***** Aparthejd

W.A.S.P.:
da li si nekad u zivotu video(uzivo) original africkog crnca???Ocigledno nisi cim imas takav stav.Ja nisam rasista i u sustini nemam nista protiv 'obojenih' ali mi crne djane bas nisu privlacne...ne mogu da zamislim sebe da guram u nesto onako crno...al za bleju su ljudi ok imao sam prilike da pricam sa njima,vrlo su druzeljubivi i uvek dobro raspolozeni ali takodje i jako uvredljivi

ja bogami jesam videla pravog africkog crnca (tacnije vise njih). neki od njih su toliko zapanjujuce crni da moras da se potrudis da im razaznas crte lica... ovi americki su izgleda mesajuci se sa belcima strasno posvetleli. istina je da su veseli, druzeljubivi, ali da moras strasno da pazis sta pricas, jer se zacas uvrede,svaku eventualnu negativnost koju osete pripisuju tome sto ih prezires, jer su crni. cak i onda kada to nema veze sa istinom..a sto se tice boje ki t e, nisam imala prilike da vidim neku crnu, ali verujem da bi mi se svakako vise dopala nego rozikasta covecija ribica (ki ti c a) nekog plavusana..pih.. 8-)

Back