Apel da se probude ljudi iz sna jer ovi politicari krecu na nasu decu

Poruka
4.292
Probudite se ljudi politicari po naredjenju zapadnih sila krecu na nasu decu na sve nacine i zdravstveno i edukativno i moralno i oduuzimanjem, razbijanjem porodica, zakonom o nasilju u porodici. A sve u cilju da se razbije porodica, da se smanji broj stanovnika, da se napravi sto vise ljudi koji nece da se bore za svoju decu a sa ciljem da se cipuju ljudi i da ima sto manje onih koji ce pruziti otpor digitalizaciji ljudi to jest cipovanju ljudi a pre toga digitalizaciji licnih dokumenata sto je vec daleko odmaklo i zavrseno. Naravno sledeci korak zbog cega je i dovedena Brnabic je ukidanje papirnog novca i totalna digitalizacija ljudi i ekonomije kako bi se vrsila maksimalna kontrola ljudi i saterivanje maksimalno u tor i pod konac od strane satanista sa zapada. Poslusajte video i osvestite se !!!

Suga je toliko prisutna, da kad bi radili kontrolu u gradskom prevozu, mogli bi za jedan dan da napune radni logor nekog privremenog zatvora za sugave..
Samo to nije bolest, mada su neki hronicno nosioci sugarca, ali ne znaju ljudi.
Imao sam skolskog drugara iz bogate porodice koji nije znao da ima sugu, a nisam ni ja znao, ali su druga deca znala, narocito ona koja su imala sugu.
Nisu upirali prstom ali kazu bez optuzbe i onda ti pogledas pa stavis prst na celo...
Suga ne mora da se vidi kao sva izujedana koza..

- - - - - - - - - -

Mislim da ciganima ne smeta toliko ako im drzava oduzme par dece i udomi ih , ako calne lovu za to...
Bar onima koji se gaje od strane drzave...

- - - - - - - - - -

Zene nemaju podrsku jer se ne obracunavaju sa svojim kukoljem, tako da moze samo da se ova zanosi .....

Politicari su doneli odluku da se vrsi podsticaj radnnjanja i daje se svota novca za drugo, trece dete ali sta se zapravo krije iza svega toga? krije se to da postoje DOKAZI da je nasa vlada potpisala ugovor sa Americkom PRIVATNOm kompanijom o odredjenom kontingentu dece koja ce se SVAKE godine isporucivati to jest PRODAVATI njima!!! I sad sto vise radnjanja to vise profita o izvozu nase dece. A gde zavrsavaju to nije briga nasu drzavu, da li za prodaju organa dali za izivljavanje pedofila nad njima, da li u sektaskim ritualima gde se ubijaju i muce u raznim ritualima itd itd. Napominjem imamo dokaze za to crno na belo a i sami ce te se iveriti u to ako odgledate celokupan vide koji sam dao. A kako bi oduzimali decu uveli su obaveznu vakcinaciju jer ko ne vakcinise decu oduzimace se, onda uvesce seksualno obrazovanje i transrodno obrazovanje jer ko ne zeli da se tako obrazuje njegovo dete oduzimacese, a i planira se da se uvedu jos stotine nebuloza kako bi se porodicama oduzimala deca. Na primer dovoljno je samo da pedihatar ima primedbu na odgoj deteta odma se dete oduzima. ili da ko nema recimo odredjenu sumu novca kao prihod da se dete oduzima. Ako je recimo kuca nedovoljno dobra za "odgoj" to jest sredjena oduzimase dete i slicne nebuloze.

Kakva pogresna percepcija koja nas jos vise unistava... Pa vi unistavate nasu decu.. . Vi koji nas "stitite" od zapada... Nasa deca sasvim dovoljno mrze i preziru zapad da nema dalje... I nisu ona ovakva zato sto to vole... Sva nasa deca osudjuju gledanje tv Pinka i Zadruge, Starlete, mrste se na njih, ali ne mogu da prestanu da gledaju!!! Sami to ne mogu.... A zasto? Pa zato sto mi nismo civilizovani svet... Zato sto se grozimo zapada, zato sto negujemo tu mrznju, a ne vidimo da tako koncipirani uzimamo samo ono najgore i kod nas to najgore najbolje uspeva.... Nisu ni romi izmislili one lavove na ogradama, ali kod njih najbolje uspevaju... Pa tako i kod nas uspeva sve najgore upravo zato sto smo primitivni i sto ovaj sistem opstaje na osnovu mrznje prema zapadu...Prosecno dete u srbiji je bas po vasoj meri.. Ima svu tu mrznju koju od njega trazite prema zapadu i usa, ali takva odbojnost mu namece Cecu, Pink i stralete, ali vi to neumete da vidite....

Ne, sistem opstaje zbog mrznje prema srbima....a zapad malo dolije pa tako to...

Ma potpuno, ali potpuno netacno(mrznja prema srbima doduse postoji u Raskoj)... Ogromna vecina dece izricito mrzi Zapad i USA i smatra da sve lose u Srbiju dolazi od njih... Plasi se da ce nam oni oteti nekakvu tradiciju i identitet i takva deca izrastaju u potpuno identicne ljude kakvi su bili roditelji... A ja tvrdim da mi dok god smo takvi necemo se osloboditi primitivizma....
Sve razvijene zemlje(onakve kakvi se mi bojimo da budemo) itekako postuju tradiciju, njihova sela su to ocuvala... Njihove porodice nisu unistene... On imaju kulturu koja je zakonom zasticena...

- - - - - - - - - -

Idite pitajte srpsku majku Cecu, Informer i Dacica(mrzitelje zapada) sta misle ko unistava nasu decu... E tugo...

I da dodam jos nesto.. U Srbiji muzevi ubiju godisnje oko 400 zena, ne znam koliko dece... Dodati tome zlostavljanja zena i dece bez smrtnih posledica.. Kriminal itd... Pa svi ti pocinioci su vecinom percepirali nekakav zapad kao najvecu opasnost i najvece zlo, verovatno iz dna duse mrze nekog Rokfelera itd... Odrasli su uz kojekakve teorije zavera... I mi nastavljamo tako da krojimo svest svog naroda...

Мого би и постављач теме мало да се баци на репродукцију а не само да виси по форум.

Ипак, зашо је дебело у пету деценију.

Ђувегија, шта мислиш, да те спојимо са Керкуру?

Она фино девојче. Има је, онако, мало прелива кад се утегне, ал' то је добро. Јака је да потегне у кућу кад треба се ради.

Пусти јој неку поруку приватну овде на крсти, па мало четујте, зовни је на кафицу, прво у казанџиско "на ћошку", а други пут је води у Бомбај на чајеве. Седите скроз горе. Тамо романтична атмосфера, па прво је уфати за ручицу, па оно..циле миле...блабла..па је пољубиш и после све иде својим током.

- - - - - - - - - -

А ни она више није млада ко што је била, па ни она не може много да бира.

Мого би и постављач теме мало да се баци на репродукцију а не само да виси по форум.

Она фино девојче. Има је, онако, мало прелива кад се утегне, ал' то је добро. Јака је да потегне у кућу кад треба се ради.

Пусти јој неку поруку приватну овде на крсти, па мало четујте, зовни је на кафицу, прво у казанџиско "на ћошку", а други пут је води у Бомбај на чајеве. Седите скроз горе. Тамо романтична атмосфера, па прво је уфати за ручицу, па оно..циле миле...блабла..па је пољубиш и после све иде својим током.

- - - - - - - - - -

Ala si konstruktivna alapača ...sve si već iskonstruisala !

Ma potpuno, ali potpuno netacno(mrznja prema srbima doduse postoji u Raskoj)... Ogromna vecina dece izricito mrzi Zapad i USA i smatra da sve lose u Srbiju dolazi od njih... Plasi se da ce nam oni oteti nekakvu tradiciju i identitet i takva deca izrastaju u potpuno identicne ljude kakvi su bili roditelji... A ja tvrdim da mi dok god smo takvi necemo se osloboditi primitivizma....
Sve razvijene zemlje(onakve kakvi se mi bojimo da budemo) itekako postuju tradiciju, njihova sela su to ocuvala... Njihove porodice nisu unistene... On imaju kulturu koja je zakonom zasticena...

- - - - - - - - - -

Idite pitajte srpsku majku Cecu, Informer i Dacica(mrzitelje zapada) sta misle ko unistava nasu decu... E tugo...

Pa ono sto se radi bez emocije mrznje je vise mrznja nego uz tu emociju.
To sto vecina uopste ne mrzi a ovamo gleda da mu pogine komsija, da ukrade, polomi i osteti onog ko mu je dorastao, to je opste ponasanje....smrkni i osvani.
A to sto mislis da nisi primitivan ako se mazes niveom po rukama, to je posebna prica....

- - - - - - - - - -

Izmedju razuma i trenda vecina bira trend, ali iskreno u ovakvom rasporedu snaga inteligencije i svesti, to je i bolja varijanta...

- - - - - - - - - -

na koji to Bombaj misliš??

Back