim ljudima.

Draga moja "sanja". Ti me uvek uvedes u dobro raspolozenje,sa svakom tvojom opaskom.Moram ti reci,da ja tebe uvek dozivljavam kao jednu
preslatku CRVENKAPICU ! Puno te pozdravljam,i nemoj da dozvolis,da te neki nasi Forumasi,koji nemaju uvek bas casne namere,odvedu
dublje u "sumu".Nikad jedna Crvenkapica,nije sigurna,sa takvim likovima.Zadrzi svoju iskrenost i cistotu svojih misli,kao sto je to,i do sada bilo.!!!

Back