Apatija

Путин012

Aktivan član
Poruka
1.585
Zdravo, ja sam tinejdžer. Već par meseci nalazim se u stanju apatije. Nekako nemam uzbuđenja, emocija previše, sve je kao mrtvo more. Najgore je što nisam ni tužan, samo prazan nekako. Ne osećam kao da imam prave prijatelje, iako sam veoma dobar sa par osoba. Ne osećam ni potrebu da budem u vezi, iako postoje nekad malo parnice, ali to je kratkotrajno i ta neka prestane brzo da mi se sviđa, nekako nemam želju nizačime, osim da izađem iz tog začaranog kruga..

Zdravo, ja sam tinejdžer. Već par meseci nalazim se u stanju apatije. Nekako nemam uzbuđenja, emocija previše, sve je kao mrtvo more. Najgore je što nisam ni tužan, samo prazan nekako. Ne osećam kao da imam prave prijatelje, iako sam veoma dobar sa par osoba. Ne osećam ni potrebu da budem u vezi, iako postoje nekad malo parnice, ali to je kratkotrajno i ta neka prestane brzo da mi se sviđa, nekako nemam želju nizačime, osim da izađem iz tog začaranog kruga..
I pored toga sto imas malo prijatelj,treba da izlazis i upoznajes nove osobe.nemoj se nikako prepustatri samoci.nema nista gore od toga.Covek nekada pomisli da mu je najlepse kada je sam,ali to kratko traje za osobe koje su zeljne drustva i novih upoznavanja.Ti si mlad i treba da tezis ka novim poznanstvima

Ovo što je jolemisa rekao. Poznanstva su važna. Biti uključen u dešavanja oko tebe. Što se više izoluješ, biće ti teže posle da postaneš deo društva. Nikada ne znaš kada ti neko može zatrebati. Mi kao ljudi postojimo i opstajemo isključivo kao zajednica.

I pored toga sto imas malo prijatelj,treba da izlazis i upoznajes nove osobe.nemoj se nikako prepustatri samoci.nema nista gore od toga.Covek nekada pomisli da mu je najlepse kada je sam,ali to kratko traje za osobe koje su zeljne drustva i novih upoznavanja.Ti si mlad i treba da tezis ka novim poznanstvima
Ja bih možda i želeo, ali gde da ih upoznam? A sam da odem glupo mi, a nemam ni samopouzdanja da priđem nekome ovako. A živim i u malom gradu gde se dosta međusobnog poznanstva već ima tako da..

Tih par osoba...
Da li si pomislio da tih par osoba vrede više nego hiljadu površnih i nikakvih?
Ako ti odgovaraju i dobro ti je sa njima, ako su -prijatelji ....
Čuvaj ih.
Prijateljstvo , ono pravo -retko se nalazi ..
Nije bitan broj, broj ljudi kojima ćeš biti okružen.
Bitno je biti sa nekim ko vredi.

Tih par osoba...
Da li si pomislio da tih par osoba vrede više nego hiljadu površnih i nikakvih?
Ako ti odgovaraju i dobro ti je sa njima, ako su -prijatelji ....
Čuvaj ih.
Prijateljstvo , ono pravo -retko se nalazi ..
Nije bitan broj, broj ljudi kojima ćeš biti okružen.
Bitno je biti sa nekim ko vredi.
Nisu baš neki.. kvalitetni.. jedan jeste kao, ali sa njim se retko viđam jer retko ima prevoz do grada.. a druga dvojica oni su oni koji su arogantni.. i družim se samo jer idem od predškolskog sa njima u školu, a i jedan mi je brat pa ****** svakako moram, ta dvojica su mnogo osuđivači..

Nisu baš neki.. kvalitetni.. jedan jeste kao, ali sa njim se retko viđam jer retko ima prevoz do grada.. a druga dvojica oni su oni koji su arogantni.. i družim se samo jer idem od predškolskog sa njima u školu, a i jedan mi je brat pa ****** svakako moram, ta dvojica su mnogo osuđivači..
Za početak, reši se toksičnih ljudi, ma koliko god to bilo teško. Psiholog Jordan Peterson predlaže da čovek treba odbaciti teret, odnosno ljude koji ga povlače u životu. To nije sramota, to je tvoja obaveza prema sebi samom, ako poštuješ sebe.

Biti sa nekim na silu , samo da ne budeš sam..Arogantni , osuđivači....Šta će ti uopšte?
Najpre ćeš upoznati ljude na mestima gde to uopšte ne očekuješ i kada se najmanje nadaš...
Ne ide to forsiranjem...
Mada , ja vezano sa ovim i ne mogu da dam neki dobar savet..ja sam po prirodi samotnjak i ne volim da budem okružena ljudima.

Biti sa nekim na silu , samo da ne budeš sam..Arogantni , osuđivači....Šta će ti uopšte?
Najpre ćeš upoznati ljude na mestima gde to uopšte ne očekuješ i kada se najmanje nadaš...
Ne ide to forsiranjem...
Mada , ja vezano sa ovim i ne mogu da dam neki dobar savet..ja sam po prirodi samotnjak i ne volim da budem okružena ljudima.
Am.. pa ne mogu odbaciti, sa ovim jednim se vozim do škole, jer smo sa sela pa ono, a drugi mi je brat, naši se druže svakako ga viđam.

Back